Emir vaki misafir?

Gezmeyi seven gitsin bağa, bahçeye.. Ellerin evinde iki çocukla ne işleri var, üstelik yatılı.. Ne düşüncesiz, bencil insanlar var yaa..
Eşim zor durumda hamileliği ilerledi desin eşiniz.. Sizde bir şekilde tepki koyun, onlar geldiğinde evde olmayın.. Bu ne ya? Bugün 31. Haftanızda gelirler yarın loğusa iken.. Sonra çocuklar bebeğinize zarar verir Vs vs..

Adam da çocuk gibi o ne öyle sık sık geliyorlarda galiba bide onlara yemek yap yatak hazırla ben sinir oldum burda

Allahtan yemek yemiyor evde :)
Dışardan yiyor sürekli.
Bana rahatsızlık veren benim uğraştığım yemek çay vs değil.
Evde yemek yemez,anca çay içer geldiğinde o da geceleri zaten eve girdiğimizde olur.
Dışardan yer onun dışında kimsenin elinden yemek yiyen biri değil.

İyi bari yemek derdiniz yok siz onlara gidiyor musunuz peki ?

Yok yok çocukları bakma fikri de pek iç açıcı değil.
O çocuklar annelerini dövdüğü gibi sizi de döver mazallahh
Bence hiç gelmesinler en güzeli

Ben yarım saat birlikte kaldım,ikisi de melek gibilerdi. Oturdukları yerden kalkmadılar,sohbet ettim ikisiyle de gayet sakindiler yani.
Anneleri varken çocuklara bişey oluyor. Sağa sola saldırıyorlar. Değişikler yani yarım saat içinde beynim allak bullak oluyor.
Bi kafede otursak etrafta insanlar şikayetçi oluyorlar düşünün en son öyle oldu:)

İyi bari yemek derdiniz yok siz onlara gidiyor musunuz peki ?

Eşim kendisi gidiyor ben en son 1 bucuk sene önce gittim gitmek zorunda kaldım. Yine bizde kaldılar biz de istanbula gidicektik,hep beraber gittik bin ısrarla yemeğe kaldık mecbur. Eşim gittiğinde mutlaka uğrar ama.

cozum cok basit , hayir gelemezsiniz musait degiliz

Beni arasalar keşke :) direk eşimi aradıkları için eşim hayır demiyor o an. Anlık cvp veriyor sonra bana dönüp anlatınca ben tepki verince tamam bi bahane bulurum diyor ama o sırada ben sinirlenmiş oluyorum :))))

pff durumdan vazife çıkartıyorlar yani..
kış günü çoluk çocuk..
cidden gezme meraklısılarmış.

Öyle böyle değil.
Yani iş için adamın gelmesi çok normal geldiğinde eşimle dışarda oturuyorlar hiç eve uğramıyor bile. Ama eşi de peşine takılıp duruyor. Bugün burdalar yarın bursada,öbürgün ankara. Herkesi tek tek gezerler.
Bu kadar sık olmasa ve emir vaki olmasa problem değil gerçekten ben misafir severim. Ama şuan hamile hamile o kadar tantanayı çekemem düşünmeleri gerek.

Ne munasebet ya hamile kadinin evine zirt pirt coluk combalak cikip gelmek? Esinize soyleyin kabul etmesin. Evde yokuz,bitti. Cocuklari cok akilli uslu bile olsa ne alaka yani, ki yaramazlarmis. Yaramaz cocugu olan evinde otursun efendim,kimse kimseyi cekmek zorunda degil. Ben kendi cocugumu bile yeri geliyor zor cekiyorum,elaleminkini hiccccc cekemem. Anasi ceksin onun gorevi

Ya bikere geldiler 1 gün kalmaya,1 gün oldu 1 hafta yani gidecekler ha bugün ha yarın diye bekliyorum yok.
Ne giden var ne gidelim diyen :))
O gün bugündür çekemiyorum.
Resmen evden ses geliyor ne oluyor diye komşular kapıya dayanmıştı sabahlara kadar oturdukları için. E misafir yatmayınca biz de yatamıyoruz :)))

Benim çocuğum olumca gerçekten eğer bu derece yaramaz olursa kimseye misafirliğe gitmeye yüzüm olmaz. Ya gerçekten anneler bunu düşünmeli böyle rahat olmamalılar.

Yatılı misafirim iyiki yok

Benim de yok bunlar dışında :))))
Uzaktan geliyorlar diye kalıyorlar işte.
Ama kalacak kadar düşüncesiz olamazlar şuan son haftalarım. Kimseyi çekemem valla. Zaten eşime söyledim çekemem şuan o tantanayı diye. Yemin ederim beynim uyuşuyor abartmıyorum!

Benim çocuğum olumca gerçekten eğer bu derece yaramaz olursa kimseye misafirliğe gitmeye yüzüm olmaz. Ya gerçekten anneler bunu düşünmeli böyle rahat olmamalılar.
Kesinlikle. Ki gidilmiyor inanin. Ben kendi annemin evine gidemiyorum,gitmekten hoslanmiyorum cunku cocugum rahat durmuyor,huzursuz oluyorum. Nedir bu annelerin rahatligi cozemedim. Otur arkadasim evinde. İlgilen cocugunla. Kimse mecbur degil.
İnanin dun avmye gittim yeni evli bir arkadasimla,o kizcagizin bugun kafasi hala agriyordur eminim benim oglan yuzunden. Ceken bilir yani o derdi.

Siz düşüncelisiniz en azından. İşte her anne böyle değil ve ben buna çok sinir oluyorum.

valla haklısın. eşin söyleyecek jameya ağırlaştı artık, ağrısı var vs vs. müsait değiliz diyecek.

Eşin tekrar arasın eşim rahatsız şu an misafir edemeyiz sizi diye. Bunun utanmaca sıkılmacası yok eşin seni düsünmüyorsa sen kendini düsün. Geldikten sonra bıraktıkları işi geç şu an yaşadığın stres çocuğuna zarar veriyor farkında mısın? Lütfen eşine söyle kabul edemeyeceğinizi söylesin. Anladığım kadarıyla onlar bu yüzsüzlükle bulur sığınacak bir yer.

Bulurlar bulurlar.
Söyledim eşime o an panik mı yapıyor anlamıyorum ya hayır demiyor sonra bana gelip yüzü düşük bir şekilde gelmek istiyorlar istersen bi eşiyle konuş diyor. Bende bağırdım ne konuşucam ya kafam kaldırmıyor onları dedim ara söyle işimiz var veya jameya rahatsız de diye. Tamam dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…