Olsun ama yine de evinde başka birilerinin varlığı ve üstüne kavgaları, aynı wc yi kullanmanız bile başlı başına sorun bence.
Sen istemiyorsan diyecek tabii ki.Beni aramıyorlar ki kuzen eşimi arıyor :) eşim de hayır diyemiyor haliyle nasıl desin zaten biz geliyoruz diyene :)
Benim de yok bunlar dışında :))))
Uzaktan geliyorlar diye kalıyorlar işte.
Ama kalacak kadar düşüncesiz olamazlar şuan son haftalarım. Kimseyi çekemem valla. Zaten eşime söyledim çekemem şuan o tantanayı diye. Yemin ederim beynim uyuşuyor abartmıyorum!
Seninde çocuğun olacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama kimseyi kınama. Kul kınadığını yaşamadan ölmez. O kadar çok örneği varki.. Gelmelerini istemiyosan mesafe koy. Müsait değiliz de. Evde yokuz de.
Yok ilkinde her turlu olur cnm yeterki saglik sihhat olsun.. ben 36. Haftada anca bebegimin yatagini almistim mesela.. kiyafetleri filan onceden yikayip hazirlamistim vs :) ikincide cinsiyet ayniysa ozellikle cok bisey almiyosun.. neye ne kdr ihtiyac var biliyosun., ilkinde o kdr cok gereksiz sey almisimki:) ne duyduysam almisim demekki :)Evet ilk gebeliğim :)
Aynen az kaldı zaten doğum yaklaşıyor :)
Bundan sonra pek dinlenmeye fırsatım olmayacak o kesin :))
Bu kınamam mı oluyor? Okudun mu bilmiyorum da,suç anne babada yazdığım kısımları kaçırmışsın heralde.
Kimseyi kınamam. Hatta yorumlarda da eğer böyle çocuklarım olursa misafirliğe gitmem diye belirttim! Eşimin ailesi arasına ne mesafesi koyabilirim?
Kusura bakmayın alamam, doğuma çok az kaldı zor geçiyor doktor yatıp dinlenmemi söylüyor doğumdan sonra inşallah. Deyin.daha 2 hafta önce istanbuldan eşimin halasının oğlu,eşi ve iki tane çocuğu.. gelmişlerdi ve yine emir vaki bir şekilde. Her zaman olduğu gibi. Sorun ne diye soracak olursanız çocuklar çok yaramaz. İki tane canavar çocukla ordan oraya zırt pırt nasıl gelir insan anlam veremiyorum. Cocuklar ciddi anlamda problemli.
Ne dur kelimesinden anlıyorlar,ne ağzından küfür eksik oluyor,ne eli kolu duruyor. Annesini bile dövmüşlüğü var 3 yaşında çocuk.
Çocuklar kesinlikle suçsuz tabi ki aileden kaynaklanıyor çünkü anne baba da insan gibi davranmıyorlar.
Ve çocukların bu derecede hırçın olmasının sebebi anne ile baba yüzünden.
Çocukların önünde birbirilerine hakaret etmeler mı desem,ki bizden bile çekinmiyorlar. Sonrasında çocuk aynı şekilde bizimle argo konuşur.
Zaten geldiklerinde çocuklar peşinde koşuyorlar,hiç oturup bişey konuşmuyoruz yani bütün gün böyle geçiyor. En son evime geldiklerinde duvarları renkli boyayla boyadılar,ünitemi çizik çizik yaptılar.
Tamam bunlar sorun değil yine bişey demem çocuk sonuçta ama dur diyen yok.
Saat sabahın 5 inde evin içinde koşturan çocuk mu olur yahu? Anneleri uyumuyor diye çocuklar da uyumuyor ve bağırıp koşturuyorlar. Anne de sinir krizi geçirip çocuğu dövmeye başlıyor en sonunda.
Yani anlayamadığım böyle çocuğu olan gerçekten nasıl misafirliğe gidebiliyor? Şahsen ben olsam gitmem.
Otururum evimde çocuklarımı eğitmeye uğraşırım,anlamıyorlarsa da kimsenin kafasını patlatmam bu şekilde. Yanlış da anlaşılmasın benim asıl rahatsız olduğum kişi anne ve baba.
Daha geçen gün konuştum çocuğun durumu iyi değil bir pedagog ile görüşmelisin dedim.
Anne babanın kavgasına birebir şahit olmuş ve evin çeşitli yerlerinde kakasını yapıyormuş.
Ama hanımefendinin kocası dışında gözü birşeyi görmüyor.
Daha gelmeden sinirlerimi bozdular yani :) birde emir vakilik var. Biz geliyoruz!
İnsan biraz düşünceli olmalı.
O cocuklar da mi 5 te uyuyorlarHizmet edecek durum kalmıyor genelde geldiklerinde yemek çay vs hep dışarda yiyip içiliyor. Gece 3 den sonra eve gelip sabah 5 de uyuyorlar. Benim sorunum çocukların rahat durmamaları sağa sola saldırmaları,anne ve babanın birbirine saygısı olmaması.
