- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.558
- 158
Emniyette böyle şeylet neredeyse imkansız gibi. Çalışma şartlarına bile itiraz edemezlerken buna hiç edemezler. Emniyet bu konulardaki en katı kurum diyebilirim.Bence tüm durumu sizin gibi olanlar müdür ile görüşsün,çocuklarının okul durumunu ev sıkıntılarını anlatsın belki insafa gelip durdurur
Eşiniz varken siz ikiniz yokken ne yapıyorlar ? Servise vereceksiniz bakıcıya da evde kamera var diyip gerçekten kamera takacaksınız kaç yaşında polis olmuş insanın da bunu sorması ayrı değişikÇocuklar küçük ben evde yokken nasıl yapacaklar..kocaya nasıl bağladınızokulları ayrı ayrı ve uzak götürüp getirmek gerekiyor..ailem tanıdığım kimse yok..çocukları kime birakacam.
Eşiniz için çözüm nedir bilmiyorum ama siz çocuklarla bu sene evinizde kalsanız, eşiniz gitse olmaz mı?Eşim önden gidip ayarlasa bile okullar açıldı.. ve bir kaç hafta sonra gönderecekler gibi konuşuluyor yani dersler başlayınca..ustelik özel okul olduğu için baştan peşin verdik..eşim yokken tek başıma hem evi topla hemde çocukların düzenini nasıl bozmadan bu durumu atlatirim bilmiyorum.. imkansız gibi bir şey..o yüzden ben bu senede burda kalmak için çözümler arıyorum.
Madem kalma niyetiniz vardı basta tayin yazmayıp İBKA verseydiniz tayin yeriniz belli olmuş durdurma vermişsiniz benim eşimde polis durdurmalar herzaman kabul edilmez şimdi kalkmışsınız emmniyeti suçluyorsunuz siz tayincisiniz bunu bilerek okul islerini ayarlacaktiniz sizin keyfinize gore işler yürümüyor maalesefHayırlı günler bayanlar çok çok sinirliyim..bize doğu görevi çıktı ama erteleme gibi bir hakkımız var..bunu talep ediyoruz kabul edilip edilemeyeceği de 2 hafta gibi bir sürede belli oluyordu normalde..bundan 2 3 ay önce bu muhabbetler oldu gidenler şarka gittiler dilekçesi kabul olanlarda kaldılar..bizimde dilekçemiz kabul edilmişti.. aslında bu yıl burda kalacaktık ama gelin görün müdür değişmiş ve bu konuyu yeniden değerlendirmeye almış sonuç olarakta şarkı çıkmış ama dilekçe verip kalmak isteyen(ki yazın başında dilekçeler kabul edildi kalmamız kesinleşmişti) herkesi gönderme kararı almış..benim 2 çocuğum okul okuyor bizim ev bulmamız lazım ki kalmışsa artık bu sezonda..ben ne yapacam belki ev bul ilişki kes yeniden ise başla derken 1 ay boyunca bu çocukların okulu araya kaynayacak bütün düzenleri bozulacak.. üstelik benim gibi bir çok insan bu durumu yaşayacak..polislerin bir sendikası olmadığı için kimse bir şey diyemiyor yada yapamıyor işlem görme korkusuyla..çok büyük bir haksızlık değil mi kızlar..bu sene burda kalmak için yapabileceğimiz bir şey var mı.. başvuru yapabileceğimiz bir yer..kafayı yedim gerçekten çocuklarımın okul durumunu düşünmekten..
Birde kural tanımaz dememiş miMadem kalma niyetiniz vardı basta tayin yazmayıp İBKA verseydiniz tayin yeriniz belli olmuş durdurma vermişsiniz benim eşimde polis durdurmalar herzaman kabul edilmez şimdi kalkmışsınız emmniyeti suçluyorsunuz siz tayincisiniz bunu bilerek okul islerini ayarlacaktiniz sizin keyfinize gore işler yürümüyor maalesef
AynenBirde kural tanımaz dememiş mi
Sonuçta güvenlik ile ilgili bir iştesin her an herşey olabilir.Aynenhayır tayin çıkmış sen heran girim gozu ile bakman gerek emniyet senin keyfinimi bekleyecek
Aynen bir çoğu böyle yapıyor çalışan kadınsa hiç tereddütsüz eş gidiyor şarkaSonuçta güvenlik ile ilgili bir iştesin her an herşey olabilir.
Ben öğretmenim özel okuldayken asker velim vardı sanırım adamın aniden tayini çıktı yakın bir ildi ama evlatları iki yıldır bizim okuldaydı ve eşi bana dedi ki “ Hocam ilk kez çocuklarımız mutlu bu yüzden ben eşimle görüştüm biz burada kalacağız o görevini yapacak”
Aile düzeni bozmadı baba gitti arada geldi tabi sonrayı bilemiyorum, yine böyle yapan bir polis ailesi de vardı Kadın ailesini yanına aldı …yani çok çok zor şeyler de değil galiba
Yok benim velim yani anne devlette öğretmendi sürekli gitmiş ama bu sefer gidemem düzenimi sevdim dedi … öteki ev hanımıydı çocukları için gitmedi oda ailesini yanına aldı eşi yok diye ….Es çalışmıyorsa ailesi ile gidiyor hem kadin çalışıp hem çocuk okula gidiyorsa eş gidiyor duzenleri bozulmasın diye böyle yapanlar
Duzenini bozmak istemeyen eşi gidiyor illaki ailende gidecek diye bir kural yok bizde bunu anlatmaya çalıştık konu sahibineYok benim velim yani anne devlette öğretmendi sürekli gitmiş ama bu sefer gidemem düzenimi sevdim dedi … öteki ev hanımıydı çocukları için gitmedi oda ailesini yanına aldı eşi yok diye ….
+1Madem kalma niyetiniz vardı basta tayin yazmayıp İBKA verseydiniz tayin yeriniz belli olmuş durdurma vermişsiniz benim eşimde polis durdurmalar herzaman kabul edilmez şimdi kalkmışsınız emmniyeti suçluyorsunuz siz tayincisiniz bunu bilerek okul islerini ayarlacaktiniz sizin keyfinize gore işler yürümüyor maalesef
Yani hic mantıklı geliyormu Allah aşkına+1
tayini gelen herkes o zaman ay bizim düzenimiz var diyip gitmesin o zaman
İbka nedirMadem kalma niyetiniz vardı basta tayin yazmayıp İBKA verseydiniz tayin yeriniz belli olmuş durdurma vermişsiniz benim eşimde polis durdurmalar herzaman kabul edilmez şimdi kalkmışsınız emmniyeti suçluyorsunuz siz tayincisiniz bunu bilerek okul islerini ayarlacaktiniz sizin keyfinize gore işler yürümüyor maalesef
Yanlış yazmışımİbka nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?