- Konu Sahibi Krdgprl3400
-
benim göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başlamıştı. Başka hiçbir belirti yoktu.Zaten birsürü ilaç kullanıyoruz onlar da bu tür belirtiler yapabiliyor. Ama ben dayanamadım idrar testi yaptım.5. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm.sonra da 8. Gün kan verdim beta hcg 70 çıktı. Ama herkes farklı oluyor. Tavsiyem rahat olun, belirti aramayın, güzen şeyler düşününPeki birşey sormak istiyorum ben salı günü transfer yaptırdım. Ama şuan bir belirti yok. Erken mi bilmiyorum belirtiler için. Tutmuş olsaydı ne gibi belirtiler oluyor
Şundan dolayı sordum, dondurulmuş embriyoda test günü diğerine göre daha erken oluyor. Size de erken tarih vermeleri normal o yüzden. O zaman pgt işlemi de mi yapıldı?Evet dondurulmuş hatta genetiği yapılmış embriyo
Evet ptt yapıldı erken zamandada test isteniyorŞundan dolayı sordum, dondurulmuş embriyoda test günü diğerine göre daha erken oluyor. Size de erken tarih vermeleri normal o yüzden. O zaman pgt işlemi de mi yapıldı?
Pgt sonucu nasıl çıktı?Evet ptt yapıldı erken zamandada test isteniyor
Salı transferim oldu perşembe kan testi vereceğim
Transfer edilen embriyo 6AA çıktı. Geridekilerde iyi onlarida yaptırdımPgt sonucu nasıl çıktı?
Gayet iyi, inşallah hayırlı sonuç alırsın arkadaşımTransfer edilen embriyo 6AA çıktı. Geridekilerde iyi onlarida yaptırdım
beşinci gün embriyosunda transfer yapılan gündenmi sayılıyor yoksa ertesi gündenmi5. Gün embriyosu o zaman. 5. Günler 9. Gunde çıkıyor. Ondan çağırmışlardır
Ertesi günden sayılıyor canimbeşinci gün embriyosunda transfer yapılan gündenmi sayılıyor yoksa ertesi gündenmi
benim göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başlamıştı. Başka hiçbir belirti yoktu.Zaten birsürü ilaç kullanıyoruz onlar da bu tür belirtiler yapabiliyor. Ama ben dayanamadım idrar testi yaptım.5. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm.sonra da 8. Gün kan verdim beta hcg 70 çıktı. Ama herkes farklı oluyor. Tavsiyem rahat olun, belirti aramayın, güzen şeyler düşünün
kızlar bugün benim 8ci günüm yarın test günüm ama hala bi belirtim yok normalmi yoksa değilmi tuttumu tutmadımı acaba
Bende de yok belirtikızlar bugün benim 8ci günüm yarın test günüm ama hala bi belirtim yok normalmi yoksa değilmi tuttumu tutmadımı acabaa
Kızlarrrrrr acil cevaplarınıza ihtiyacım var Yarın büyük gün ama hala bi belirti yok. 9. Gün olcak yarın kan vereceğim. 5. Gün embriyosu benim ki ama belirti olmadığı için acaba olumsuz mu diyorum yardim edinnnnn
Çok teşekkürler cevap içinBoşuna belirti arıyorsunuz. Herkesin bünyesi farklı. Her hamilelik kendine özel. Kasık ağrısı yaşayıp negatif sonuç alan da var, hiçbir şey hissetmediği halde pozitifi gören de. O yüzden “Bende bir belirti yok, bebeğim tutunmadı” diye düşünmeyin lütfen. Umarım yarın hayırlı haberler verirsiniz
Canım benimki 7. Gün kanda çıktı bugün tekrar vericem inş katlar, hala belirti hiç yok arama sendeKızlarrrrrr acil cevaplarınıza ihtiyacım var Yarın büyük gün ama hala bi belirti yok. 9. Gün olcak yarın kan vereceğim. 5. Gün embriyosu benim ki ama belirti olmadığı için acaba olumsuz mu diyorum yardim edinnnnn
Aynısını ben de yaşadım canım. Simsiyah gibi geliyordu jel. Değerim pozitif. Doktorum da ilaçlara devam et normal bu demişti.Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim
7. Gün kanda çıkan neydi. Tam açıklar mısınız çok zahmet olacak ama lütfenCanım benimki 7. Gün kanda çıktı bugün tekrar vericem inş katlar, hala belirti hiç yok arama sende
ne bilim benim çok canım sıkıldı normal hayatım gibiyim belirti yokCanım benimki 7. Gün kanda çıktı bugün tekrar vericem inş katlar, hala belirti hiç yok arama sende
7. Gün kanda çıkan neydi. Tam açıklar mısınız çok zahmet olacak ama lütfen
98 çıktı beta 6. Günde de idrarda çıkmıştı7. Gün kanda çıkan neydi. Tam açıklar mısınız çok zahmet olacak ama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?