Emmeden duramayan kedi

Evdeki başka birini de emmiyor, başka bir şey de emmiyor. Varsa yoksa benim eşofmanlarım. Tabii ben eşofmanın içindeysem :)
Yani ben sürekli bebek emziriyorum. Üstüm sırılsıklam geziyorum.

Benimkilerde "emcükleme" huyu yok. Yoksa gerçekten dediğin gibi üst baş ıslak gezmek komik olurdu

Eşofmanını emerken dikkatini dağıtıp başka bir şey versen?

Konuyu açalı 1,5 ay olmuş, ne yapsam değişmedi dediğiniz gibi.
Alıştım sayılır artık, yaşayıp gidiyoruz :)

Benimkilerde "emcükleme" huyu yok. Yoksa gerçekten dediğin gibi üst baş ıslak gezmek komik olurdu

Eşofmanını emerken dikkatini dağıtıp başka bir şey versen?

Buldun mu gizli konumu asdfgh
Dağılmıyor ki dikkati. Hedefe kilitleniyor resmen.
Başka yere koyuyorum, başka şeyler veriyorum ama yine de kucağıma çıkıp hayatına devam ediyor
Alıştım artık ne yapayım

Benim kedim eşimi emiyordu eşimde hiç sevmez kedi falan seninkisi gene iyi benim kedim eşimin kulağının memesini emiyordu

aynen transa geçiyor benim ki resmen benim kedim bi şalım var onu emiyor emerken koltuktan düşüyor ama devam ediyor emmeye ağzında şalı oda oda gezdiriyor çok komik küçük bebek gibi :))

sizinki de sanırım annesinden erken ayrılmış benim kedimi sokakta bulduğumuzda 1 aylıktı annesi yoktu böyle yavruların emme alışkanlığı oluyor maalesef ben alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…