Ben göndermicem pgt ye çünkü elimizden geleni yaptık tedavimizi herseyinizi yaptık transferden sonrasını Allah’a bırakmak istiyorum verecekse rabbim verir zatenNormalde maddi boyutunu çok düşünmüyodum ama 5 embriyo olsa 35 bin civarı yapıyo .ister istemez düşünüyorum artıkbide olumsuz olursa yaza tekrar İstanbulda denemek de istiyorum .o yüzden baya kararsız kaldım.ama transfer sürecide stresli ama haklısınız da
Orası öyle tabi pgt de kesin bişey değil sonuçta.ilk tedavide bende istemedim şans vermek istedim hepsine ama sonuncusu boş gebelik olunca en azından elimden geldiği kadar yaptırmak istiyorum bu sefer.gerçekten nasibimizde varsa anca olacak.inşallah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.siz denediniz mi daha önceBen göndermicem pgt ye çünkü elimizden geleni yaptık tedavimizi herseyinizi yaptık transferden sonrasını Allah’a bırakmak istiyorum verecekse rabbim verir zaten
Tüp bebek denemedim ama genetiğe göndermedim negatif geldi odaOrası öyle tabi pgt de kesin bişey değil sonuçta.ilk tedavide bende istemedim şans vermek istedim hepsine ama sonuncusu boş gebelik olunca en azından elimden geldiği kadar yaptırmak istiyorum bu sefer.gerçekten nasibimizde varsa anca olacak.inşallah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.siz denediniz mi daha önce
Ben yastan dolayi gonderdim. 3 kere tedavi oldum, her bir tedavimde AA kalite morfolojisi cok iyi gorunen embriyolarim oldu. Ancak teste giden toplamda 11 embriyodan 2 tanesi genetik testi gecti digerlerinde komplex unoploidi vardi. Yaptirmasa idim ve transferlerim olsa idi ilk hamileligi yakalayana kadar 3 yada 4 dusuk yasayacaktim. Sizi anliyorum cunku korkunc bir ekonomik yuk, ayni zamanda beklemek bir hayli stresli.Selam Kızlar birinci tedavimde 5 embriyonun hepsi olumsuz oldu.şimdi ikinci tedavideyim.embriyolarımın kaç tanesi 5 .güne gidicek bilmiyorum ama pgt konusunu son güne bırakmadan düşünmemizi istediler.bi yandan 500 dolar gibi bi maliyet embriyo başı bi yandan da yaptırmazsam boşuna transferle uğraşacakmışım gibi bi durum .siz olsanız hepsine yaptırır mıydınız ya da iyi kalite olana mı yaptırmalıyım.benzer dutum yaşayan ya da fikri olan varsa paylaşabilir miyiz
Teşekkürler benim yaşta 35 çok genç değil artık.bi de sperm kalitemizde düşük bizim.düşük kalitelere yaptırmayı düşünmüştüm aslında .zor süreçler gerçekten ya .inşallah sizinde sağlıcakla tutunsun ya en çok yaşayan bizler anlıyoruz birbirimiziBen yastan dolayi gonderdim. 3 kere tedavi oldum, her bir tedavimde AA kalite morfolojisi cok iyi gorunen embriyolarim oldu. Ancak teste giden toplamda 11 embriyodan 2 tanesi genetik testi gecti digerlerinde komplex unoploidi vardi. Yaptirmasa idim ve transferlerim olsa idi ilk hamileligi yakalayana kadar 3 yada 4 dusuk yasayacaktim. Sizi anliyorum cunku korkunc bir ekonomik yuk, ayni zamanda beklemek bir hayli stresli.
Yasinizi bilmiyorum. Size nacizane tavsiyem, iyi kalite olarak gorulen embriyolarinizi enazindan teste ilettirmeye calisin. Tedavinizde basarilar diliyorum.
İnş sizin içinde hayırlısı olsunTüp bebek denemedim ama genetiğe göndermedim negatif geldi oda
Yaşınız genç bence. Ben olsam düşük kaliteli olanları değil yüksek kalite olan 3-4 tane gönderirdim. 1500 dolar az değil. Ayrıca transferde ilk yüksek kalitelilerden başlıyorlar. Yaşınız da uygun 2 embriyo aynı anda koyabilirler. Bana zorunlu tek koymuşlardı. 2 tane koyarlarsa hem şansınız yüzde 5 artıyor teke göre diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.Teşekkürler benim yaşta 35 çok genç değil artık.bi de sperm kalitemizde düşük bizim.düşük kalitelere yaptırmayı düşünmüştüm aslında .zor süreçler gerçekten ya .inşallah sizinde sağlıcakla tutunsun ya en çok yaşayan bizler anlıyoruz birbirimizi
cok tesekkur ederim. dilerim siz de biran evvel bu surecten saglik ve mutlulukla cikarsiniz.Teşekkürler benim yaşta 35 çok genç değil artık.bi de sperm kalitemizde düşük bizim.düşük kalitelere yaptırmayı düşünmüştüm aslında .zor süreçler gerçekten ya .inşallah sizinde sağlıcakla tutunsun ya en çok yaşayan bizler anlıyoruz birbirimizi
Yarın üçüncü gün olcak .bana direk istiyo musunuz diye sordular hiç kalitesiyle ilgili konuşmadık.yarın söyleyeyim bilgilendirsinler gerçekten .sağolun destek içincok tesekkur ederim. dilerim siz de biran evvel bu surecten saglik ve mutlulukla cikarsiniz.
