Emir vaki misafir?

valla haklısın. eşin söyleyecek jameya ağırlaştı artık, ağrısı var vs vs. müsait değiliz diyecek.

Ay hallettim zaten çok şükür :))
Kaldıramam ben onları dedim söyleyecekmiş jameya dinlenmek istiyor yoruluyor filan diye:))
O da rahat geçiriyorum hamileliği diye rahat davranıyor.
Hala hamile gibi değilim kıpır kıpırım :))

esine hicbi aramaya sana sormadan cevap vermemesini soyle
benim esimi arayanlara esim , once icisleri bakanina sormam lazim der :)
bana sormadan kimseye tamam demez diyemez

Siz düşüncelisiniz en azından. İşte her anne böyle değil ve ben buna çok sinir oluyorum.
Ah ah ben sizi cok iyi anliyorum. Cocuk olmasa bile hele ki hamileyken misafir hic hic cekilmiyor. Tum hamileligimi sacmasapan misafirlerle gecirdigim icin biliyorum insallah esiniz az biraz akillanir da bari dogumdan sonra kabul etmez surekli misafiri

Olmadı baktın gelecekler yok mu şehirde ailen teyzen ablan vs onların evine git eşine de ders olur o ilgilensin. Gittikten sonra da bakiyelerini temizlet bi daha bak bakalım aradıklarında öyle panik filan olabiliyor mu İşin yükünü stresini sen çekiyorsun eşinde ne var ki ona hava hoş.

esine hicbi aramaya sana sormadan cevap vermemesini soyle
benim esimi arayanlara esim , once icisleri bakanina sormam lazim der :)
bana sormadan kimseye tamam demez diyemez

Aslında normalde bana sormadan plan yapmıyr.
Biri arayıp bir yere çağırdığı zaman bana sorar öyle cvp verir karşı tarafa ama bu adama karşı yapamıyor onu :)
Hatrı var sanırım direk tamam diyor.
Ama hallettim :) gelmeyecekler biz gezmeye çıkıcaz :)))

Insanlara hayir demeyi ogrenmelisiniz.

Esinize de net bir dille bunu soylemelisiniz.

Zirt pirt 2 tane haydut gibi cocukla hamile kadinin evinde ne isleri var.
Ben olsam hastayim der iptal ettiririm

Isterse melaike olsunlar. Yatılı misafir çok ama çok sacma. Niye eşinin didisinin bilmem neyine hizmetcilik ediyorsun kendi evinde. Alistirmissiniz ama bundan sonrası için sınır koyun bari. Net bir dille kabul etme. Gelirse de sen git başka yere bahane uret yani. Böyle yüzsüzlere herşey mübah

Biz geliyoruz dediklerinde
Buyrun gelin ama biz müsait değiliz niye demiyorsunuz peki

Ailem malesef uzakta :)
Bu şehirde kimsem yok akraba olarak
:)) öyle olsa çözüm basitti,gidecek yerim yok :))))

Insanlara hayir demeyi ogrenmelisiniz.

Esinize de net bir dille bunu soylemelisiniz.

Zirt pirt 2 tane haydut gibi cocukla hamile kadinin evinde ne isleri var.
Ben olsam hastayim der iptal ettiririm

İptal ettirdim :))
Ya beni arasalar ben direk söylerim müsait değiliz planımız var diye.
Ama o an eşime bişeyler oluyor söyleyemiyor :))
Hallettim zaten aradı tekrar jameya dinlenmek istiyor dedirttim

Madem ole esin gezdirsin gelsinler sen bisey yapma.. hamileymissinde gobegin tas gibi oluodur yorulunca...

Hizmet edecek durum kalmıyor genelde geldiklerinde yemek çay vs hep dışarda yiyip içiliyor. Gece 3 den sonra eve gelip sabah 5 de uyuyorlar. Benim sorunum çocukların rahat durmamaları sağa sola saldırmaları,anne ve babanın birbirine saygısı olmaması.
Yoksa evde yemek filan yemiyorlar hiç.

Çünkü beni aramıyorlar eşimi arıyorlar :) o konuştuktan sonra haberim oldu :) hallettip ama iptal ettirdim
Eşinizi aradıklarında direk ölü takliti yapsın bence
İsabet olmuş iptal etmeniz
Aile ziyareti değil rutin işkence mübarek
Misafirligin adabı var sonuçta

Esinize kararli bir sekilde soyleyin bir daha esime sorun desin veya kendi kabul etmesin.

Madem ole esin gezdirsin gelsinler sen bisey yapma.. hamileymissinde gobegin tas gibi oluodur yorulunca...

Hallettim zaten gelmeyeceklermiş :))
Gezmesine geziyorum hala kıpır kıpır geçiyor hamileliğim. O konuda sorun yok,mevzu kafa patlatmaları. Rahat durmamaları sağa sola saldırmaları.
Beynim uyuşuyor resmen. Herkes birbirine bağırıyor,iş öyle bir duruma geliyor ki kavga etmeye başlıyorlar sen çocuğa bakmadın bunları sen böyle yaptın,çocuklar bu sefer ağlamaya anneye vurmaya başlıyor.
Anne çocuklarla inatlaşıyor filan
En son görüştümümüzde kıza sandalye filan fırlatıyordu çocuk

Esinize kararli bir sekilde soyleyin bir daha esime sorun desin veya kendi kabul etmesin.

Onu da nasıl yapsın ki kendi akrabası :)
Çocuk bozulur bu sefer.
Ama bana sormadan tamam deme ye tembihliyorum sürekli.
Öğrenecek :)))

Valla ilk gebeliginse tadini cikar bolca yat uyu:) sonrakilerde mumkun olmuyo cunku :)

Olsun ama yine de evinde başka birilerinin varlığı ve üstüne kavgaları, aynı wc yi kullanmanız bile başlı başına sorun bence.

Valla ilk gebeliginse tadini cikar bolca yat uyu:) sonrakilerde mumkun olmuyo cunku :)

Evet ilk gebeliğim :)
Aynen az kaldı zaten doğum yaklaşıyor :)
Bundan sonra pek dinlenmeye fırsatım olmayacak o kesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…