Merhaba Mia,
mesajını gördüğüme çok
Canımm benim umarım şu an daha iyisindir. Kötü bi hastalık. Allah sağlık versin hepimize. Evet soğan kürünü mutlak dene bitanem. Benim bu hafta yumurtalarımı alacak. Transfer Zaman'ı şu an belli değil. Bana dua et kuzumMerhaba Mia,
mesajını gördüğüme çok sevindim, çünkü aynı dertden dolayı sıkıntı çekiyorum.Enedometriozis ne durumda, nasıl bir tedavi oldun.
Ben 11 senelik endometriozıs hastasıyım, benim kistler o kadar küçükti ki hap kullanmana gerek yok demişti dr.
Bu yaşıma kadar 11 yıldır hiç bir sağlık sorunum yoktu, regly dönemlerinde ağrım bile olmazdı.
1,5 yıl önce evlendim, 35 yaşındayım, o yüzden hemen bebek olsun dedik.Neyse Çınarlı Ahmet Güler i bir arkadaşım tavsiye etti, süreç başladı, rahim filminde sol yumurtalık şiş çıktı, tüplerin açık değildi açtım dedi. Sonra rahim de polip var dedi, ameliyat oldum, sonra aşılama dedi, sonra tüp bebek, sonuç negatif tutmadı, ben bebiş olmamasına üzülmeye fırsat bulamadım, bu tedavilerim 1 yıldır sürüyor, tedaviler sırasında kullandığım ilaçlardanmış, ben 1 yıldır karın ağrısı hem de çıldırtcak kadar çok, rahim yanması, yumurtalık yanması, kabıslık, herşeyi çekiyorum, tüp bebek ve aşılama sonrası bakıma muhtaç hale geldim, karın ağrısından wc ye emekleyerek gtiiğimi hatırlıyorum.Tüm şikayetlerimi dr ile defalarca paylaştım ben ölmek istiyorum artık dedim, çocuk umrumda değil ağrılarım dinsin dedim.. ama olabilir dedi, normal dedi, endometriozis büyümüş demedi, hayat kalitem kalmadı, işimi bırakmak zorunda kaldım, 6 aydır annem bakıyor bana, yemek yemeye korkuyorum ağrım olacak diye...6 ay da 10 kilo verdim, psikoloji kalmadı...
bunlar özetle hayatımı mahvetti...şimdi ege üniversitesinde Ahmet Aydın Özsaraca ya gittim..o da benimle ilgili değil senin hastalık dedi..raporlarımı gösterdim, tüp bebek tedaviden dolayı endometriozis heryeri kaplamış dedi, kistler bağırsaklarıma yapışmış, rahim etrafında kistler var dedi, ve kistlerin sanki taşş dedi, çok sertleşmiş dedi, daha evvel başka dr bana laparoskopi demişti, Dr Ahmet Güler sakıncalarını anlatınca direk korktum, aşılama ve tüp bebeğe yönlendirdi, Dr Ahmet Güler iyi bir dr..tedavi olup memnun kalanlar var, sanırım beni değerlendiremedi, bana göre bir tedavi olmadığını düşünüyorum şimdi, bana iyi gelmedi, kötülemek istmem, iyi bir dr.
Sen kime tedavi oluyorsun, nasıl bir tedavi oldun, nasıl ilaçlar kullandın.
Merhaba Mia,
mesajını gördüğüme çok sevindim, çünkü aynı dertden dolayı sıkıntı çekiyorum.Enedometriozis ne durumda, nasıl bir tedavi oldun..
Selam kızlar ben de bu dertten muzdariBim. Benimde tüpler açık ama sol tüpüm de hafif şişlik var doktor laparoskopi dedi ama ben tüp bebek denemek istiyorum seçimi bana birakti. Kafam allak bullak
Canın Adana başkent e gittim ben .bende laparoskopi konusunda kararsizim. Çok da korkuyorumKumral-ada selamlar,
çok geçmiş olsun, benim de rahim filminde bir dr sorun yok dedi, diğeri şiş dedi.Hangisine inanacağız bilemiyorum.Sen hangi dr a gidiyorsun, ben Fatih Şendağ a gittim, laporoskopi konusunda çok iyi bir dr, fakat ameliyat olmak istemiyorum. Çok kararsızım.
BenCanın Adana başkent e gittim ben .bende laparoskopi konusunda kararsizim. Çok da korkuyorum
Aslında kiste iyi gelebilir ama tüpte ki şişme farklı bir durum . Canım ben de fatih Şendağ mustafa bahçeci yucel karaman aret kamar bunlardan birine gitmek istiyorum aslındaBendaniel hikayesini okuyunca umutlandım, bende beta-glukan, balık hapı ve ingiliz karbonatı denemeye karar verdim, ameliyat olmadan aşabiliriz bunu, bir iki ay denemekten ne zarar gelir ki.
Bendaniel hikayesini okuyunca umutlandım, bende beta-glukan, balık hapı ve ingiliz karbonatı denemeye karar verdim, ameliyat olmadan aşabiliriz bunu, bir iki ay denemekten ne zarar gelir ki.
bence yediğimiz hamur işinden farklı.orda bahsedilen ekmek mayası.sonuçta bakteri.ama vücudumuz için gerekli bakteridaniel bişey sormak istiyorum, aklıma takıldı, beta-glukan içeriği maya gibi bişi..bağışıklık sistemini güçelndiriyor, fakat bizim ekmek, hamur işi bunlardan uzak durmamız gerekli, beta-glukan yan etkisi olabilir mi diye düşündüm.Ben 1 haftadır civan pençesi içiyorum, dün balık hapına başladım, bir de eczane ph alkali damla verdi, 3 gündür ağrılarım gerçekten azaldı, hatta dün süpürge bile yaptım, çok mutluyum, ameliyat olma fikrine kendime alıştırmaya başlamıştım, ama şimdi ameliyatsız kurtulmayı denemek istiyorum.Dr um Fatih Şendağ, çok güveniyorum, gerçekten Türkiye nin bir numaralı hocalarından biri.Laporoskopi olmak istiyorsanız gözünüz kapalı güvenin derim.Ama ben ameliyat çok masraflı ve bu kistler tekrarlar diye endişeliyim.İnşallah ameliyatsız kurtalayacağım bu meretden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?