• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eminönü'nde nereden alışveriş?

meraba arkadslar...
Eminönü iskelesinden itibaren kürkçü hana nasıl gidiliyor.
Yani sahilden itibaren ulaşım kolay mı kolaylıkla bulunabilir mi
sorularak?
Ayrıca diğer belirttiğiniz şark han havuzlu han falan yakın mı oralara?
Teşekkürler

meraba arkadslar...
Eminönü iskelesinden itibaren kürkçü hana nasıl gidiliyor.
Yani sahilden itibaren ulaşım kolay mı kolaylıkla bulunabilir mi
sorularak?
Ayrıca diğer belirttiğiniz şark han havuzlu han falan yakın mı oralara?
Teşekkürler

mısır çarşısının içinden geçip yukarıya doğru devam edeceksin. 50 metre kadar. daha sonra ilk sola sonra ilk sağa dönüp yine yukarıya doğru devam ettiğinde 70 80 metre sonra tam karşına kürkçü hanın arka kapısı çıkar. ama yine de sorarak gidersen daha kolay bulabilirsin. havuzlu han da yakındır oraya.

Teşekkür ederim:13:
evet dışarıdan oldukça karışık olmasına rağmen gesdikçe
görülüp anlaşılabilen bir yer...
Ancak ben h. içi birgün gidin derim zira hafta sonu kalabalıktan hiçbirşey bakamıyorsunuz.
Girdiğim tüm dükkanlar ardınca dolduğundan ne pazarlık yapılabiliyor kolay kolay
ne de aradığınızı bulabiliyorsunuz.

Fakat birkaç bilgi vereyim..Uygun yerler oldukça fazla.
Mesela çok hoş bir salon takımı aldık arkadasıma.
boncuklu ve bol gösterişli idi.
180TL'den ine ine 100'e indi.
Ayrıca 90ar Tl lik iki takım daha vardı 45erden ikisini de tek fiyata
getirdi.:1: sanırım biraz işi bilmek gerekiyor.
Toplu alımlarda indirim fazla oluyor.
Marka birkaç Eşarp aldı 35Tl den.
Ayrıca incik boncuk takı toka çok fazla.
Yine de alışveriş için bi gidilip görülmeli.
Fakat şöyle uyarı yapayım geri dönüp tekrar bakarım yada alırım demeyin.
Heryer çok karışık çok fazla han ve sokak var.
Nerden girip çıktığınızı karıştırabilirsiniz.
Hazır bulmuşken aklınıza yattıysa alın.:12:

mrb bende bir eminönü müdavimiyim :34:
fakat şuana kadar ilgimi çekmediği için,bazı yerlerin nerede olduğunu bilmiyorum

Nikah şekeri malzemelerini satın alabileceğim bi yer varmı? daha önce şark hana gitmiştim,1.katına bakmıştım ama beğenmemiştim. başka önerileriniz olursa senirim.
bide pasta malzemelerini nerden bulabilirim acaba???

nikah şekeri malzemeleri genelde kurukahveci mehmet efendinin sokağında çok fazla. ileriye doğrugiderken ara sokaklara da bakarsanız çok çeşitli şeyler de bulursunuz. pasta malzemelerini de aynı sokakta çok güzel dükkanlar var. yine ara sokaklarda ve kahve dünyasının çevresinde de çok çeşit bulunur.

Merhaba Antalyada küçük bi tuhafiye dükkanı açıyorum İstanbuldaki toptancılarla ilgili bilgi verebilirmisiniz özellikle havlu ve yazma toptancıları. Teşekkürler.

Kızlar çok yararlı bir konu olmuş bu, bizde gelicek hafta nişanlımla eminönüne gitmeyi planlıyoruz bu dediğiniz yerlerin hepsini not alıcağım birazdan haftaya inşallah bulabilirim..:51:

Bende bugün eminönünün altını üstüne getirdim. Taç'ın mağazasından bambu bornoz takımını 230 tl'ye aldım. Normalde bizim buralarda aynı bornoz takımı 295 tl ve kesinlikle indirim yapmıyorlar:63: hazırlıksız gittim pek bişi alamadım ama bi gün sabahtan yollara düşüp tüm çeyiz eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Ve kesinlikle indirim konusunda ısrarcı olmak lazım, 150 tl denilen pikeyi 80 tl ye alabilmek mümkün :52:

geçen hafta ben de aynı şekilde 299tl olan taç bambu bornoz takımını 230a aldım aynı yerden aldık sanırım.başka bi taç bayisine de sordum 230 a bulduysanız kaçırmayın dedi :1:
bu arada kızlar ben de butik dayı nın ürünlerinin kalitesini merak ediyorum burdan alışveriş yapan var mı?

Merhaba bende bu hafta eminönü gideceğim.istanbulda oturduğumuz için sık sık gideriz ve ablam burdan alışveriş konusunda uzmandır :) döndüğümde tek tek nerde ne var yazabilirim sanırım herkes eminönünde nerde ne var bunu öğrenmek istiyor.

Merhaba bende bu hafta eminönü gideceğim.istanbulda oturduğumuz için sık sık gideriz ve ablam burdan alışveriş konusunda uzmandır :) döndüğümde tek tek nerde ne var yazabilirim sanırım herkes eminönünde nerde ne var bunu öğrenmek istiyor.

