9ay çok teşekkür ederim, umut oldun bana, ben Prof. Fatih Şendağ a gittim, benim de sağ tüpümde şişkinlik olduğunu bunun tüp bebek olsa dahi bebeğin tutunmasına engel olacağını söyledi.Kistlerim tüp bebek ilaçlarından dolayı çoğalmış, tabiri caiz se azmışlar, dr bir ay daha bekleyip yumurtalıkların ve tüplerin şişkinliğinin inmesini bekleyelim, inecek mi tekrar görelim dedi, şişiklik yüzünden ameliyat gerekebilir miş...ben 1 haftadır şu ingiliz karbonatını içiyorum, ingiliz karbonatı yerine ph damla da olabilir, bir de hergün bir bardak civan pençesi otu nu demleme yapıp bir çay kaşığı pekmez ile içiyorum, sadece 1 bardak içiyorum, civan pencesi çayını evlenmeden önce de içiyordum ve kistlerimi çok küçültmüştü.Tesadüf mü ? işe yaradı mı bilmiyorum.Ağrılarım geçti çok şükür.Çok şükür karnımdaki yanmalar, kramplar, uykusuz geceler azaldı, başka ilaç kullanmıyorsanız, yan etkisi olacak bir ilaç kullanmıyorsanız civan pençesi aktarcılardan almanızı tavsiye ederim.Macun almayın arkadaşlar, bazen aktarcılar macun satıyor, bizim çikolta kistimize şekerli, hamurişi, cips, kola..sağlıksız besinler iyi gelmiyor.Bitki çaylarını tavisye ediyorum.
stres olmayın yumurtlama gününüzü takip edin.keşke ağlayıp sızlayacağıma ilk seferde çkolata kistini öğrendiğimde beta glukan +balık yağı ve karbonat kullansaymışım.ama belki de böyle olması gerekiyordu.
daniel bişey sormak istiyorum, aklıma takıldı, beta-glukan içeriği maya gibi bişi..
Merhaba cnm ben dede endometriosis var tüp bebek tedavisine başladım ama devlet hastnsnde senin kulladign lucrin ne içindi bana zoladex dye bi iğne vurdular gobegimdenArkadaşlar bende de endometriosis var. En mantıklısı hemen çok iyi bir doktorlar ve merkezle tüp bebeğe başlamak. Soğan kürü vs evet bana da iyi geldi ama asla bir tedavi değil.
Tüp bebek ilaçları gerçekten de durumu olduğundan da kötü hale getiriyor. Ama hamilelik size çok iyi gelecek.
Sakın karamsarlığa kapılmayın.
Bende işe yarayan yöntem 3 ay lucrin depo kullandıktan sonra tüp bebeğe başlamak oldu. Lucrin depo kullanmadan yaptığımız 4 tüp denemesi de negatif iken 5.'de hamile kaldım ama ne yazık ki 5. ayda kaybettim. 6.'da lucrin bile kullanmadan hamile kaldım.
Merhaba Allah bagislasin size bişey sorucam benimde kistlerm 5.5 ve 6 cm tüp bebek tedavisine başladım fakat bu süreçte başka bişey kullanmam sakncali olurmu siz ne yaptnz tedavi aşamasındaumarım faydasını görürüsün.ilk bebeğimi başkentte tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım.hiç ameliyat olmadım.7 cm çikolata kistim sol da sağda 3 cm yakın vardı.bitkilerle 5 e ve diğeri 1 e geriledi.tüp bebek yaptığımızda kisti iğne yöntemi ile boşalttılar 4 cm yakındı.o şekilde hamile kaldım doğumdan sonra 3.5 cm diğeri belli belirsizdi.karbonat vs ile de 3 cm kistimle doğal hamile kaldım.stres olmayın yumurtlama gününüzü takip edin.keşke ağlayıp sızlayacağıma ilk seferde çkolata kistini öğrendiğimde beta glukan +balık yağı ve karbonat kullansaymışım.ama belki de böyle olması gerekiyordu.
