Emme sorunu

Ayakta sallamaya alıştı bende hemoroid yüzünden oturamiyorum mecbur başkası sallayıp durduruyo yoksa diğer zamanlarda ben bakmaya çalışıyorum durduramayınca anneme veriyorum.kiyamam gözünden yaş geliyo bazen artık aglamaktan
Bende aynı şeyleri hissettim yaşadım herkes gidip başbaşa kalınca alıştık yavrum la birbirimize sanırım kokumuzdan tanıyorlar sen genede mümkün olduğunca yakınında tut yavrunu

Ben bugün ilk kez 10 dk kadar emzirebildim.Daha önce aklıma nasıl gelmedi bilmem :110: Yatırdım oğluşumu,Telefondan çocuk şarkısı açtım.Ekranı çenemin altında tuttum.Ona dalmışken de emdi bir güzel :KK46: Deneyin isterseniz :KK73:

Ben bugün ilk kez 10 dk kadar emzirebildim.Daha önce aklıma nasıl gelmedi bilmem :110: Yatırdım oğluşumu,Telefondan çocuk şarkısı açtım.Ekranı çenemin altında tuttum.Ona dalmışken de emdi bir güzel :KK46: Deneyin isterseniz :KK73:
Oy oyy arkadaşım benimki artık emmiyor. Sütüm de gelmez oldu 50 ye sukretmedim sütum 20 ye düştü:KK61:

Ayakta sallamaya alıştı bende hemoroid yüzünden oturamiyorum mecbur başkası sallayıp durduruyo yoksa diğer zamanlarda ben bakmaya çalışıyorum durduramayınca anneme veriyorum.kiyamam gözünden yaş geliyo bazen artık aglamaktan

Ben de aynı duyguları hissettim teyzemle annem bakıyor besliyor uyutuyor altını üstünü değiştiriyordu ilk zamanlar. Sezeryanlı olduğum icin beni dusunuyolardi. Bebeğim beni istemjyor bende susmuyor diye ağlardim. Sanırım tecrübesiz anneler böyle düşünuyor.

Herkes evine gidince anlıyorsun ki sen biricik annesisin yavrunun...

Oy oyy arkadaşım benimki artık emmiyor. Sütüm de gelmez oldu 50 ye sukretmedim sütum 20 ye düştü:KK61:
Damla gelse şansın var canım.Yani ben çok araştırdım.2 damla sütünü artıranını okudum.Ama işte çok zor.Yani sağmak lazım düzenli.O da bebekle imkansız nerdeyse.Ben sürekli sağma kararı alıyorum.Çalışıyorum da.Sadece gece sağabiliyorum 1 sefer :( Artmaya başlamıştı benim sedef otuyla falan.120 ve 90 cc görmüştüm.Şimdi 30 zor :( hala vazgeçmedim ama.
Benim artık damla bile gelmiyor sütüm.. ne yapsak boş sanırım olmayınca olmuyor..

Çok zormuş bu emzirme mevzusu.Kendi içinde vicdan yapıyor insan.Yetmezmiş gibi etrafın baskısı..Kurban olduğum Allahım yardımcımız olsun.

Damla gelse şansın var canım.Yani ben çok araştırdım.2 damla sütünü artıranını okudum.Ama işte çok zor.Yani sağmak lazım düzenli.O da bebekle imkansız nerdeyse.Ben sürekli sağma kararı alıyorum.Çalışıyorum da.Sadece gece sağabiliyorum 1 sefer :KK43: Artmaya başlamıştı benim sedef otuyla falan.120 ve 90 cc görmüştüm.Şimdi 30 zor :KK43: hala vazgeçmedim ama.

Çok zormuş bu emzirme mevzusu.Kendi içinde vicdan yapıyor insan.Yetmezmiş gibi etrafın baskısı..Kurban olduğum Allahım yardımcımız olsun.
Evet ben de düzenli sağamıyorum. Nasıl etsem bilemiyorum :(

Evet ben de düzenli sağamıyorum. Nasıl etsem bilemiyorum :KK43:
Canım benim hayırlı olsun bebeğin , bende forumda geziyordum doğum yapmışşın ondan sonraki sorunlar başlamış.İnşallah atlatırsın.Benimkinede az kaldı .Bu sorunları bende yaşayacağım galiba şimdiden bakınıyorum.

Canım benim hayırlı olsun bebeğin , bende forumda geziyordum doğum yapmışşın ondan sonraki sorunlar başlamış.İnşallah atlatırsın.Benimkinede az kaldı .Bu sorunları bende yaşayacağım galiba şimdiden bakınıyorum.

Ayyy sağolasın canım... sen de sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişini.. Rabbim sıkıntı vermesin. Bebeğin annesini emsin inşallah

bızımkı altı aylık haala zorlanıyoruz bende sezaryen oldum aglatarak tutturuyordum memeyı saat başı zorla verdım şimdi ne biberon tutuyor ne emzık çogu zaman uyutarak emzırıyorum sende aglayınca agzına memeyı koy salla sarkı söyle yoksa zor emzırırsın bu gıdısle

Süt için bira mayasi çok etkili diyorlar.bildiğimiz eskiden kullanılan kuru mayaymis.deneyen varmi

Benimde hamilelik esnasında hemoroidim çıktı ve normal doğum esnasında haliyle iyice azdı. İlk zamanlar bebeğime kendim bakabilmek şöyle dursun bende bakıma muhtaç olduğum için benim de çok moralim bozulmuştu. Benim size tavsiyem emzirme ya da süt arttırma ilgili değil de hemoroidle ilgili. Eşim araştırıp bir kür buldu. 10 tane patlıcanın sap kısmını 10 bardak suya atıyorsunuz ve su kaynamaya başlayınca ağzını kapatıp yarım saat boyunca kaynatıyorsunuz.Daha sonra ağzı kapalı şekilde soğutuyorsunuz.bu suyu süzüp dolapta muhafaza ediyorsunuz ve 5 gün boyunca sabah ve akşam yemekten önce 1 er bardak içiyorsunuz. 2. gün etki etmeye başlamıştı bende. 40. günümde falan hiçbirşey kalmamıştı. Denemek isterseniz diye yazdım. Umarım faydası olur.

Çok sagol denerim tabi.her tuvalete çıktığımda acidan kivranacagim yere her çözüme raziyim
Benimde hamilelik esnasında hemoroidim çıktı ve normal doğum esnasında haliyle iyice azdı. İlk zamanlar bebeğime kendim bakabilmek şöyle dursun bende bakıma muhtaç olduğum için benim de çok moralim bozulmuştu. Benim size tavsiyem emzirme ya da süt arttırma ilgili değil de hemoroidle ilgili. Eşim araştırıp bir kür buldu. 10 tane patlıcanın sap kısmını 10 bardak suya atıyorsunuz ve su kaynamaya başlayınca ağzını kapatıp yarım saat boyunca kaynatıyorsunuz.Daha sonra ağzı kapalı şekilde soğutuyorsunuz.bu suyu süzüp dolapta muhafaza ediyorsunuz ve 5 gün boyunca sabah ve akşam yemekten önce 1 er bardak içiyorsunuz. 2. gün etki etmeye başlamıştı bende. 40. günümde falan hiçbirşey kalmamıştı. Denemek isterseniz diye yazdım. Umarım faydası olur.

Benim kızım da 4. Aya kadar emdi mama da yapıyordum ayrıca. Ama artık emziremiyorum kucağıma emzirmek için yatırdığımda çok ağlıyor. Uğraşıyorum ağzına alması için ama almıyor ya da biraz emip bırakıyor niye böyle yapıyor ya.

Back
X