- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medya ve ünlü desteği olmadan çözülmeli artık bir şeyler. Sosyal medyada sesimiz yoksa yokuz resmen.Neden sosyal medyada yankı bulmuyor. Ünlülerimiz sözde aydınlarımız yetkililere seslenmiyor?
Neden sosyal medyada yankı bulmuyor. Ünlülerimiz sözde aydınlarımız yetkililere seslenmiyor?
o anne kızı ıcın ölmek ıstemedı zaten olmek ıstemıyorum derken kızını dusundugune emınım yoksa ölüm kurtulus öldugunde adamdan kurtulacak ama ya kızı ... kendısının basına gelen kızınında basına gelebılır adam ıcerden cıkıncaYetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi?
Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.
Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.
Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.
Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.
zavallı kadının ölü bedenide dolaşıyor internette elden ele çok derin kesiği var boğazında ve evet gözleri açıko anne kızı ıcın ölmek ıstemedı zaten olmek ıstemıyorum derken kızını dusundugune emınım yoksa ölüm kurtulus öldugunde adamdan kurtulacak ama ya kızı ... kendısının basına gelen kızınında basına gelebılır adam ıcerden cıkınca
kadın gıttı ama gozu acık gıttı acıyla gıttı haketmedıgı ölümle gıttı
ya kadının ölüsünden ne ıstıyorlar dirisinde mutlu olamamıs barı ölmüş rahat bıraksınlar bu kısıler nasıl yayabılıyor bu goruntulerı cıldırmamak elde degıl o cocuk ınternetden hıc mı bakmayacak bu ne hayvanlık bu nasıl işzavallı kadının ölü bedenide dolaşıyor internette elden ele çok derin kesiği var boğazında ve evet gözleri açık
anlamıyorumki bende ne için yapıyorlar allah kahretsinya kadının ölüsünden ne ıstıyorlar dirisinde mutlu olamamıs barı ölmüş rahat bıraksınlar bu kısıler nasıl yayabılıyor bu goruntulerı cıldırmamak elde degıl o cocuk ınternetden hıc mı bakmayacak bu ne hayvanlık bu nasıl iş
Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi?
Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.
Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.
Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.
Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.