- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Krdgprl3400
-
Test yaptınız mi7. Gün kanda çıkan neydi. Tam açıklar mısınız çok zahmet olacak ama lütfen
Gözünüz aydın. Tebrik ederim177 çıktı sonucum kızlar Dokuzuncu gün bugün cumartesi tekrar çağırdılar sizce sonucum nasıllllll
177 nasıl sizce kötü mü iyi mi anlamadım korkuyorumGözünüz aydın. Tebrik ederim
12. Gün değerin 30 üstü olması beklenir. Maasallah seninki kaç katı hem de 9. Gün177 nasıl sizce kötü mü iyi mi anlamadım korkuyorum
Çok ama çok teşekkür ederim. Cumartesi günü tekrar çağırdılar sizce neden olabilir12. Gün değerin 30 üstü olması beklenir. Maasallah seninki kaç katı hem de 9. Gün
Yürüyüş yapsam birşey olur mu12. Gün değerin 30 üstü olması beklenir. Maasallah seninki kaç katı hem de 9. Gün
Maşallah güzel sonuç yürüyorum ben valla günlük hayatıma döndüm177 çıktı sonucum kızlar Dokuzuncu gün bugün cumartesi tekrar çağırdılar sizce sonucum nasıllllll
Çok teşekkür ederim cevabınız içinMaşallah güzel sonuç yürüyorum ben valla günlük hayatıma döndüm
Çok ama çok teşekkür ederim. Cumartesi günü tekrar çağırdılar sizce neden olabilir
Yaklaşık 3 kez kan tahlili ile değerinizi takip edecekler. Yürüyüş yapabilirsiniz tabi kiÇok ama çok teşekkür ederim. Cumartesi günü tekrar çağırdılar sizce neden olabilir
Muhtemelen yeniden kan tahlili isteyecekler ve değeriniz artmış mı, ona bakacaklar. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu diye yapılıyor.
Kızlar benim bugün transferimin 9. Gübü kan testi verdim 177 çıktı sonucum pozitif yanicumartesi tekrar çağırdılar 12. Gün oluyor. Ben geçen ay 31 inde regli olmuştum yine 31.inde çağırıyorlar sizce bie sıkıntı olablir mi
Siz bence biraz rahat olun artık.tebrikler hamilesiniz. Artık bebişinize odaklanın. tekrar tekrar hepimiz kan verdik.doktorunuzun bunu size açıklamış olması lazım. bu kadar stres yapmayın, keyfini çıkarın ve doktorunuzu dinleyinKızlar benim bugün transferimin 9. Gübü kan testi verdim 177 çıktı sonucum pozitif yanicumartesi tekrar çağırdılar 12. Gün oluyor. Ben geçen ay 31 inde regli olmuştum yine 31.inde çağırıyorlar sizce bie sıkıntı olablir mi
Benden kan isteyince korktum acaba bir sıkıntı mı var diyeSiz bence biraz rahat olun artık.tebrikler hamilesiniz. Artık bebişinize odaklanın. tekrar tekrar hepimiz kan verdik.doktorunuzun bunu size açıklamış olması lazım. bu kadar stres yapmayın, keyfini çıkarın ve doktorunuzu dinleyin
Bunu kimse bilemez. siz bu şekilde yaparsanız 9 ayı nasıl geçireceksiniz. Biraz sakin olun. Normal gebe kalanlar bile bir sürü olumsuzluk yaşayabiliyor. Ne yaparsanız yapın olacakların önüne geçemezsiniz. Güzel şeyler düşünün. Sizcesi bizcesi yok bu işin artık. Sağlıklı bir gebelik için ilk şart stres olmamanız. Kontrollerinize gidin ve doktorunuzu dinleyin. Kafanızı çok bulandırmayın. Biraz bu forumlardan da uzaklaşın hatta, herkes farklı şeyler yaşar. Olumsuz şeyler okuyup olumsuz düşüncelere kapılmayın.Akışına bırakın arıkBenden kan isteyince korktum acaba bir sıkıntı mı var diyeacaba yüksek çıkıcak mi telaşına kapıldım. Yeni olduğu için çok endişeleniyorum 177 yi geçer mi yoksa düşer mi sizce
5. Gün 1 taneKizlar gözünüz aydin olsun insallah sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Kacinci gün embriyo transfer edildiniz ve kac tane? ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?