Doğuma Hazırlık emirime kız kardeş geliyor ama ismi yok yardım eder misiniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu arada mesaj yazan herkese teşekkür ederim kafam o kadar karışıkki hiç birine tamam bu diyemiyorum . Oğlumda hiç böyle olmamıştı emir ismini duyduğum ana evet bu olacak demiştim.

Eylül olabilir bence hem Emir'e uyar, hem de eylülde gelecekmiş zaten.

Bende ilk mesajını okuyunca aklımdan Eylül geçmişti , sonra Nehir de süper uygun , bi de Erim var duymuştum çok yakışır,tabi karar senin ve eşinin:nazar:

ayy ben eylül ismini çok seviyorum dedikleri gibi eylüldede gelicekmiş çok hoşş olurr bence Allah şimdiden anneli,babalı büyütsün sağlıklı olur İnşallah. eylülde kararlıyız:82:

ayy ben eylül ismini çok seviyorum dedikleri gibi eylüldede gelicekmiş çok hoşş olurr bence Allah şimdiden anneli,babalı büyütsün sağlıklı olur İnşallah. eylülde kararlıyız:82:

ay valla kıza isim bulmak daha zormuş eşim önceleri eylül sadece bi ay ismi anlamı yok diyordu şimdi ela olsun diyor
o da renk sonuçta , ben ikisini de seviyorum ama tutarsız konuşmasına kızıyorum ama sanırım yine bunlardan biri olur yada eylül ela ikisi mi olsa sizce??? of ya of !

ay valla kıza isim bulmak daha zormuş eşim önceleri eylül sadece bi ay ismi anlamı yok diyordu şimdi ela olsun diyor
o da renk sonuçta , ben ikisini de seviyorum ama tutarsız konuşmasına kızıyorum ama sanırım yine bunlardan biri olur yada eylül ela ikisi mi olsa sizce??? of ya of !

Ela'da çok güzelmişş. anlaşıp koyun yaa bebişş sizde sonuçta:):):)

amin canım sağol aile de iki tane nehir var heralde ondan soğuk baktım bu isme allah sana da hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..

saoll canm amn inşş...ailede varsa hiç düşünme derim ozaman..sanki hiç isim kalmamışta nehire takılmş gibi
şiddetle eliffff diyorum:))

Back
X