eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

çok merak ediyorum ne cvp verebildi yüzsüz sana ?

"Annemin babamın üzerine yemin ederim ki o ben değilim. Sana hakkımı helal etmiyorum. Böyle bir ş...fsizlik yapmam. Vs. Vs. Vs." dedi. Allah korkusu da yok bu insanda, yazık çok yazık.. :44:

baştan sona okudum yuh üstüne yuh hele bide sana yapmadım demiyo mu ben snn zannettğin kadr salak değilim Allahından bul deseydin de canım sen bunun face şifresini msn şifresini filn bilmiyo musun? gir bak soruştur snde onun arkadaşlarınn ağzını ara

Kendi face'ini aylar önce kapattı, bidaha da açmadı. Msn'e de 1 senedir girmiyordur. Bu insan akıl hastası kızlar ciddi derecede depresyon geçiriyor, yani artık adım kadar eminim normal değil, bağıra çağıra, sürekli kendi kendini aşağılayarak konuşup durdu. Ne hali varsa görsün beni de kaybetti ya artık iyice çöker yalnızlıktan!!

Size kocaman geçmiş olsun.. neyse ki böyle birini arkadaşlık sürecinde kendi yaptığı bir hata sonucu tanımışsınız..

Ben kusucam yaaa... hala bu adamla beraber oldugun icin sana inanamiyorum. Bazen bi ruyadan uyanmak, hayata geri donmek hic keyifli olmaz. Ama seninki de kotu bir kabusmus arkadasim. Uyanman dilegiyle.

Ben kusucam yaaa... hala bu adamla beraber oldugun icin sana inanamiyorum. Bazen bi ruyadan uyanmak, hayata geri donmek hic keyifli olmaz. Ama seninki de kotu bir kabusmus arkadasim. Uyanman dilegiyle.

Ayrildim arkadasim merak etme
Icim ferah 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…