valla haklısın. eşin söyleyecek jameya ağırlaştı artık, ağrısı var vs vs. müsait değiliz diyecek.
esine hicbi aramaya sana sormadan cevap vermemesini soyleBeni arasalar keşke :) direk eşimi aradıkları için eşim hayır demiyor o an. Anlık cvp veriyor sonra bana dönüp anlatınca ben tepki verince tamam bi bahane bulurum diyor ama o sırada ben sinirlenmiş oluyorum :))))
Ah ah ben sizi cok iyi anliyorum. Cocuk olmasa bile hele ki hamileyken misafir hic hic cekilmiyor. Tum hamileligimi sacmasapan misafirlerle gecirdigim icin biliyorumSiz düşüncelisiniz en azından. İşte her anne böyle değil ve ben buna çok sinir oluyorum.
Olmadı baktın gelecekler yok mu şehirde ailen teyzen ablan vs onların evine git eşine de ders olur o ilgilensin. Gittikten sonra da bakiyelerini temizlet bi daha bak bakalım aradıklarında öyle panik filan olabiliyor muBulurlar bulurlar.
Söyledim eşime o an panik mı yapıyor anlamıyorum ya hayır demiyor sonra bana gelip yüzü düşük bir şekilde gelmek istiyorlar istersen bi eşiyle konuş diyor. Bende bağırdım ne konuşucam ya kafam kaldırmıyor onları dedim ara söyle işimiz var veya jameya rahatsız de diye. Tamam dedi :))
esine hicbi aramaya sana sormadan cevap vermemesini soyle
benim esimi arayanlara esim , once icisleri bakanina sormam lazim der :)
bana sormadan kimseye tamam demez diyemez
Olmadı baktın gelecekler yok mu şehirde ailen teyzen ablan vs onların evine git eşine de ders olur o ilgilensin. Gittikten sonra da bakiyelerini temizlet bi daha bak bakalım aradıklarında öyle panik filan olabiliyor muİşin yükünü stresini sen çekiyorsun eşinde ne var ki ona hava hoş.
Insanlara hayir demeyi ogrenmelisiniz.
Esinize de net bir dille bunu soylemelisiniz.
Zirt pirt 2 tane haydut gibi cocukla hamile kadinin evinde ne isleri var.
Ben olsam hastayim der iptal ettiririm
Biz geliyoruz dediklerinde
Buyrun gelin ama biz müsait değiliz niye demiyorsunuz peki
Isterse melaike olsunlar. Yatılı misafir çok ama çok sacma. Niye eşinin didisinin bilmem neyine hizmetcilik ediyorsun kendi evinde. Alistirmissiniz ama bundan sonrası için sınır koyun bari. Net bir dille kabul etme. Gelirse de sen git başka yere bahane uret yani. Böyle yüzsüzlere herşey mübah
Eşinizi aradıklarında direk ölü takliti yapsın benceÇünkü beni aramıyorlar eşimi arıyorlar :) o konuştuktan sonra haberim oldu :) hallettip ama iptal ettirdim
Madem ole esin gezdirsin gelsinler sen bisey yapma.. hamileymissinde gobegin tas gibi oluodur yorulunca...
Esinize kararli bir sekilde soyleyin bir daha esime sorun desin veya kendi kabul etmesin.
Valla ilk gebeliginse tadini cikar bolca yat uyu:) sonrakilerde mumkun olmuyo cunku :)Hallettim zaten gelmeyeceklermiş :))
Gezmesine geziyorum hala kıpır kıpır geçiyor hamileliğim. O konuda sorun yok,mevzu kafa patlatmaları. Rahat durmamaları sağa sola saldırmaları.
Beynim uyuşuyor resmen. Herkes birbirine bağırıyor,iş öyle bir duruma geliyor ki kavga etmeye başlıyorlar sen çocuğa bakmadın bunları sen böyle yaptın,çocuklar bu sefer ağlamaya anneye vurmaya başlıyor.
Anne çocuklarla inatlaşıyor filan
En son görüştümümüzde kıza sandalye filan fırlatıyordu çocuk
Olsun ama yine de evinde başka birilerinin varlığı ve üstüne kavgaları, aynı wc yi kullanmanız bile başlı başına sorun bence.Hizmet edecek durum kalmıyor genelde geldiklerinde yemek çay vs hep dışarda yiyip içiliyor. Gece 3 den sonra eve gelip sabah 5 de uyuyorlar. Benim sorunum çocukların rahat durmamaları sağa sola saldırmaları,anne ve babanın birbirine saygısı olmaması.
Yoksa evde yemek filan yemiyorlar hiç.
Valla ilk gebeliginse tadini cikar bolca yat uyu:) sonrakilerde mumkun olmuyo cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?