Valla yazabilirsen ne güzel bir paylaşım olur canım :))))

Tekrardan Merhaba,
dediğim gibi geçen cumartesi sabah erkende eminönündeydik sabah olduğu için çok rahattık ilk önce yeşildirekteki iç çamaşırı gecelik satan yere çıktık..

burası toptan yeri ama iç çamaşırı çorap toptan alındığı için bu konuda sanırım kimse sorun yaşamaz.ayrıca burdaki toptancıların aşağı tarafta mağazalrıda var ama biraz fiyat

farkı oluyor tabi. yeşildireğin olduğu yokuşda kürkçü han var buraya uğradık bazı şeyler gerçekten ucuz ama bazı şeylerde pahalı nakonun ipleri bizim burda daha uygun mesela :)

sultanhamam tarafında kumaş fiyatlarını öğrendim güzel kumaşlar vardı.. hasırcılara ordanda mercan tarafına çıktık..şarkhanı bulduk meğer ben oraları biliyormuşum önünden

geçiyormuşum ama haberim yokmuş :) tabak çanaklar çok ucuz güzel şeyleri bulabilirsiniz.. en sonra süleymaniyeyi gezdik yemeğimizi yedik boğaz manzarası eşliğinde

döndüğümüzde öğlendi aşırı kalablıktı çiçek pazarında zor alışveriş yaptık halbıki sabah kimsecikler yoktu yerli yabancı tursit akını vardı.. bu arada alakasız olcak ama ingilizce

pratik yapmak isteyene eminönü en iyi yer.. turistler durmadan soru soruyor :D

Son düzenleme:
bende haftasonu gidebilicem ama 3 4 gibi :(( özellikle yemek takımları için bir de kapçılar çarşısı varmış :)

Kızlar cumartesi günü halı ve tül için eminönüne gitmeyi planlıyorum. Bildiğiniz yerler var mı?
Geçen hafta 2 tane tül aldım uyguna ama denk geldi. Yine bulabilir miyim bilmiyorum. Halı ve tül için de ayrı bi pasaj, han vs var mıdır?

Merhaba bende Korkmazın tencere setlerini alabileceğim bir de misafir için porselen yemek takımı ve çatal-bıçak takımı alabileceğim biryer arıyorum dün gezdim ama çok yer bilmediğim için birkaç şey ancak görebildim uzmanlarından yardım rica ediyorum

Yemek takımını nasıl birşey aradığınıza bağlı aslında eminönünde her keseye uygun var.. Doğubank ın arka tarafında yemek takımları satan yerler var. Çok şık fiyatları piyasaya göre biraz daha pahalı, royal bone china nın yemek takımlarını satıyorlar, Orhanlar İthalat adı .. Ben oradan almıştım ,kuzenıme de oradan aldık o kullanıyor suan ve cok memnun . Ben daha evlenmedım için ceyızımde beklıyo :))) Eğer şık ve değişik şeyler tercıhınse , gıtmenı tavsıye ederim..

işte pazarlık taktiği veriyorum bir şeyi beğendiniz ama çok belli etmiceksiniz beğendiinizi kafanızda fiyatını belirlediniz adam abla olmaz veremem diyor verirsin veremesin derken adam yine olmaz diyor hooop peki öyleyse alamam deyip dükkandan çıkmaya başlıyorsunuz :D bide bakmışsınızki satıcı hemen taamaabla gel deyip ürünü poşete koymuş bile :D annemin taktiği bu :P

işte pazarlık taktiği veriyorum bir şeyi beğendiniz ama çok belli etmiceksiniz beğendiinizi kafanızda fiyatını belirlediniz adam abla olmaz veremem diyor verirsin veremesin derken adam yine olmaz diyor hooop peki öyleyse alamam deyip dükkandan çıkmaya başlıyorsunuz :D bide bakmışsınızki satıcı hemen taamaabla gel deyip ürünü poşete koymuş bile :D annemin taktiği bu :P

bide şu var :( ya adam verecegi son fiyatı vermiş ve aslında iyide bir fiyat vermişse ama ben yine böle yapınca ses çıkarmazsa :D ben paşa paşa giderim =))
ama ilk girdigim yerde deneyecegim annenin taktigi :D
bu arada kızlar cumartesi günü kaça kadar açık buralar ve çatal bıcak,çay seti,kek kalıpları bunları nereden bulabilirim uygun

kızlar umarım biriniz görür cevap yazarsınız..
ben de hafta sonu istanbula geliyorum ve eminönüne gidicem.. yazılanları okudum sanırım daha çok fiyatlarını bildiğim şeyleri alsam daha iyi olur aksi takdirde oradan alışveriş yapmam fiyat olarak değişmez gibi geldi..
orada bütün markaları bulmam mümkün müdür? ve internette bulduğum uygun fiyatlardan daha ucuz mudur aynı mıdır?
Örneğin ben Jua bornoz takımı (240tl), fissler comfort düdüklü (235tl), tantitoni ürünleri, sarev uyku seti (200tl) filan almak istiyorum, bunları bulabilir miyim sizce ve bu kadar uygunmudurlar?

kızlar umarım biriniz görür cevap yazarsınız..
ben de hafta sonu istanbula geliyorum ve eminönüne gidicem.. yazılanları okudum sanırım daha çok fiyatlarını bildiğim şeyleri alsam daha iyi olur aksi takdirde oradan alışveriş yapmam fiyat olarak değişmez gibi geldi..
orada bütün markaları bulmam mümkün müdür? ve internette bulduğum uygun fiyatlardan daha ucuz mudur aynı mıdır?
Örneğin ben Jua bornoz takımı (240tl), fissler comfort düdüklü (235tl), tantitoni ürünleri, sarev uyku seti (200tl) filan almak istiyorum, bunları bulabilir miyim sizce ve bu kadar uygunmudurlar?

mesaj tekrarı

Back
X