• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Ya yengesiyle kendisine yapılan yakıştırmayı sindirip sana anlatan birinden değil ilgi selam bile bekleme verirse arkana bakmadan kaç o derece yani. :KK51:
Haklısın yorumlarınız beni rahatlatıyo gerçekten ben mantıklı düşünemiyorum artık hangi kafayla yapıyo öyle bişeyi ben anlamadım ve sonunu çok merak ediyorum rabbim yanına bırakmasın beni ele güne rezil etti

şaka gibi . sonunu okuyunca ne! dedim kendi kendime..
bence de iyiki evlenmemişsiniz. hem anneniz de sevmemiş istememiş birşeyler hissetmiş görmüş olabilir.
Dimi.. bunu bide bana sor neler çektim anneme sarıldım ağladım işe gidemedim ruh gibiydim resmen hala da aklım almıyo başlarda böyle değildi abisinde kalmaya başladı böyle oldu

Yengeyle çıkacak sandım kiiii kardeşiymiş. Oh dedim önce bir. :) Kardeş kardeş evlensin onlar, sen önüne bak. 3 günde olacak iş değildir o, kim bilir ne zamandır o gözle bakıyor kıza sapık. Kurtulmuşsun.

5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim

oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.

ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış
Canimm bak bisey nekadar uzarsa okadar cılkı cikar sizin iliskinizinde civisi cikmis anliycagin bu is sevgiden cok aliskanliga dönüsmüs bence degmez biriymis kendini harab etme boyle kisiliksiz biri icin olmadi diye sizlandigin duaya gun gelir iyiki de olmamis dersin.. Demekki seni baska yerlerde bekleyen daha iyi bir kismetin var ;)

Birileri istiyor diye bir şey yapmamayı öğrendin böylece. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. 5 değil isterse 15 senelik ilişki olsun.
Haklısın o zaman mantıklı düşünemedim işte şimdiki aklım olsaydı..Ben sonunu merak ediyorum döktüğüm göz yaşlarının bir bedeli olmalı

ben onun sonunu merak ediyorum benim verdiğim emek 3 5 günde silinip atılcak kadar az değildi neler çektim onun uğruna rabbim bırakmasın yanına

Kızım bak ilişkilerde ne emekler silinip de yok sayılıyor şaşarsın..
Ne demişsin başta? "evliliğe hazır değildim".bak bilinçaltında bişeylerin ciddi ciddi farkındasın sen aslında..
Sırf o istiyor diye tamam falan da demek olur mu hiç?
Boşver emeği..Emek hakedene verilince değerlidir.Gerisi boştur.
İyice ölç biç tart..
Ben o çocugun akrabası kadınlara yaklaşımından tiksindim.doğru gelmiyor bazı şeyler..
5 seneni vermiş olabilirsin.Ama inan bana bütün bir ömrün yanında bir hiç..

Ne zamandır farkındaydım yenge yenge diye tutturmuştu bi gece mesaj attım buna aşkım diye anlamadım dedi bende neyi anlamadın dedim pardon aşkım x yenge yazıyo telefon kafayı yedi falan dedi bana o günden sonra şüphelendim napıyosun diyorum yengemle oturuyorum bilmem ne en sonda gitti yengesinin kız kardeşine. o kızda normalde olsa suratına bakmayacağı bir kız Allahın yarattığı ama kızın bi güzelliği yok
Bak canım burda da açık açık yazamiyorum ama sen de anlamissindir. Bazı erkeklerin boyle değişik eğilimleri olabilir duygusal veya cinsel anlamda. Kesin birşey söylemek istemiyorum ama bence hayırlısı olmuş

Canimm bak bisey nekadar uzarsa okadar cılkı cikar sizin iliskinizinde civisi cikmis anliycagin bu is sevgiden cok aliskanliga dönüsmüs bence degmez biriymis kendini harab etme boyle kisiliksiz biri icin olmadi diye sizlandigin duaya gun gelir iyiki de olmamis dersin.. Demekki seni baska yerlerde bekleyen daha iyi bir kismetin var :KK66:
Haklısın ama ister istemez sindiremiyorum ben o kadar emek vermişim ailemi karşıma almışım ağlamışım sızlamışım o hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyo erkeklik midir bu

Bak canım burda da açık açık yazamiyorum ama sen de anlamissindir. Bazı erkeklerin boyle değişik eğilimleri olabilir duygusal veya cinsel anlamda. Kesin birşey söylemek istemiyorum ama bence hayırlısı olmuş
Rabbim çok büyük öğrendiğimde tam yazıyodum ona hakaret edicektim Allah tarafından olduğuna eminim içime öyle bi soğukluk geldi ki yazdığımı göndermedim

Back
X