Emine Bulut

ben video yu izledim .. KAdın boğazını tutarak ölmek istemıyorum diyordu :( Allahımmmmm.. İdam desem adam için kurtuluş olur .. Pislik herif bi sıfata koyamadım adi yi. .

bu olay kerımcan durmaz mevzusu kadar ınsanları ayaga kaldırmadı ıstedıgım bekledıgım tepkı halkın ayaklanması olmadı ne acı

dun burda okudum haberı arastırdım keske arastırmasaydım vıdeo cıktı karsıma dunden berı hıc uyumadım cok mutsuzum cok boş bu dunya tum gece kızıma baktım durdum sonra o olaya tanık olan yavrucak ıcın ne yapılabılırız dusundum durdum
ılerde evlenecek bır adama eş olacak allahım evlatlarımızı ıyılerle karsılastırsın

Neden sosyal medyada yankı bulmuyor. Ünlülerimiz sözde aydınlarımız yetkililere seslenmiyor?

Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi? :işsiz:

Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.

Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.

Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.

Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.

Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.

Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.

Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.

o anne kızı ıcın ölmek ıstemedı zaten olmek ıstemıyorum derken kızını dusundugune emınım yoksa ölüm kurtulus öldugunde adamdan kurtulacak ama ya kızı ... kendısının basına gelen kızınında basına gelebılır adam ıcerden cıkınca
kadın gıttı ama gozu acık gıttı acıyla gıttı haketmedıgı ölümle gıttı

o anne kızı ıcın ölmek ıstemedı zaten olmek ıstemıyorum derken kızını dusundugune emınım yoksa ölüm kurtulus öldugunde adamdan kurtulacak ama ya kızı ... kendısının basına gelen kızınında basına gelebılır adam ıcerden cıkınca
kadın gıttı ama gozu acık gıttı acıyla gıttı haketmedıgı ölümle gıttı
zavallı kadının ölü bedenide dolaşıyor internette elden ele çok derin kesiği var boğazında ve evet gözleri açık

zavallı kadının ölü bedenide dolaşıyor internette elden ele çok derin kesiği var boğazında ve evet gözleri açık
ya kadının ölüsünden ne ıstıyorlar dirisinde mutlu olamamıs barı ölmüş rahat bıraksınlar bu kısıler nasıl yayabılıyor bu goruntulerı cıldırmamak elde degıl o cocuk ınternetden hıc mı bakmayacak bu ne hayvanlık bu nasıl iş

ya kadının ölüsünden ne ıstıyorlar dirisinde mutlu olamamıs barı ölmüş rahat bıraksınlar bu kısıler nasıl yayabılıyor bu goruntulerı cıldırmamak elde degıl o cocuk ınternetden hıc mı bakmayacak bu ne hayvanlık bu nasıl iş
anlamıyorumki bende ne için yapıyorlar allah kahretsin

Videosunu az önce izledim. Böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor. İnsanın canına kıymak bu kadar kolay mı? Hele çocuk her an o görüntü aklına gelmeyecek mi? Kelimelerin bittiği yerdeyim. Çok üzgünüm:KK43:

Belki buraya uyeydi,eski kocasından dert yandı. Kurtuluş yolu aradı. O çocuk,insanlıktan nefret ederek büyüyecek ne kadar etse az gerçi. Videoyu çeken kansız yere akan kanlara rağmen kadın ona donene kadar çekmeye devam ediyor.
Geçen sene duygu kadakal cinayetinde de cüsseli cüsseli adamlarzkosarak kaciyorlardi. Belki video çekmek yerine yardım etseydi de ölecekti ama en azından vicdanı rahat uyuyacakti. İçim titriyor dünden beri,videoyu çeken yardıma koşmayan herkes katil kadar suçlu.

Kusura bakmayin da saçmalamışsınız bu konunun başörtü hakkıyla ilgisi ne. Bu konuyu sizin gibi insanlarin inanclari icin kullandiklari kiyafetlere nefretini kusanlar yüzünden yillarca kullandilar. Kafalarinizi şu saçma dogmatik ön yargılı kovalardan çıkarın artık. Yıl olmuş 2019. Ha başörtülü degilim ama başörtüsü takip her naneyi yiyene nasil giciksam insanlarin inanclari hakkinda hadszice fetva verenlere de o kadar gıcığım

Back
X