Emirvaki misafir round 2!!!!

Eşime bahsetmedim bile o bilmiyor yani mevzuyu. Kız anlamış,gelmiyoruz ye msj çekmiş :)
Çok iyi olmuş bu. Sen de bunu fırsat bil hiç cvp yazma neden hayırdır vs diye anlasın bari zaten böyle olması gerektiğini

Öyle de yine çileyi siz çekiyorsunuz. İnsan her daim hazır kıta evde olmaz ki. Doktor randevum var o saatte filan deseydiniz keşke. Şikayet edemeyecekleri bir şey olsa kimseyi de rahatsız edemezlerdi. Ne bileyim ben çekemem, siz de çekmeseniz keşke. Kötü bir durum, sürekli geliyorlar.
Bende geliym derdi öyle bir durumda :)))
Anlamış zaten gelmiyoruz diye msj çekmiş. Anca algılamış olmalı :))

kocana da bahset sonra istemedi demesin...mesaj atti gelin dedim arkadasim geldi diye sanirim gelmedi de:KK66:

Derse desin ben eşime zaten düşüncemi belirttim onlarla alakalı.
Daha önce ben kesinlikle sorun etmedim şuan sinirimi bozan hamile olduğumu bildikleri halde bu şekilde yapmaları. Düşüncesiz davranmaları.
Onlara göre herkes onlara katlanmak zorunda.

Bende size kötü birşey demedim diyorum:) o yorumda deyiminizi anlamadığım için uslup hoş değil dedim. Bu kadar uzatmaya gerek var mı bu konuyu? Amacım tartışmak polemik yaratmak değil benim.
“Burda konu açana kadar” yazmışsınız.
Ben buraya konu açarken sinirimi atmak için yazıyorum.
Yanlış anlaşıldık benim uslubumda yanlış birşey olduysa kusura bakmayın.
Evet,sorun değil beni anladıysanız sevindim sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum,yanlış eleştiriyi sevmem bu yüzden son alıntım aşağıda ben size "burda konu açana kadar" gibi bir cümle kurmadım aşağıya bakabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözersiniz.
Niyetim polemiğe girmek değil,hamilelikten dolayı alıngan olabilirsiniz sanıyorum sinirleriniz bozuk ancak bahsettiğim kelime bir benzetmedir ve alınılacak kısmı bu değil insanların sizi önemsemeden evinize canları isteyince gelmeleri olmalı bence. Ben kaba olamam diyorsunuz: "hayır" demek kabalık değildir ki. Size diyorum ki burada bizimle derdinizi paylaşıp,bu konuda kendinizi olumsuz etkiliyor,belki sinir oluyorsunuz ancak karşı tarafın haberi dahi yok(kendin çal kendin oyna)

Evet,sorun değil beni anladıysanız sevindim sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum,yanlış eleştiriyi sevmem bu yüzden son alıntım aşağıda ben size "burda konu açana kadar" gibi bir cümle kurmadım aşağıya bakabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözersiniz.

Acaba karıştırıyor muyum o kadar yorum geldi ki :)
Sorun çözüldü,tavrımı anlamış olmalı çünkü msj çekti gelmiyoruz diye.
Ki o an kim olsa anlar yani haksız mıyım? Bana misafirim gelicekk diyene ben gidemem şahsen :)

Sizin konunuzu biliyorum ne olur şunlara yüz vermeyin ya... hamileymissiniz bir daha ararsa kendimi iyi hissetmiyorum uzaniyorum musait degiliz de acik acik... ya da sonradan onun plani oldugunu bildigin bir gun dan diye sana geliyorum diye mesaj at anlar belki ya sonra da gelmiyorum de :) ama esinizle de konusun bu sekilde davranicam haberin olsun diye.

Ki o an kim olsa anlar yani haksız mıyım? Bana misafirim gelicekk diyene ben gidemem şahsen :)

İşte sorun burda bence siz kendi bakış açınızla bakıyorsunuz. Bence siz şehir dışındaki arkadaşınıza haber vermeden de gitmezsiniz zaten. O yüzden bir daha yine haber vermeden gelirse, müsait değilim deyin sınırlarını bilsin.

Olabilir, doğrudur.
Yok zaten karşınızdakiler çok fena düşüncesiz insanlar hele ki hamile bir kadına yapılacak iş değil. Sizin dinlenmeniz lazım,onların size uygun program yapması lazım. Korkmayın iyi de olsanız kötü de olsanız konuşan konuşuyor ardınızdan berinizden. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz

2 saatliğine bi cafede de oturulabilir, ya da alışveriş merkezine gidilip zamanın nasıl geçtiği anlaşılmayabilebilir. yani neden size muhtaç olsun ki? gerçi gelmemiş iyi olmuş.

