Evet canım çok duygusal davranıyorsun. Bir ev kiralamanın bedeli budur ve bunu herkes göze alabilir. Onca yıllık tecrübelerimden söylüyorum,başta tölerans tanırsan veya böyle duygusal davranırsan tepene de yerleşirler,yıllarca kira da ödemezler,çık dersen çıkmazlar da. Olabilir yani. Ben hergün bunları duyuyorum evde. En yapmaz dediğin insanlar neler yapıyor. Daha bugün çocuğun biri içinde yaşlı bi teyzenin oturduğu eşyalı evi , eşyalı-kiralık diye masum bir aileye kiralamış. 2000 tl depozito, 1000tl emlakçı parası 1000 tl de kira bedeli alıp topuk olmuş polisler her yerde çocuğu arıyorlardı. Ayrıca 2 sene kişinin evinde oturup tek lira bile ödemeyen,bi gece ansızın evin içini kırıp dökerek çıkıp kaybolan insanlar biliyorum. Pek bi hakkın yok,haklar kiracıdan yana daha çok. Zamanla gaddar olmayı öğreneceksindir ama şimdilik sana kolay gelsin...
Dip not: Bence yaşanılası her durumla sonuna kadar ilgilenebilmesi adına emlakçılarla görüş. Onlar sana durumlardan pek haber vermeden kendileri halletmeye çalışır ve sen aydan aya sadece paranı alırsın,kafan rahat olur.