Embriyo transferi

Çok ama çok teşekkür ederim. Cumartesi günü tekrar çağırdılar sizce neden olabilir

Muhtemelen yeniden kan tahlili isteyecekler ve değeriniz artmış mı, ona bakacaklar. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu diye yapılıyor.

Kızlar bugün 9. Günüm kan verdim pozitif çıktı. Cumartesi 12.gün tekrar çağırdılar beni. Geçen ay 31 inde adet olmuştum cumartesi ayın 31 sizce adet görme ihtimalim varmı. Bugün çıkan sonucum 177 çıktı sizlerin yorumları nedir

Kızlar benim bugün transferimin 9. Gübü kan testi verdim 177 çıktı sonucum pozitif yani cumartesi tekrar çağırdılar 12. Gün oluyor. Ben geçen ay 31 inde regli olmuştum yine 31.inde çağırıyorlar sizce bie sıkıntı olablir mi

Muhtemelen yeniden kan tahlili isteyecekler ve değeriniz artmış mı, ona bakacaklar. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu diye yapılıyor.

Ben bu sorunuza daha önce de cevap vermiştim, yine paylaşıyorum.

Siz bence biraz rahat olun artık.tebrikler hamilesiniz. Artık bebişinize odaklanın. tekrar tekrar hepimiz kan verdik.doktorunuzun bunu size açıklamış olması lazım. bu kadar stres yapmayın, keyfini çıkarın ve doktorunuzu dinleyin

Benden kan isteyince korktum acaba bir sıkıntı mı var diye acaba yüksek çıkıcak mi telaşına kapıldım. Yeni olduğu için çok endişeleniyorum 177 yi geçer mi yoksa düşer mi sizce

Benden kan isteyince korktum acaba bir sıkıntı mı var diye acaba yüksek çıkıcak mi telaşına kapıldım. Yeni olduğu için çok endişeleniyorum 177 yi geçer mi yoksa düşer mi sizce
Bunu kimse bilemez. siz bu şekilde yaparsanız 9 ayı nasıl geçireceksiniz. Biraz sakin olun. Normal gebe kalanlar bile bir sürü olumsuzluk yaşayabiliyor. Ne yaparsanız yapın olacakların önüne geçemezsiniz. Güzel şeyler düşünün. Sizcesi bizcesi yok bu işin artık. Sağlıklı bir gebelik için ilk şart stres olmamanız. Kontrollerinize gidin ve doktorunuzu dinleyin. Kafanızı çok bulandırmayın. Biraz bu forumlardan da uzaklaşın hatta, herkes farklı şeyler yaşar. Olumsuz şeyler okuyup olumsuz düşüncelere kapılmayın.Akışına bırakın arık

Kızlar ben tüp bebek yapıyorum transfer sonrası sonucum betahcg Sonucumun ilki 177 ikinci testim 536 çıktı Ama 12ci gündeyim hala bi belirti yok normalmidir. Doktor aradıgında sonuçlarımın çok iyi çıktığını söyledi 15 gün sonrası için randevu almamı söylediler kalp atışını dinlicekmişim

Kizlar gözünüz aydin olsun insallah sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Kacinci gün embriyo transfer edildiniz ve kac tane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…