Yoksa evde yemek filan yemiyorlar hiç.
daha 2 hafta önce istanbuldan eşimin halasının oğlu,eşi ve iki tane çocuğu.. gelmişlerdi ve yine emir vaki bir şekilde. Her zaman olduğu gibi. Sorun ne diye soracak olursanız çocuklar çok yaramaz. İki tane canavar çocukla ordan oraya zırt pırt nasıl gelir insan anlam veremiyorum. Cocuklar ciddi anlamda problemli.
Ne dur kelimesinden anlıyorlar,ne ağzından küfür eksik oluyor,ne eli kolu duruyor. Annesini bile dövmüşlüğü var 3 yaşında çocuk.
Çocuklar kesinlikle suçsuz tabi ki aileden kaynaklanıyor çünkü anne baba da insan gibi davranmıyorlar.
Ve çocukların bu derecede hırçın olmasının sebebi anne ile baba yüzünden.
Çocukların önünde birbirilerine hakaret etmeler mı desem,ki bizden bile çekinmiyorlar. Sonrasında çocuk aynı şekilde bizimle argo konuşur.
Zaten geldiklerinde çocuklar peşinde koşuyorlar,hiç oturup bişey konuşmuyoruz yani bütün gün böyle geçiyor. En son evime geldiklerinde duvarları renkli boyayla boyadılar,ünitemi çizik çizik yaptılar.
Tamam bunlar sorun değil yine bişey demem çocuk sonuçta ama dur diyen yok.
Saat sabahın 5 inde evin içinde koşturan çocuk mu olur yahu? Anneleri uyumuyor diye çocuklar da uyumuyor ve bağırıp koşturuyorlar. Anne de sinir krizi geçirip çocuğu dövmeye başlıyor en sonunda.
Yani anlayamadığım böyle çocuğu olan gerçekten nasıl misafirliğe gidebiliyor? Şahsen ben olsam gitmem.
Otururum evimde çocuklarımı eğitmeye uğraşırım,anlamıyorlarsa da kimsenin kafasını patlatmam bu şekilde. Yanlış da anlaşılmasın benim asıl rahatsız olduğum kişi anne ve baba.
Daha geçen gün konuştum çocuğun durumu iyi değil bir pedagog ile görüşmelisin dedim.
Anne babanın kavgasına birebir şahit olmuş ve evin çeşitli yerlerinde kakasını yapıyormuş.
Ama hanımefendinin kocası dışında gözü birşeyi görmüyor.
Daha gelmeden sinirlerimi bozdular yani :) birde emir vakilik var. Biz geliyoruz!
İnsan biraz düşünceli olmalı.
Evet farkında değilsin ama kınama oluyor. Çocuğu değil anne babayı kınıyosun. Ayrıca gelmelerini istemiyosan, konu açacak kadar rahatsızsan gelmelerinden mesafe koyacaksın mecbur. Başka ne gibi bi fikir verilebilir? Emri vaki misafire başka çözümü olan görmedim ben. Ayrıca anne babası bile olsa mesafe koyman gerektiğinde koymalısın. Ki bahsettiğin kuzeni..
Yok ilkinde her turlu olur cnm yeterki saglik sihhat olsun.. ben 36. Haftada anca bebegimin yatagini almistim mesela.. kiyafetleri filan onceden yikayip hazirlamistim vs :) ikincide cinsiyet ayniysa ozellikle cok bisey almiyosun.. neye ne kdr ihtiyac var biliyosun., ilkinde o kdr cok gereksiz sey almisimki:) ne duyduysam almisim demekki :)
Beni aramıyorlar ki kuzen eşimi arıyor :) eşim de hayır diyemiyor haliyle nasıl desin zaten biz geliyoruz diyene :)
Normalde başkası olduğunda öyle yapıyor ama söz konusu halasının oğlu ise onu yapamıyor. Direk tamam diyor. Uzaktan geldiği için veya hatrı var diye. Ben gittiğimde kendilerini paralıyorlar diyor o yüzden de geldiğinde mahçup olmak istemiyor. Anlıyorum da ama bu kadar sık olması doğru değil biz senede 1 anca gidiyoruz gittiğimizde.E iyi de eşinde jameya ile konuşayım bir planımız var mı bilmiyorum desin. Sana atsın topu. Ne yani sürekli sürekli onları mı çekeceksin? Hayr bir de hamileliğinin son dönemlerindesin yani. Deli midir nedirler yahu.
Ayyy amannnnnnin bunun aynisi hatta daha beteri bir aileyle- cocuklar tam anlamıyla kuduzdu- 1 ay, EVET 1 AY geçirmek zorunda kaldim ve resmen beni (ve esimi)cocuk yapmaktan soguttular. Bir bahane uydur gelmeyin de, ben tövbe ettim bir daha o cocuklar en 18 yaşına gelene kadar görüşmeyeceğim bu aileyle- o da şüpheli ya, esimin ailesinden bunlar. Allahtan esim de nefret etti, benimle ayni fikirde. Dediğim gibi bir bahane bul salla, her seferinde ayni seyi yap, anlayana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?