- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
Çok iyi olmuş bu. Sen de bunu fırsat bil hiç cvp yazma neden hayırdır vs diye anlasın bari zaten böyle olması gerektiğiniEşime bahsetmedim bile o bilmiyor yani mevzuyu. Kız anlamış,gelmiyoruz ye msj çekmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi olmuş bu. Sen de bunu fırsat bil hiç cvp yazma neden hayırdır vs diye anlasın bari zaten böyle olması gerektiğiniEşime bahsetmedim bile o bilmiyor yani mevzuyu. Kız anlamış,gelmiyoruz ye msj çekmiş :)
Bende geliym derdi öyle bir durumda :)))Öyle de yine çileyi siz çekiyorsunuz. İnsan her daim hazır kıta evde olmaz ki. Doktor randevum var o saatte filan deseydiniz keşke. Şikayet edemeyecekleri bir şey olsa kimseyi de rahatsız edemezlerdi. Ne bileyim ben çekemem, siz de çekmeseniz keşke. Kötü bir durum, sürekli geliyorlar.
Çok iyi olmuş bu. Sen de bunu fırsat bil hiç cvp yazma neden hayırdır vs diye anlasın bari zaten böyle olması gerektiğini
kocana da bahset sonra istemedi demesin...mesaj atti gelin dedim arkadasim geldi diye sanirim gelmedi de![]()
Evet,sorun değil beni anladıysanız sevindim sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum,yanlış eleştiriyi sevmem bu yüzden son alıntım aşağıda ben size "burda konu açana kadar" gibi bir cümle kurmadım aşağıya bakabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözersiniz.Bende size kötü birşey demedim diyorum:) o yorumda deyiminizi anlamadığım için uslup hoş değil dedim. Bu kadar uzatmaya gerek var mı bu konuyu? Amacım tartışmak polemik yaratmak değil benim.
“Burda konu açana kadar” yazmışsınız.
Ben buraya konu açarken sinirimi atmak için yazıyorum.
Yanlış anlaşıldık benim uslubumda yanlış birşey olduysa kusura bakmayın.
Niyetim polemiğe girmek değil,hamilelikten dolayı alıngan olabilirsiniz sanıyorum sinirleriniz bozuk ancak bahsettiğim kelime bir benzetmedir ve alınılacak kısmı bu değil insanların sizi önemsemeden evinize canları isteyince gelmeleri olmalı bence. Ben kaba olamam diyorsunuz: "hayır" demek kabalık değildir ki. Size diyorum ki burada bizimle derdinizi paylaşıp,bu konuda kendinizi olumsuz etkiliyor,belki sinir oluyorsunuz ancak karşı tarafın haberi dahi yok(kendin çal kendin oyna)
Evet,sorun değil beni anladıysanız sevindim sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum,yanlış eleştiriyi sevmem bu yüzden son alıntım aşağıda ben size "burda konu açana kadar" gibi bir cümle kurmadım aşağıya bakabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözersiniz.
Eşime bahsetmedim bile o bilmiyor yani mevzuyu. Kız anlamış,gelmiyoruz ye msj çekmiş :)
Acaba karıştırıyor muyum o kadar yorum geldi ki :)
Sorun çözüldü,tavrımı anlamış olmalı çünkü msj çekti gelmiyoruz diye.
Ki o an kim olsa anlar yani haksız mıyım? Bana misafirim gelicekk diyene ben gidemem şahsen :)
Olabilir, doğrudur.Acaba karıştırıyor muyum o kadar yorum geldi ki :)
Sorun çözüldü,tavrımı anlamış olmalı çünkü msj çekti gelmiyoruz diye.
Ki o an kim olsa anlar yani haksız mıyım? Bana misafirim gelicekk diyene ben gidemem şahsen :)
2 saatliğine bi cafede de oturulabilir, ya da alışveriş merkezine gidilip zamanın nasıl geçtiği anlaşılmayabilebilir. yani neden size muhtaç olsun ki? gerçi gelmemiş iyi olmuş.
Olabilir, doğrudur.
Yok zaten karşınızdakiler çok fena düşüncesiz insanlar hele ki hamile bir kadına yapılacak iş değil. Sizin dinlenmeniz lazım,onların size uygun program yapması lazım. Korkmayın iyi de olsanız kötü de olsanız konuşan konuşuyor ardınızdan berinizden. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz
Ben böyle bir insan yüzünden panik atak oldum, depresyona girdim. Anca o zaman aklım başına geldi aramıza koca duvar ördüm. Daha fazla sinirlerini bozmadan hayır demesini öğren. Hayır diyemiyorsan yalan söyle.
Derse desin ben eşime zaten düşüncemi belirttim onlarla alakalı.
Daha önce ben kesinlikle sorun etmedim şuan sinirimi bozan hamile olduğumu bildikleri halde bu şekilde yapmaları. Düşüncesiz davranmaları.
Onlara göre herkes onlara katlanmak zorunda.
Bence artık olan olmuş.
Geldiği zaman konuşurdum ben olsam
Her zaman musaıt olamıyorum hamileyim ben seni cagırırım falan filan desen
aman bir iki defa reddedilirse anlarlar diye umuyorum..kendi kuzenimi oyle soguttum ama birinin yanindayken geldi hep bana mesgulum diyorsun bende gelmiyorum dedi cok uzuldum oyle deyincesana kahvaltiya geleyim kahveye geleyim surekli boyle soylerdi bende dayanamadim artik
![]()
Bu kadın evinde niye oturmuyor kocasının peşinde ordan oraya geziyor
Utanmada yok
"Misafirim gelecek " ten daha açık nasıl gelme denir ki insana