Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadslar...
Eminönü iskelesinden itibaren kürkçü hana nasıl gidiliyor.
Yani sahilden itibaren ulaşım kolay mı kolaylıkla bulunabilir mi
sorularak?
Ayrıca diğer belirttiğiniz şark han havuzlu han falan yakın mı oralara?
Teşekkürler
Bende bugün eminönünün altını üstüne getirdim. Taç'ın mağazasından bambu bornoz takımını 230 tl'ye aldım. Normalde bizim buralarda aynı bornoz takımı 295 tl ve kesinlikle indirim yapmıyorlarhazırlıksız gittim pek bişi alamadım ama bi gün sabahtan yollara düşüp tüm çeyiz eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Ve kesinlikle indirim konusunda ısrarcı olmak lazım, 150 tl denilen pikeyi 80 tl ye alabilmek mümkün
![]()
Merhaba bende bu hafta eminönü gideceğim.istanbulda oturduğumuz için sık sık gideriz ve ablam burdan alışveriş konusunda uzmandır :) döndüğümde tek tek nerde ne var yazabilirim sanırım herkes eminönünde nerde ne var bunu öğrenmek istiyor.
işte pazarlık taktiği veriyorum bir şeyi beğendiniz ama çok belli etmiceksiniz beğendiinizi kafanızda fiyatını belirlediniz adam abla olmaz veremem diyor verirsin veremesin derken adam yine olmaz diyor hooop peki öyleyse alamam deyip dükkandan çıkmaya başlıyorsunuzbide bakmışsınızki satıcı hemen taamaabla gel deyip ürünü poşete koymuş bile
annemin taktiği bu
![]()