Embriyo transferi

Peki birşey sormak istiyorum ben salı günü transfer yaptırdım. Ama şuan bir belirti yok. Erken mi bilmiyorum belirtiler için. Tutmuş olsaydı ne gibi belirtiler oluyor
benim göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başlamıştı. Başka hiçbir belirti yoktu.Zaten birsürü ilaç kullanıyoruz onlar da bu tür belirtiler yapabiliyor. Ama ben dayanamadım idrar testi yaptım.5. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm.sonra da 8. Gün kan verdim beta hcg 70 çıktı. Ama herkes farklı oluyor. Tavsiyem rahat olun, belirti aramayın, güzen şeyler düşünün

Kızlarrrrrr acil cevaplarınıza ihtiyacım var Yarın büyük gün ama hala bi belirti yok. 9. Gün olcak yarın kan vereceğim. 5. Gün embriyosu benim ki ama belirti olmadığı için acaba olumsuz mu diyorum yardim edinnnnn

Boşuna belirti arıyorsunuz. Herkesin bünyesi farklı. Her hamilelik kendine özel. Kasık ağrısı yaşayıp negatif sonuç alan da var, hiçbir şey hissetmediği halde pozitifi gören de. O yüzden “Bende bir belirti yok, bebeğim tutunmadı” diye düşünmeyin lütfen. Umarım yarın hayırlı haberler verirsiniz

Çok teşekkürler cevap için

Canım benimki 7. Gün kanda çıktı bugün tekrar vericem inş katlar, hala belirti hiç yok arama sende

Aynısını ben de yaşadım canım. Simsiyah gibi geliyordu jel. Değerim pozitif. Doktorum da ilaçlara devam et normal bu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…