- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
bence hiç kaale alma.Yok o kadar gurursuz değilim sürünmesini isterim sadece =)
sürünmesini istemek bile onu mühimsemek olur tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hiç kaale alma.Yok o kadar gurursuz değilim sürünmesini isterim sadece =)
Öyle tabi de ne bilim ne kadar yanlış bişey olsada gururum ezildibence hiç kaale alma.
sürünmesini istemek bile onu mühimsemek olur tatlım..
Emin değilim canım o yüzden sevinemiyorum. Gerçi ayrılmalarına da sevinmem evlenseydide görseydi gününü o zaman anlardı işte benim kıymetimi
Yazmaz olurmuyum canım hepiniz sağolun bana bu sitedekiler çok yardımcı oldu..Bigün pişmanlığını yazıcam buraya ben eminim :)Hep beraber görecez canım gelişmeleri yaz
Ben eminim olacak. Ama ne zaman olur bilmiyorumInsallah pisman olurrrrrr
Yakindir belki :)Ben eminim olacak. Ama ne zaman olur bilmiyorum
İnşallah..Ondada biraz gurur var belki de pişman olurda söylemez.
Yakindir belki :)
Yazmaz olurmuyum canım hepiniz sağolun bana bu sitedekiler çok yardımcı oldu..Bigün pişmanlığını yazıcam buraya ben eminim :)
İnşallah canım bana dua et olur mu :)Sen yeter ki iyi hisset canım
Olacak olacak biz de zevkle okuyacagiz inşâAllah![]()
İnşallah canım bana dua et olur mu :)
İnşallah canım affetmem ben sadece pişmanlığını görmek istiyorumEderim canım burnu sürter, pişman olur, affet, ben ettim sen etme der de , sende ister affet ister affetme.
Ama o kıvama gelsin inş :)
Öyle bunaltan bi insan da değildim aslında niye böyle oldu anlamadım5 yıllık emek bu kadar kolay mı yani bitirmek. Tuhaf bi adammış boşver iyi yapmışsın. Ama ilişki uzadıkça cıvkı mı çıkıyor anlamıyorum. Ne üzücü onca emek, onca zaman..
Allah büyük canım bize ders olsun. O kızlar çeksin o pisliklerin kahrını. Bigün anlarlar elbet değerimiziBence ilişkinin süresiyle alakalı değil adamların karakteri yok.benim iki senelikti o da çok benzerini yaptı.Allah alsın Hakkımızı inşallah.bigün anlarlar umarım bize çektirdikleri acıyı.çok benziyorlar ya seninki evlenme teklif etmiş benimkide bi hafta evvel nolur Karım ol sensiz bi hayat düşünemiyorum Demişti.ne kadar kolay insan kandırmak ya..
Allah'a havale etmekten başka yapcak bişey yokbu adamları ne yapmalı bilmiyorumkiii