- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu konum at diyor kız. Napıyorsun dedi temizlik yapıyorum misafirim gelicek dedim. İnsan o durumda tamam o zaman canım brnde sana gelicektim de müsait değilsin demesi gerekiyor. Yüzsüzlük yapınca hayır diyemiyorsun :)
Neden misafirim gelecek diyorsunDaha iki gün oldu paylaşmıştım,eşimin kuzeni geliyoruz biz diye emirvaki yaptı. Neyse o gün görüştük ama ne görüşme.
Kocası ayrı eşi ayrı gelmişti,biz otogardan kızı ve çocuklarını almaya gittik. Eşi de yakınlarda olmasına rağmen üstelik. Neyse sonra gittik yemek yesinler bir yerde diye,eşini beklicez tam tamına 2 bucuk saat bekledik adamın gelmesini!
Ben o sırada sinir küpüyüm tabi.
Saat 2 bucuğa kadar da bizde oturduk ama ben gözümden yaşlar akıyor yorgunluktan. Evime gelen misafiri de bırakıp uyumaya gidemiyorum.
Gittiler dün dinlendim anca kendime geldim.
Şimdi 10 dk önce kız beni arıyor,”biz sizin şehre geliyoruz eşimin 2 saatlik işi var sana bırakıcak beni konum atar mısın” diye!!
Benim de misafirim gelicek dedim,ki gerçekten de gelicek sevdiğim bir arkadaş..
“tamam sizin için sorun olmaz dimi? “ dedi
Ay olmaz Gel dedim evdeyim!!
Şimdi sorun 2 saat değil,sorun şu ki o iki saat olucak bi 5 saat. Eşinin işi bitince eşi de gelicek!!!!!
Gelicek ve yine 2 3 ü bulucak gitmeleri.
İnsan gibi oturup edepli konuşsalar yine sorun olmaz. Benim bu insanlara karşı,yani eşimin kuzenine karşı mesafe koymam lazım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
Yine sinirleneceğime eminim.
Kızlar bana akıl fikir verin lütfen![]()
Burada nisaa diye bir üye vardı onun da böyle bir konusu vardı, kadıncağız kurtulana kadar ben dert edinmiştim resmenÇok sinir oluyorum böyle şeylere ya. Kesin birkaç defa sabreder sonra dayanamaz ağzımı açardım
![]()
Ee ne yaparsanız yapın olacak bu. Evinize gelmemelerini istiyorsunuz. Eşiniz mesafe koymuyor. Siz bahane bulmuyorsunuz. O zaman kabullenin de bu halde sinirleriniz bozulmasın hiç değilse.Ya ben şimdi buna böyle birşey yapiym bütün aileyi ayağa kaldıracaklarına eminim.
Ne olacak ben söyliyim size,eşimi kuzen aricak,ya iki saat gelicekti kabul etmedi diye.
Olay halaya gidecek hala zaten dedikoducunun biri. Ortalık karışıcak yani hiç o strese girmek istemem açıkçası. Bunu düşünerek hareket ettim. Bide yol üstünden geçicekler diye hayır demedim.
Yahu konum at diyor kız. Napıyorsun dedi temizlik yapıyorum misafirim gelicek dedim. İnsan o durumda tamam o zaman canım brnde sana gelicektim de müsait değilsin demesi gerekiyor. Yüzsüzlük yapınca hayır diyemiyorsun :)
Daha iki gün oldu paylaşmıştım,eşimin kuzeni geliyoruz biz diye emirvaki yaptı. Neyse o gün görüştük ama ne görüşme.
Kocası ayrı eşi ayrı gelmişti,biz otogardan kızı ve çocuklarını almaya gittik. Eşi de yakınlarda olmasına rağmen üstelik. Neyse sonra gittik yemek yesinler bir yerde diye,eşini beklicez tam tamına 2 bucuk saat bekledik adamın gelmesini!
Ben o sırada sinir küpüyüm tabi.
Saat 2 bucuğa kadar da bizde oturduk ama ben gözümden yaşlar akıyor yorgunluktan. Evime gelen misafiri de bırakıp uyumaya gidemiyorum.
Gittiler dün dinlendim anca kendime geldim.
Şimdi 10 dk önce kız beni arıyor,”biz sizin şehre geliyoruz eşimin 2 saatlik işi var sana bırakıcak beni konum atar mısın” diye!!
Benim de misafirim gelicek dedim,ki gerçekten de gelicek sevdiğim bir arkadaş..
“tamam sizin için sorun olmaz dimi? “ dedi
Ay olmaz Gel dedim evdeyim!!
Şimdi sorun 2 saat değil,sorun şu ki o iki saat olucak bi 5 saat. Eşinin işi bitince eşi de gelicek!!!!!
Gelicek ve yine 2 3 ü bulucak gitmeleri.
İnsan gibi oturup edepli konuşsalar yine sorun olmaz. Benim bu insanlara karşı,yani eşimin kuzenine karşı mesafe koymam lazım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
Yine sinirleneceğime eminim.
Kızlar bana akıl fikir verin lütfen![]()