- 23 Temmuz 2012
- 369
- 17
- 68
Bi insan bunu nasıl yapabilir? Beni ikna etmek için aylarca uğraştı bende sonunda ona karşılık verdim derken aslında genellikle iyi anlaşıyorduk ama tartışmalarımızda olmuyor değildi. Sonra birden konuşmak istemediğini söyledi konuşmadık birkaç gün sonra beni aradı nasılsın falan diye sordu sonra konuşmamaya devam edicez söyleyeceğin bişey var mı dedi benim o an çok canım yandı, gerçi zaten o benim canımı çok yakmıştı ama madem konuşmamaya devam edicez neden aradın dedim hal hatır sormak için dedi. Bişey dicek misin kapatıcam dedi bende istediğin zaman kapatabilirsin dedim yüzüme kapattı bundan iki gün sonra instagramda profiline bi baktım bi kızla fotoğraf eklemiş kuzeni arkadaşı falan sandım açıklama kısmına bi baktım aşk yazıyo o an beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Böyle bişey olamaz ilk kez canım o kadar yandı saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. Başta onu sevmiyordum ikna etmek için kendisi uğraştı ve ondan hoşlanıyorum ediyorum derken zamanla aşık olmuştum resmen bu yaptığı da o yüzden çok yaraladı. Onu çok iyi tanıyorum o kızla ciddi düşünmediğini biliyorum yani yalnız kalmamak için o kızla çıkıyor. Her şeyi geçtim ben ona çok destek oldum kendim dağınıkken onu toparladım o üzüldü bende üzüldüm yeri geldi yardımcı oldum hiç bi kötülüğüm dokunmadı. Karşılığı verdiği bu acı mıydı resmen ihanet etmiş oldu ayrıldıktan 2 gün sonra sevgili bulunmaz o kızla zaten konuşuyordur ve çıkmak içinde beni terketti . Bazen sindiremiyorum kaldıramıyorum bu yaptığını. Konuşmuyoruz şuan sizce napiyim ? Döner mi ?