Eşime doğu görevi çıktıBize derken kari koca ikiniz de polis misiniz?
Tam olarak nasıl olduğunu öğrenip tekrar yazar mısınız çok önemli benim için.. şimdiden teşekkürlerİdare mahkemesi yürütmeyi durdurma gibi bir şey vardı
Eşime doğu görevi çıktı
Herkes çocuğuna okul ve öğretmenin isteği doğrultusunda alışveriş yaptı kitap setleri aldı formalar alındı..bu kadar masraftan sonra tekrardan bir çok şeyi yenilememiz.lazim..ozel.okuka.gidiyor kızım parayı peşin verdik bir sürü şey var iç içe girmiş durumda
Eşim önden gidip ayarlasa bile okullar açıldı.. ve bir kaç hafta sonra gönderecekler gibi konuşuluyor yani dersler başlayınca..ustelik özel okul olduğu için baştan peşin verdik..eşim yokken tek başıma hem evi topla hemde çocukların düzenini nasıl bozmadan bu durumu atlatirim bilmiyorum.. imkansız gibi bir şey..o yüzden ben bu senede burda kalmak için çözümler arıyorum.“Bize dogu gorevi cikti” deyince her ikiniz de gitmek zorundasiniz gibi algilaniyor.
En kotu olasilikla esiniz onden gider, hazirlik yapar ve akabinde sartlar uygun hale geldiginde siz gidersiniz.
Atama iptali davası diye geçiyor bence bir avukata sor o zaman gitmene gerek kalmaz diye biliyorumTam olarak nasıl olduğunu öğrenip tekrar yazar mısınız çok önemli benim için.. şimdiden teşekkürler
Benim kastim da bu sene burada kalmaniz zaten. “Size” gorev cikmadi. Bu yili uzaktan idare edersiniz.Eşim önden gidip ayarlasa bile okullar açıldı.. ve bir kaç hafta sonra gönderecekler gibi konuşuluyor yani dersler başlayınca..ustelik özel okul olduğu için baştan peşin verdik..eşim yokken tek başıma hem evi topla hemde çocukların düzenini nasıl bozmadan bu durumu atlatirim bilmiyorum.. imkansız gibi bir şey..o yüzden ben bu senede burda kalmak için çözümler arıyorum.
İşte o kadar saçma bir şeyki itiraz edeceğin yer yok..eşim giderse çocuklarla burda tek kalmamizda imkansız..benim evde olmadığım zaman çocuklar nasıl olacak..kimseyi tanımıyorum güvenip bakıcıya da bırakamamMadem öyle peşinen hayır diyeceklerdi, siz de ona göre hazırlanıp orda okul bakacaktınız belki, bu okulun formasıydı kitabıydı okul parasıydı uğraşmicaktınız. Okul açıldı, çocuklu insanlar nasıl taşınsın şimdiÇocuklu insanlara okul açıldıktan sonra fikir değiştirdik gidiceksin diyemezsiniz.
Bence karara kesinlikle itiraz edin. Olmazsa da eşiniz gitsin siz de gelecek yıl katılın.
Ben evde yokken çocukları kim alıp bırakacak kimin yanında kalacaklar ailemiz hiç bir yakinimiz yok burdaBenim kastim da bu sene burada kalmaniz zaten. “Size” gorev cikmadi. Bu yili uzaktan idare edersiniz.
Bunu yapan iki aile var tanıdığım eşi gitti bir tanesi 1 yıl diğeri 2 yıl eşsiz rahat rahat yaşadıBenim kastim da bu sene burada kalmaniz zaten. “Size” gorev cikmadi. Bu yili uzaktan idare edersiniz.
Bence tüm durumu sizin gibi olanlar müdür ile görüşsün,çocuklarının okul durumunu ev sıkıntılarını anlatsın belki insafa gelip durdururHayırlı günler bayanlar çok çok sinirliyim..bize doğu görevi çıktı ama erteleme gibi bir hakkımız var..bunu talep ediyoruz kabul edilip edilemeyeceği de 2 hafta gibi bir sürede belli oluyordu normalde..bundan 2 3 ay önce bu muhabbetler oldu gidenler şarka gittiler dilekçesi kabul olanlarda kaldılar..bizimde dilekçemiz kabul edilmişti.. aslında bu yıl burda kalacaktık ama gelin görün müdür değişmiş ve bu konuyu yeniden değerlendirmeye almış sonuç olarakta şarkı çıkmış ama dilekçe verip kalmak isteyen(ki yazın başında dilekçeler kabul edildi kalmamız kesinleşmişti) herkesi gönderme kararı almış..benim 2 çocuğum okul okuyor bizim ev bulmamız lazım ki kalmışsa artık bu sezonda..ben ne yapacam belki ev bul ilişki kes yeniden ise başla derken 1 ay boyunca bu çocukların okulu araya kaynayacak bütün düzenleri bozulacak.. üstelik benim gibi bir çok insan bu durumu yaşayacak..polislerin bir sendikası olmadığı için kimse bir şey diyemiyor yada yapamıyor işlem görme korkusuyla..çok büyük bir haksızlık değil mi kızlar..bu sene burda kalmak için yapabileceğimiz bir şey var mı.. başvuru yapabileceğimiz bir yer..kafayı yedim gerçekten çocuklarımın okul durumunu düşünmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?