Emir vaki misafir?

İnsanlar çok düşüncesizler
Allah yardımcınız olsun

Demek ki güzel ağırlıyorsunuz ki tekrar gelmişler, bu sefer umduklarını bulamazlarsa rotaları değişir belki. Bilemedim, misafiri iyi ağırlamak lazım tabi ama gebesiniz, sıkıntılı da bir aileymiş. Artık geri çevirmek olmaz diyorsanız bir dahaki sefere size sormadan kesinlikle birine "tabi gelin" demesin eşiniz.

Hamile hamile iyi çekiyorsunuz valla birde halası değil halasının oğlu bu soğukta ne işleri varmış.
Eşiniz ne diyor bu duruma memnun değildir herhalde

Evde yokuz diyceksiniz.. müsait değiliz diyceksiniz.. bu halinizle yatılı misafir nedir yahu? Eşinize çemkirin biraz ya da anneniz yakınsa ben gidiyorum sen ağırlarsın gittiklerinde de haber verirsin bana dersiniz.

Kardeşim bi defa eşiyle kuzenimize gidecek oldular. Onlar da şehir dışındayız deyip daha sonra durum paylalmışlar. Tabi bizimkiler istenmediğini anladı ve bidaha asla gelme gitme muhabbetine girmediler.. bu da bi alternatif yani

Eşime söyledim zaten kafam böyle bir aileyi kaldırmaz Diye. Tamam kuzenim gelsin madem jameyanın ağrısı var derim dedi :))

Hamile hamile iyi çekiyorsunuz valla birde halası değil halasının oğlu bu soğukta ne işleri varmış.

Ev doğalgazlı falan her yer sıcacık da ondan mı gelip duruyolar ki diye geldi aklıma nedense :)

Valla ben anti-misafirperverim o yüzden çoluk çocuğa tahammül etme gibi bir zorunluluğum yok. Bende yanlış anlamayın cocuklara bişey demiyorum demene takıldım mesela ben onada derim. Hamileyken misafir ağırlama olayınada ayrı ifritim. Kendimi çekemiyorum kuzen falan umrumda olmaz. Koltuklarımı ben mutfaktayken çocuğunun boyayla çizmesine izin verdiği için görümcemin eline leke çıkarıcı ve bezle su vermişliğim var. Tahammül edebilecegim cocuk kendimin ve kardeşiminki olurdu. Ayrıca 15 günde bir damlayan misafir olmaz eşime falan bırakmam ben keserim irtibatı.

Eşim de memnun değil.
Sadece geliyoruz diyen birine gelme demiyor özellikle o kuzeni biraz hatrı sayılır biri eşim için. O yüzden de işim var demiyor..
Bi iki kez ben istemeyince o da mecbur bahane üretti ama adam bu sefer küsüyo trip atıyo :) arada kalıyor o da.

Düşüncesizlikten başka birşey değil!
Hamile karnı burnunda bir kadın bu kadar zora sokulmaz.
Eşinize söyleyin bir zahmet müsait değiliz desin bir dahaki sefere.

Düşüncesizlikten başka birşey değil!
Hamile karnı burnunda bir kadın bu kadar zora sokulmaz.
Eşinize söyleyin bir zahmet müsait değiliz desin bir dahaki sefere.

Eşime söyledim zaten kesinlikle bu kızı kafam kaldırmaz diye.
Çocukları bana bıraksın gitsin gezsinler ama toplu bir şekilde bir yere gitmem dedim. Anne baba daha çok yoruyo inanın.
O da tamam ararım o zaman dedi.

Ay helal olsun valla. Ama akraba benim olmayınca bişey diyemiyorum. Ama en doğrusunu yapmışsınız.
Bunlar alıngan birşey desem küserler.
Hiç başımı ağrıtamam valla inan sonrası daha sıkıntı olur :))

Benim bu şehirde kimsem yok malesef ailem istanbulda :)
Güzel çözümmüş valla bende eşimi kandıriym başka arkadaşlarla bir yere gidelim diye :)))

Emir vaki degil emrivaki :)

Ben kimseyi cekemem bunlarla guzellikle olmuyorsa zorla arayi acin gerekirse kadinla kusun.Cocugun dogdugunda ne yapacaksin bunlar butun haftasonu sizdeler.

Yok yok çocukları bakma fikri de pek iç açıcı değil.
O çocuklar annelerini dövdüğü gibi sizi de döver mazallahh
Bence hiç gelmesinler en güzeli

Ben zaten görüşmüyorum ki tuzum kuru yani

Hemen telefon edip müsait olmadiginizi belirtin trip atarsada işinize gelir koparsiniz ne güzel.Bebişin dogunca böyle kocana hakta vermeyeceksin o zaman esinlede kötü olursun bastan koy tavrini.2 hafta once siz agirladiysaniz cok seviyorlarsa sizi bu seferde sizi cagirip onlar agirlasin.Yuz verince astarini ısteyen cok oluyor.Nefret ederim yatili misafirden.Kimse kimseyi rahatsiz etmesin

Adam da çocuk gibi o ne öyle sık sık geliyorlarda galiba bide onlara yemek yap yatak hazırla ben sinir oldum burda

Bu hamile halinizle sirf birileri gezmeyi seviyo diye onlarin derdini cekmek zorunda degilsiniz.ayrica en nefret ettigim sey esyalara zarar verilmesi sirf cocuk diye tepemize cikamazlar.esinizi sert bi sekilde uyarin doguma az kalmisken boyle bi stresi cekmek zorunda degilsiniz.bi bahane uydurun kabul etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…