EMin değilim

badelmevt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
106
38
28
Arkadaşlar yarın öğle yemeğine iş arkadaşlarımı çağıracağım menünden emin değilim Menü : mercimek Çorba Ortaya ; yoğurtlu Kereviz salatası yeşil fasülye mevsim salata Ana yemeğim de patatesli et yahni ve pilav konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın şuan yemek yapıyorum Kaygı yaptım teşekkürler

bu daha cok aksam yemegi gibi olmus sanki.
oglen yemegine bulusan kadinlar genelde kisir borek kek falan yapar bildigim.

Haklısın akşam yemeği gibi ama ben Arkadaşlara özellikle belirttim yemek diye bu Yüzden kısır Tarzı yapamam ben eksik oldu diye Telaş yaptım 3-4 kişi gelecekler çeşit az gibi neredeyse 5 kg lık patatesli et yahni yaptım isteyen gelsin buyursun elim aza gitmiyor:KK49:

Arkadaşlar yarın öğle yemeğine iş arkadaşlarımı çağıracağım menünden emin değilim Menü : mercimek Çorba Ortaya ; yoğurtlu Kereviz salatası yeşil fasülye mevsim salata Ana yemeğim de patatesli et yahni ve pilav konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın şuan yemek yapıyorum Kaygı yaptım teşekkürler
daha ne olsun, ne iyi arkadaşsınız valla

Oooooo çok abartmışsınız bence.
Elinize sağlık.
Bana göre çok ağır bir menü.

Öğlen yemeği için daha hafif şeyler tercih ederdim ben olsam. Ama menu süper, aksama da ben geleyim bari :kk77:

Yeterli bi menü
Elinize sağlık
Çayın yanına da hazır bişey alın, oldu bitti

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler tatlı olarak Muhallebi li İncirli tatlı YaptımYaptım

Kalan yemeklerin bir kısmını komşuya verdim size kalmadı:KK16:

Evet beğendiler özellikle ana yemek pilav ve tatlıyı çok sevdiler

Ooo zaten incirli tatlı varsa o menüyü beğenmeyenin alnını karışlarım En Büyük KK:eek:

Back
X