İnsanlar çok düşüncesizlerdaha 2 hafta önce istanbuldan eşimin halasının oğlu,eşi ve iki tane çocuğu.. gelmişlerdi ve yine emir vaki bir şekilde. Her zaman olduğu gibi. Sorun ne diye soracak olursanız çocuklar çok yaramaz. İki tane canavar çocukla ordan oraya zırt pırt nasıl gelir insan anlam veremiyorum. Cocuklar ciddi anlamda problemli.
Ne dur kelimesinden anlıyorlar,ne ağzından küfür eksik oluyor,ne eli kolu duruyor. Annesini bile dövmüşlüğü var 3 yaşında çocuk.
Çocuklar kesinlikle suçsuz tabi ki aileden kaynaklanıyor çünkü anne baba da insan gibi davranmıyorlar.
Ve çocukların bu derecede hırçın olmasının sebebi anne ile baba yüzünden.
Çocukların önünde birbirilerine hakaret etmeler mı desem,ki bizden bile çekinmiyorlar. Sonrasında çocuk aynı şekilde bizimle argo konuşur.
Zaten geldiklerinde çocuklar peşinde koşuyorlar,hiç oturup bişey konuşmuyoruz yani bütün gün böyle geçiyor. En son evime geldiklerinde duvarları renkli boyayla boyadılar,ünitemi çizik çizik yaptılar.
Tamam bunlar sorun değil yine bişey demem çocuk sonuçta ama dur diyen yok.
Saat sabahın 5 inde evin içinde koşturan çocuk mu olur yahu? Anneleri uyumuyor diye çocuklar da uyumuyor ve bağırıp koşturuyorlar. Anne de sinir krizi geçirip çocuğu dövmeye başlıyor en sonunda.
Yani anlayamadığım böyle çocuğu olan gerçekten nasıl misafirliğe gidebiliyor? Şahsen ben olsam gitmem.
Otururum evimde çocuklarımı eğitmeye uğraşırım,anlamıyorlarsa da kimsenin kafasını patlatmam bu şekilde. Yanlış da anlaşılmasın benim asıl rahatsız olduğum kişi anne ve baba.
Daha geçen gün konuştum çocuğun durumu iyi değil bir pedagog ile görüşmelisin dedim.
Anne babanın kavgasına birebir şahit olmuş ve evin çeşitli yerlerinde kakasını yapıyormuş.
Ama hanımefendinin kocası dışında gözü birşeyi görmüyor.
Daha gelmeden sinirlerimi bozdular yani :) birde emir vakilik var. Biz geliyoruz!
İnsan biraz düşünceli olmalı.
O zaman eşinize bir dahaki sefere kabul etmemesini söyleyin.
Hatta bu sefer icin de , arasın ben unutmuşum, bizim programımız var maalesef bir dahaki sefere desin.
Bir kaç kere reddedince anlar onlarda.
Böyle bir strese dıdının dıdısı için gerek yok
Hamile hamile iyi çekiyorsunuz valla birde halası değil halasının oğlu bu soğukta ne işleri varmış.
Eşiniz ne diyor bu duruma memnun değildir herhalde
Hamile hamile iyi çekiyorsunuz valla birde halası değil halasının oğlu bu soğukta ne işleri varmış.
Eşiniz ne diyor bu duruma memnun değildir herhalde
Ev doğalgazlı falan her yer sıcacık da ondan mı gelip duruyolar ki diye geldi aklıma nedense :)
Düşüncesizlikten başka birşey değil!
Hamile karnı burnunda bir kadın bu kadar zora sokulmaz.
Eşinize söyleyin bir zahmet müsait değiliz desin bir dahaki sefere.
Valla ben anti-misafirperverim o yüzden çoluk çocuğa tahammül etme gibi bir zorunluluğum yok. Bende yanlış anlamayın cocuklara bişey demiyorum demene takıldım mesela ben onada derim. Hamileyken misafir ağırlama olayınada ayrı ifritim. Kendimi çekemiyorum kuzen falan umrumda olmaz. Koltuklarımı ben mutfaktayken çocuğunun boyayla çizmesine izin verdiği için görümcemin eline leke çıkarıcı ve bezle su vermişliğim var. Tahammül edebilecegim cocuk kendimin ve kardeşiminki olurdu. Ayrıca 15 günde bir damlayan misafir olmaz eşime falan bırakmam ben keserim irtibatı.
Evde yokuz diyceksiniz.. müsait değiliz diyceksiniz.. bu halinizle yatılı misafir nedir yahu? Eşinize çemkirin biraz ya da anneniz yakınsa ben gidiyorum sen ağırlarsın gittiklerinde de haber verirsin bana dersiniz.
Kardeşim bi defa eşiyle kuzenimize gidecek oldular. Onlar da şehir dışındayız deyip daha sonra durum paylalmışlar. Tabi bizimkiler istenmediğini anladı ve bidaha asla gelme gitme muhabbetine girmediler.. bu da bi alternatif yani
Gezmeyi seven bir çift. evde zaman geçirmiyorlar zaten çocuklar yollarda büyüdü desem?
Yok yok çocukları bakma fikri de pek iç açıcı değil.Eşime söyledim zaten kesinlikle bu kızı kafam kaldırmaz diye.
Çocukları bana bıraksın gitsin gezsinler ama toplu bir şekilde bir yere gitmem dedim. Anne baba daha çok yoruyo inanın.
O da tamam ararım o zaman dedi.
Ben zaten görüşmüyorum ki tuzum kuru yaniAy helal olsun valla. Ama akraba benim olmayınca bişey diyemiyorum. Ama en doğrusunu yapmışsınız.
Bunlar alıngan birşey desem küserler.
Hiç başımı ağrıtamam valla inan sonrası daha sıkıntı olur :))
Adam da çocuk gibi o ne öyle sık sık geliyorlarda galiba bide onlara yemek yap yatak hazırla ben sinir oldum burdaEşim de memnun değil.
Sadece geliyoruz diyen birine gelme demiyor özellikle o kuzeni biraz hatrı sayılır biri eşim için. O yüzden de işim var demiyor..
Bi iki kez ben istemeyince o da mecbur bahane üretti ama adam bu sefer küsüyo trip atıyo :) arada kalıyor o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?