- 4 Nisan 2021
- 107
- 165
- 18
- 33
- Konu Sahibi Papatyamsl
-
Benim adet ağrısı olmuştu o yüzden hiç umudum yoktu yani adet belirtisinde ne yaşıyorsam aynısını transferden sonra da yaşadım çok üzüldüm olmadı diye meğerse tutmuş hamileymişimMerhaba lütfen bu konuda tecrübesi olan kadınlar bana yardımcı olabilir misiniz daha önce 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şimdi 3. Tüp bebek embriyo transferim oldu 5. Gün embriyo su ister istemez Bi belirti arıyorum düşünmemeye çalışsam da pozitif sonuç alanlar varsa belirti konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim de tutmuş bugun test verdim nasıl mutluyum çok şükürBenim adet ağrısı olmuştu o yüzden hiç umudum yoktu yani adet belirtisinde ne yaşıyorsam aynısını transferden sonra da yaşadım çok üzüldüm olmadı diye meğerse tutmuş hamileymişim
Amin inşallah benim sonucum pozitif rabbim sana da nasip etsin inşallahBen öncekinde olmayacak ben anne olamam diye düşünüyordum gerçekten de olmadı. Ama bu sefer hiçbir belirti aramıyorum ve neden anne olmayayım ki diyorum. Umarım bu sefer pozitif olur ikimiz için de
Hayırlı olsunAmin inşallah benim sonucum pozitif rabbim sana da nasip etsin inşallah
Aminn inşallah çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua edeceğimHayırlı olsunRABBİM sağlıkla kucağınıza almayı saglikla büyütmeyi nasip etsin. darısı isteyen herkesin başına benim de
ALLAH razi olsun ❤Aminn inşallah çok şükür bin şükür Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua edeceğim
Çook teşekkür ederim Allah razı olsun hep birlikte bu duyguyu yaşayalım inşallahÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun sonuna kadar sağlıklı devam etsin inşallah
Bende hiçbir belirti olmadı çok şükür pozitif sonuç aldım. Belirti ararsanız olmuyor diye üzülürsünüz bende başta öyleydim . Benimle birlikte transfer olan arkadaşım bütün belirtileri yaşadı sonuç negatif oldu . Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba lütfen bu konuda tecrübesi olan kadınlar bana yardımcı olabilir misiniz daha önce 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şimdi 3. Tüp bebek embriyo transferim oldu 5. Gün embriyo su ister istemez Bi belirti arıyorum düşünmemeye çalışsam da pozitif sonuç alanlar varsa belirti konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim
Transferimin 6.günü bende hiç bir belirti yok,çok üzgünüm olmayacak diye ôdüm kopuyor.Bende hiçbir belirti olmadı çok şükür pozitif sonuç aldım. Belirti ararsanız olmuyor diye üzülürsünüz bende başta öyleydim . Benimle birlikte transfer olan arkadaşım bütün belirtileri yaşadı sonuç negatif oldu . Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende de hiç bir belirti olmadı korkuyordum test vermeye gittiğimde inanın negatif kesin diye verdim Bi belirti aramayın olumlu düşünün hepTransferimin 6.günü bende hiç bir belirti yok,çok üzgünüm olmayacak diye ôdüm kopuyor.
Hamile misiniz ?Bende de hiç bir belirti olmadı korkuyordum test vermeye gittiğimde inanın negatif kesin diye verdim Bi belirti aramayın olumlu düşünün hep
Bende buradaki belirtileri duydukça kendimde belirti yok diye çok üzülüyordum. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama önemli olan kanda ve idrarda çıkması belirtiye gerek yokTransferimin 6.günü bende hiç bir belirti yok,çok üzgünüm olmayacak diye ôdüm kopuyor.
Evet çok şükürHamile misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?