- 22 Ağustos 2019
- 141
- 81
- 13
- 45
- Konu Sahibi Krdgprl3400
-
Normal.bisey korkmaya gerek yok oluyor öyleSalı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim
İlaç değişikliğim olmadı jele devam dediler transfer sonrası iki üç günde bir atıyor jel ama bu seferki böyle koyu renkte geldiTransfer sonrası değişen ilacın oldu mu canım , ben de Salı günü transfer oldum ama jel vermediği için bilemiyorum
Jel icerde durdukca pembelesiyor hatta kahve rengi ve siyaha donen bile var cok normal.İlaç değişikliğim olmadı jele devam dediler transfer sonrası iki üç günde bir atıyor jel ama bu seferki böyle koyu renkte geldi
ben de de gelmişti. Şimdi hala kullanıyorum arada geliyor yine. Bir sorun olmadı ama.Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim
İlk transferde mi tuttuben de de gelmişti. Şimdi hala kullanıyorum arada geliyor yine. Bir sorun olmadı ama.
Hayır. 5. Denememde tuttu. Tek embriyo dondurulmuş transfer. Yaşım da 37. Umarım siz de pozitif sonucu görürsünüz☺İlk transferde mi tuttu
Peki birşey sormak istiyorum ben salı günü transfer yaptırdım. Ama şuan bir belirti yok. Erken mi bilmiyorum belirtiler için. Tutmuş olsaydı ne gibi belirtiler oluyorHayır. 5. Denememde tuttu. Tek embriyo dondurulmuş transfer. Yaşım da 37. Umarım siz de pozitif sonucu görürsünüz☺
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBelirti atamayın boşuna. Bende hala belirti yok desem inanır misiniz? İlk günlerde bel agrisi yaşadım sadece sonra ögrendim ki kum döküyormuşum. Transferin 9. Günü lekelenmem oldu. Adetim başladı dedim. 7. Günden itibaren karaları bağlamıştım aslına bakarsan. Çünkü en ufak bir belirtim yoktu. Boşuna kendimi yıpratmışım. Siz de aramayın belirti. Herkesde zaten ayni belirtiler olacak diye bir şey yok.
Benim salı günü akşam üzeri oldu transferim İlk gündenmi saymam gerekiyor Yoksa ertesi gündenmiBelirti atamayın boşuna. Bende hala belirti yok desem inanır misiniz? İlk günlerde bel agrisi yaşadım sadece sonra ögrendim ki kum döküyormuşum. Transferin 9. Günü lekelenmem oldu. Adetim başladı dedim. 7. Günden itibaren karaları bağlamıştım aslına bakarsan. Çünkü en ufak bir belirtim yoktu. Boşuna kendimi yıpratmışım. Siz de aramayın belirti. Herkesde zaten ayni belirtiler olacak diye bir şey yok.
Çarşamba 1. Gün oluyor. Bence 11. Gün akşam kan tahlili verebilirsiniz. İlla idrar yapacaksanız 12. Gün sabah ilk idrarla yapmalisinizBenim salı günü akşam üzeri oldu transferim İlk gündenmi saymam gerekiyor Yoksa ertesi gündenmi
Bugün kaçıncı günüm oluyor Bide aç karnınamı test yapıcam
ama benim ayın 20 sinde transferim oldu 29 unda kan testi yapmak için çağırdılarÇarşamba 1. Gün oluyor. Bence 11. Gün akşam kan tahlili verebilirsiniz. İlla idrar yapacaksanız 12. Gün sabah ilk idrarla yapmalisiniz
Dondurulmuş embriyo muydu?ama benim ayın 20 sinde transferim oldu 29 unda kan testi yapmak için çağırdılar
Evet dondurulmuş hatta genetiği yapılmış embriyoDondurulmuş embriyo muydu?
Canım ben de sıfır belirti yaşadım , geçen Salı transferim bugün idrar testinde çıktı Allah’ıma şükürler olsun yarın kan yaptırcam.bslirti arama yaniPeki birşey sormak istiyorum ben salı günü transfer yaptırdım. Ama şuan bir belirti yok. Erken mi bilmiyorum belirtiler için. Tutmuş olsaydı ne gibi belirtiler oluyor
Sabah çözüldü aynı gün transfer yapıldıDondurulmuş embriyo muydu?
5. Gün embriyosu o zaman. 5. Günler 9. Gunde çıkıyor. Ondan çağırmışlardırama benim ayın 20 sinde transferim oldu 29 unda kan testi yapmak için çağırdılar
Cevap verir misiniz lütfennEvet dondurulmuş hatta genetiği yapılmış embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?