Evet gayet iyi oldu :))
2 saat ile kalmayacaktı çünkü kendisi de eşini biliyor. 2 saat dediği saat 11 bulucaktı. Sonra eşi de gelicekti.

Olabilir, doğrudur.
Yok zaten karşınızdakiler çok fena düşüncesiz insanlar hele ki hamile bir kadına yapılacak iş değil. Sizin dinlenmeniz lazım,onların size uygun program yapması lazım. Korkmayın iyi de olsanız kötü de olsanız konuşan konuşuyor ardınızdan berinizden. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz

Konuşan konuşur tabi ki. Ama şuan böyle bir konuşma duysam sinirlerim çok bozulur hiç strese girmek istemiyorum daha fazla.
Dedikodu en nefret ettiğim şey.
Bugüne kadar hamile değilken de çok sık gelip gittiler,sabah 5 lere kadar oturduk,1 gün kalmaya diye geldiler 1 hafta kaldılar. Yani birkere bile sorun olmadı benim açımdan.şimdi hamileyim diye düşüncesiz davranmalarından rahatsızım.

Bence bu kadin msj atinca cvp vermeyin bu ne be.madem esinin isi var otursun evinde ne diye geliyo.sirf gezme olsun dolassin hazir sizin gibi bedava evde bulmus.

Ben böyle bir insan yüzünden panik atak oldum, depresyona girdim. Anca o zaman aklım başına geldi aramıza koca duvar ördüm. Daha fazla sinirlerini bozmadan hayır demesini öğren. Hayır diyemiyorsan yalan söyle.

Gelmiyor zaten anlamış :) yarım saat geçtikten sonra gelmiyoruz diye msj atmış.
Ben insanları bu kadar önemsemiyorum. Şimdi sinir olduğum şey hamile olduğum için daha düşünceli olması lazım.
Daha önce tabi ki red ettim.
Dinlenmem gerek dedim,başım ağrıyor dedim.
Şimdi anlık bir reflekse heralde o an sinirlendim ki direk misafirim var dedim :)))
Neyse ki anladı geç de olsa :))

Derse desin ben eşime zaten düşüncemi belirttim onlarla alakalı.
Daha önce ben kesinlikle sorun etmedim şuan sinirimi bozan hamile olduğumu bildikleri halde bu şekilde yapmaları. Düşüncesiz davranmaları.
Onlara göre herkes onlara katlanmak zorunda.

aman bir iki defa reddedilirse anlarlar diye umuyorum..kendi kuzenimi oyle soguttum ama birinin yanindayken geldi hep bana mesgulum diyorsun bende gelmiyorum dedi cok uzuldum oyle deyince :halay: sana kahvaltiya geleyim kahveye geleyim surekli boyle soylerdi bende dayanamadim artik :bicak:

Bence artık olan olmuş.
Geldiği zaman konuşurdum ben olsam
Her zaman musaıt olamıyorum hamileyim ben seni cagırırım falan filan desen

Gelmeyecek,msj çekti anladı yani demek istediğimi. Yarım saat geçti msj çekti gelmiyoruz diye :)
Bende tamam dedim.

aman bir iki defa reddedilirse anlarlar diye umuyorum..kendi kuzenimi oyle soguttum ama birinin yanindayken geldi hep bana mesgulum diyorsun bende gelmiyorum dedi cok uzuldum oyle deyince :halay: sana kahvaltiya geleyim kahveye geleyim surekli boyle soylerdi bende dayanamadim artik :bicak:

Ben red ettim daha önce.
Karnım ağrıyor başım ağrıyor,midem bulanıyor diye. Ertesi gün nasıl oldun iyi misin diye aradığında biraz daha iyiyim dedim ve yine o zaman akşam görüşelim dedi :))
Ya hamile olmasam hiç sorun olmaz sadece düşüncesiz davranmalarına sinir oluyorum ben. Yoksa demek ki keyif alıyor tabi ki gelsin vakit geçiririm ne olucak.
Ama düşüncesizlik sinir bozucu :)

Bu kadın evinde niye oturmuyor kocasının peşinde ordan oraya geziyor
Utanmada yok
"Misafirim gelecek " ten daha açık nasıl gelme denir ki insana

:) dimi daha ne kadar açık olunur?
Anlamış olmalı msj çekmiş yarım saat sonra gelmiyoruz diye :))
Gayet açık oldum yani :))

Back
X