Doğuma Hazırlık emirime kız kardeş geliyor ama ismi yok yardım eder misiniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emirinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
61
0
96
Kayseri
2 yaşında bi oğlum var adı emir , şimdi de kızım olacak inşallah . Eylülün ilk hafatası doğum ama hala bi isim bulamadık.Etrafımdak,ler hep nehir olsun diyor ama içime sinmedi . lütfen yardım edinn....

emir uygunları yazayım bak bakalım.. elif eda ecrin irem mine esin ela ece ada ..ama en uyan bence emir irem..aynı harfler var ikisindede..:16:

ekin
erim
ecem
eyşan
emra
evin
ecmel
esin
elçin
elvan
evşen
eylül
elçim
ezgi gibi..ufak bir araştırma yaptım internette Allah analı babalı büyütsün her iki evladınızıda.karar verdikten sonra yazarsınız yorumlarınızı ismiyle güzel bir ömür yaşasın inş kızınız .

ekin
erim
ecem
eyşan
emra
evin
ecmel
esin
elçin
elvan
evşen
eylül
elçim
ezgi gibi..ufak bir araştırma yaptım internette Allah analı babalı büyütsün her iki evladınızıda.karar verdikten sonra yazarsınız yorumlarınızı ismiyle güzel bir ömür yaşasın inş kızınız .

emra cok hos bi isim anlami ne yazarsan sevinirim

eylül ismi çok hoş hem eylülde doğucakmış anlamıda uygun yinede siz bilirsiniz ecrin ve eylül ismi güzel bence:68:

site ismi vermek yasak sanırım ama google a isim anlamları yazdım ilk çıkan siteye tıkladım ordan e harfini tıkladım isimler arasından buldum.inş sanada bir fikir olmuştur bebeğin yoksa henüz
evet buldm. sagol canim. bebegim henüz yok bizde istiyoruz Insaallah. sanada Rabbim kalbine göre versin

hayırlısıyla inşallah kucağına almak kısmet olsun...
benmde oğlumun adı emir şuan bende hamlieyim ama cinsiyet henüz belli değil..
bende kız olursa elif,olabilir diye düşünüyorum...
senin için nehir güzel ve uyumlu
elif,ece,ecrin

ekin
erim
ecem
eyşan
emra
evin
ecmel
esin
elçin
elvan
evşen
eylül
elçim

teşekkür ederim allah isteyen herkese bi melek verir inşallah..

hayırlısıyla inşallah kucağına almak kısmet olsun...
benmde oğlumun adı emir şuan bende hamlieyim ama cinsiyet henüz belli değil..
bende kız olursa elif,olabilir diye düşünüyorum...
senin için nehir güzel ve uyumlu
elif,ece,ecrin

amin canım sağol aile de iki tane nehir var heralde ondan soğuk baktım bu isme allah sana da hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..

Neden uyumlu olmasını istiyorsunuz ki ikiz değiller sonuçta çok farklı bir isim düşünmeniz daha iyi olmaz mı .Tabi karar siizn yinede ama bir düşünün derim.

Back
X