benim ilk tedavide CC kalite olan embriyolari bile gondermislerdi ki ogrendigimde cok kizmistim. merkez degistirdikten sonra benimle embriyolog konusmustu hangileri gonderilmeli vs diye, her embriyoyu da gondermemislerdi. Sizde bir konussaniz ekiple.
Son iki transfer çift olmuştu evet bu sefer direk çift kabul ederler heralde.inş sağlıklı embriyolar olurlarda inş.desteğiniz için teşekkürlerYaşınız genç bence. Ben olsam düşük kaliteli olanları değil yüksek kalite olan 3-4 tane gönderirdim. 1500 dolar az değil. Ayrıca transferde ilk yüksek kalitelilerden başlıyorlar. Yaşınız da uygun 2 embriyo aynı anda koyabilirler. Bana zorunlu tek koymuşlardı. 2 tane koyarlarsa hem şansınız yüzde 5 artıyor teke göre diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Selamlar tekrar, yanliz anlamadigim bir durum var. 5. gune gelmedi henuz sanirim embriyolariniz. Nerden biliyorlar hangi embriyonun ve kac tanesinin gitmesi gerektigini? Yanlis mi anladim diye dusunuyorum. 3. gun ise suan kac tanesi 5. gune gidecek kimse bilemez, dogal olarak karar verilemez. Burda bir tuhaflik var.Yarın üçüncü gün olcak .bana direk istiyo musunuz diye sordular hiç kalitesiyle ilgili konuşmadık.yarın söyleyeyim bilgilendirsinler gerçekten .sağolun destek için
Tabi ki bilemezler bende bilmiyorum .ilk tedavimi düşünerek sordum .bi de son güne bırakmadan düşünün diye sordular kaç taneye kadar göndereceksiniz diye.bende beşinci gün karar veririm diye düşünmüştüm ama şimdiden düşünün deyince bende önceki tedavime göre düşündüm.yoksa belki hiç embriyo da oluşmayabilir haklısınız yaniSelamlar tekrar, yanliz anlamadigim bir durum var. 5. gune gelmedi henuz sanirim embriyolariniz. Nerden biliyorlar hangi embriyonun ve kac tanesinin gitmesi gerektigini? Yanlis mi anladim diye dusunuyorum. 3. gun ise suan kac tanesi 5. gune gidecek kimse bilemez, dogal olarak karar verilemez. Burda bir tuhaflik var.
Estagfurullah. Ben, merkez sizi cabuk karar verin para odeyin diye zorluyor sandim biran. Sizin adiniza endiselenmistim ki oyle degilmis :) Dilerim kisa zamanda bebeginize kavusur ve su stresten kurtulursunuz.Tabi ki bilemezler bende bilmiyorum .ilk tedavimi düşünerek sordum .bi de son güne bırakmadan düşünün diye sordular kaç taneye kadar göndereceksiniz diye.bende beşinci gün karar veririm diye düşünmüştüm ama şimdiden düşünün deyince bende önceki tedavime göre düşündüm.yoksa belki hiç embriyo da oluşmayabilir haklısınız yani
Rica ederim. İhtimali yüksek olanı göndermek daha iyi bence dediğim gibi.Son iki transfer çift olmuştu evet bu sefer direk çift kabul ederler heralde.inş sağlıklı embriyolar olurlarda inş.desteğiniz için teşekkürler
O kadar güzel açıklamışsınız ki aynen katılıyorumBen ngs taramalı 5.gün embriyomu (1.kalite) beş haftalık düşükle kaybettim. İkinci tüp bebek denememdi. Eşiminde benimde kromozom testlerimiz normal. İlk tüp bebek negatif sonuclanınca drumuz önermişti.. Velhasıl düşük olunca (bahceci dr cem bey) bana bunun olabilecegini tıbbın herseyi acıklayamadıgını soyledi. Sağlıklı embriyolar da dusuk olabilirmiş yani. Şimdi baska merkeze gidiyorum drun dediği şu embriyoların tüm genlerine bakılamıyor bu testlerde, bakılsa bile anne karnında gelişime devam ettiği için genlerde organlarda vs bir bozulma kopma olabilecegi için gebelik yine sonlanabilirmiş.
Eğer eşli olarak kromozom testleriniz normalse pgt nsg taramayı uygun bulmuyorum ben artık yasayarak ogrendim bunu malesef.. Eğer kadın 40 yas ve uzeri ise belki yapılabilir down riski arttıgı için o da..
Birde bu islemin embriyoya zarar verdiğini de düşünüyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?