Merhaba cnm ben dede endometriosis var tüp bebek tedavisine başladım ama devlet hastnsnde senin kulladign lucrin ne içindi bana zoladex dye bi iğne vurdular gobegimden
Anladım şimdi Sağol cnm benim ilk denemem dha 3 kre vurulcakmisim o iğneden sonra napcaklar bilmiyorumCanım ikisi de aynı. Östrojeni düşürerek hastalığı geriletiyor. Transfer edilen embriyonun tutunması için uygun ortam hazırlıyor. Benim 6. denemede lucrin denendi ve ilk kez tutundu. Senin kaçıncı denemen?
Ağır bir ilaç olduğunu düşünüyorum, tüp bebekte kullanımı ruhsatlı da değil. Mümkün olduğunca da bir daha kullanmak istemem. Fakat işe yaradı.
canım tedavi aşamasında herhangi bişey kullanmadım.ama transferden sonra iki 3 gün ananas yemiştim .yumurta üretimi zamanıda kuru yemiş ve incir tüketmiştim.moralimi yüksek tutmaya çalışıp dinlenmiştim.Merhaba Allah bagislasin size bişey sorucam benimde kistlerm 5.5 ve 6 cm tüp bebek tedavisine başladım fakat bu süreçte başka bişey kullanmam sakncali olurmu siz ne yaptnz tedavi aşamasında
Canım önecelikle Allah bağışlasın ve sağlıklı bir gebelik diliyorum sana. Ancak insanları böyle yönlendirmeni doğru bulmuyorum.Yersiz bir umut verip, ihtiyaçları olan tedaviyi almalarını geciktirebilirsin. Sen doğal hamile kalmış olabilirsin. Ama bu aynı şeyin herkes için geçerli olduğu anlamına gelmez. Hastalık herkesi farklı etkiliyor. Benim hiç bir zaman senin kadar büyük ve çok sayıda kistim olmadı. 3 cm'lik bir kist vardı o da ameliyatla alındı ve bir daha olmadı. Ama 4 yıl, 5 tüp bebek, 1 ameliyat, 3 operasyon, her türlü aklına gelebilecek, duyduğun, duymadığın doğal tedavi, 100 bin TL'ye yakın para; sonuç SIFIR. Stres yapmayıp, yumurtlamanı gününü takip edip olsaydı keşke herkesin.
Ben de hiç beta-glukan'ın endo'da işe yaradığını okumadım, ne yerli ne yabancı sitlelerde. Hatta şimdi araştırdım, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve bağışıklı sistemi zaten fazla aktif olan rahatsızlıklarda teorik olarak zarar verebilir yazıyor. Endo'da da bağışık sistemi iyi çalışmıyor aslında ama fazla aktif.
Böyle tedavilerle istemeden zarar da verebilirsiniz.
Sağol cnm bende şimdiden kuru incir ceviz fln yiyorum hep yerim bide ananas yerm ozmncanım tedavi aşamasında herhangi bişey kullanmadım.ama transferden sonra iki 3 gün ananas yemiştim .yumurta üretimi zamanıda kuru yemiş ve incir tüketmiştim.moralimi yüksek tutmaya çalışıp dinlenmiştim.
Hayırlısı bakalım. Sabıra en çok ihtiyacın olan dönemlere giriyorsun. Allah yardımcın olsun.kızlar adetimin 2.günü bende bugün doktora gidip tüpbebek tedavisine başlayacağım çok heyecanlıyım Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah tutunmustur bebeğin cnmHayırlı olsun Can'ım. Benim transferim yapıldı beklemedeyim. İdrarımı yaparken rahimde hep bi dolgunluk hissediyorum. Tutunmuş mudur acaba?
inşallah bitanem. kedim karnıma basınca ağrıyo valla.inşallah tutunmuşturİnşallah tutunmustur bebeğin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?