- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Cocuklar kac yasinda?Ben evde yokken çocukları kim alıp bırakacak kimin yanında kalacaklar ailemiz hiç bir yakinimiz yok burda
Ne için mahkemeye verecek şark görevi bu yıl gitmese sene gitcek belli bir görev sureleri batı da ki şark görevine gitmezse şarkta ki görev yapan nasıl batı tayinine gelecek tayin istemeyip ibka vere bilirdi müdür ile görüşüp durumunu anlatırsa belki tolerans tanınırİdare mahkemesi yürütmeyi durdurma gibi bir şey vardı
Çünkü en başında şark görevi çıkmamış en başta verdiği dilekçe yanmış oluyor şark görevi zorunlu ama kaç ay önceden dilekçe alıp sonra şark görevi çıkmadı diyip yeni müdür gelince görev çıkması bence haksız olmuşNe için mahkemeye verecek şark görevi bu yıl gitmese sene gitcek belli bir görev sureleri batı da ki şark görevine gitmezse şarkta ki görev yapan nasıl batı tayinine gelecek tayin istemeyip ibka vere bilirdi
Hayır doğu görevi çıkmış sonrasında durdurma vermişler benim eşimde polis sonradan durdurmalar kabul olunmuyor bu tayin döneminde bir çoğu kabul edilmediÇünkü en başında şark görevi çıkmamış en başta verdiği dilekçe yanmış oluyor şark görevi zorunlu ama kaç ay önceden dilekçe alıp sonra şark görevi çıkmadı diyip yeni müdür gelince görev çıkması bence haksız olmuş
İmkansız değil. Babam emekli polis annem de memurdu başka birimde. Yıllarca bu şekilde yaptık. Babam önden gitti. Okul ev vs ayarladı. Biz 4 5 ay sonra arkasından gittik. Annem tek toparlandı. 2 küçük çocuğuyla.Eşim önden gidip ayarlasa bile okullar açıldı.. ve bir kaç hafta sonra gönderecekler gibi konuşuluyor yani dersler başlayınca..ustelik özel okul olduğu için baştan peşin verdik..eşim yokken tek başıma hem evi topla hemde çocukların düzenini nasıl bozmadan bu durumu atlatirim bilmiyorum.. imkansız gibi bir şey..o yüzden ben bu senede burda kalmak için çözümler arıyorum.
Aynı durumu üsteğmenle evli öğretmen arkadaşım yaşadı. Adamı gönderdiler ve öğretmenlerin atama dönemi değildi şimdi olduğu gibi. Oğlunu kreşe vermişti. Annesini yanına çağırdı ve şubata kadar yaşadığı yerde devam ettiİşte o kadar saçma bir şeyki itiraz edeceğin yer yok..eşim giderse çocuklarla burda tek kalmamizda imkansız..benim evde olmadığım zaman çocuklar nasıl olacak..kimseyi tanımıyorum güvenip bakıcıya da bırakamam
Çocuklar küçük ben evde yokken nasıl yapacaklar..kocaya nasıl bağladınızSiz kalın cocuklarla.Koca olmadan olmuyor mu anlamadım
Siz çalışıyor musunuz? Okula gidiyorlarsa neden birisine bırakıyorsunuz? Çocuklarla hep eşiniz mi ilgileniyor ?Çocuklar küçük ben evde yokken nasıl yapacaklar..kocaya nasıl bağladınızokulları ayrı ayrı ve uzak götürüp getirmek gerekiyor..ailem tanıdığım kimse yok..çocukları kime birakacam.
Çalışsa bile saatlik bakıcı bulunabilir. Polislerin zaten çalışma saatleri belirsizdir.ısrarla ben evde yokken diyorsunuz. yahu siz neden evde yoksunuz onu deyiverin artık. çalışıyorsanız söyleyecek sey yok tabi ki
Çocuklar henüz kres yasındaysa para iadesi yapmıyor mu okul. Doguda da güzel özel kresler okullar var ayrıca tayin dönemi devam ediyprmu agustps sonunda bitmiş olması lazım herkes yerine yerleşti baslama yaptı. Sizinki mazeretliyse bilemem ama suan evet mudurlerde degişti öyle kafalarına göre a bu dilekce vermiş kalmak için yollayalım demiyorlar mecbur tekrar incelemeye alıyorlar kabul edilmesiyle yappcak bişey yok suan herkes yerine yerlestigi için aslında sonradan gidenlerde oldu bircok Bos ev var kolay bulursunuz . Burada birçok kişinin ipkası kabul edildi cogu kişi kaldı. Üst üste 2. İpkasını verenler kabul edilmedi yollandı.onlarda genelde yaşlı dayılar doguda onlara iş guc vermiyorlar yeni gelen sarkcılara işlerini yaptırıyorlar dayılara elleyen yok onlarda yan gelip kazanıp kacıncı evini arabasını aldılar gitmek bilmiyorlar.istemiyorlar. emniyette artık buna müsade etmiyor kim ipka vermiş bakıyor kacıncı ipkası 2.yse yolla gitsin diyor. Zaten ortalık karışık surekli yeni sistem getiriyorlar. Siz bu soruyu birde memurlar.nt e foruma emniyet bolumune sorun orda bilgi verirler tam yardımcı olamayız burda orada yorum yapan herkes polis zatn yada bu seneyi veya dönemi ayrı ayrı gecirceksiniz. Bikac ay o orda bir ev tutar veya polis evinde kalır siz burada kalırsınız sonra sizi oraya aldırırEşime doğu görevi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?