- 11 Mart 2025
- 319
- 192
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
-
İkinci gebeliğim de olsa tecrübe sahibi de olsam bu heyecan bitmiyormuş.Yazından bile belli heyecanlı olduğun. Ah ne güzel heyecanlar. Hayırlı olsun inşallahben 15.günde gördüm keseyi beta 8000 civarıydı
EvetMerhaba canlarsizlere birşey sormak istiyorum. Bu ikinci tüp bebek denemem. İlki negatif olmuştu malesef. Bu sefer pozitifi gördük ama kanama geçirdim hamileliğime sevinemiyorum bile hep bi korku halindeyim. Wc her gidişim bir panik merak ettiğim şey tüp bebek de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihimizi mi baz alacağız?
Şuan kaç haftalıksınız? Geçmiş olsunMerhaba canlarsizlere birşey sormak istiyorum. Bu ikinci tüp bebek denemem. İlki negatif olmuştu malesef. Bu sefer pozitifi gördük ama kanama geçirdim hamileliğime sevinemiyorum bile hep bi korku halindeyim. Wc her gidişim bir panik merak ettiğim şey tüp bebek de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihimizi mi baz alacağız?
Sizin beta değerleriniz kaçtıKeseyi gormeye gitmedim bekleidm 6nci haftada keseleri de bebekleri de gördük
Teşekkür ederimŞuan kaç haftalıksınız? Geçmiş olsun
İlki 180 di sanırım 10ncu veya 9ncu gündüSizin beta değerleriniz kaçtı
Maşallah canım gözün aydın ben de bir an evvel o aşamalara gelirim inşallahCanım ben bugün gördüm keseyi. 5+3 haftayım. 18 haziranda transfer olmuştum. 17 temmuzda da kalp atışı için gideceğim. 6+6 olacak o gün.
Aynen 13 haftadan sonrası çok çabuk geçiyorİnşallahçok zor beklemek. Günler geçmiyor. Ama okuduğum yorumlara göre 3 ayı atlatırsak çabuk akacak zaman. Rabbım o günleri de gösterecek İnşallah.
Slm canım 11 temmuzda kese randevum
Şuan nasıl gidiyor nasılsınMerhaba canlarsizlere birşey sormak istiyorum. Bu ikinci tüp bebek denemem. İlki negatif olmuştu malesef. Bu sefer pozitifi gördük ama kanama geçirdim hamileliğime sevinemiyorum bile hep bi korku halindeyim. Wc her gidişim bir panik merak ettiğim şey tüp bebek de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihimizi mi baz alacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?