emossssss Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 94 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #1 düzenledim kızlar.. hisar misafir için yemek takımım Uploaded with ImageShack.us hisar tencere takımım Uploaded with ImageShack.us hisar misafir çatal bıçak takımım Uploaded with ImageShack.us günlük yemek takımım Uploaded with ImageShack.us özkent günlük çatal bıçak seti Uploaded with ImageShack.us korkmaz tencere setimmm ve çay setim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us korkmaz 3'lü setim Uploaded with ImageShack.us schafer kahvaltı takımım Uploaded with ImageShack.us korkmaz mini tencerelerim Uploaded with ImageShack.us taç teflon tencere setimm Uploaded with ImageShack.us daysın clours nevresim takımım(taç'dan annem 8 tane nevresim almış napıcaksam onları ekleyemedim netten bulup ekliycem) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us fakir 2400w süpürgem Uploaded with ImageShack.us[ fincan takımlarım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ekmekliğim veya salata kasem Uploaded with ImageShack.us kırmızı siyah fincanlarım Uploaded with ImageShack.us sarı kupalarım Uploaded with ImageShack.us kahvaltılığıma uygun çatal bıçaklarım Uploaded with ImageShack.us paşabahçe çay takımı Uploaded with ImageShack.us hasır kahvaltılığım Uploaded with ImageShack.us bakır tepsim (abimin hediyesi) Uploaded with ImageShack.us ahpaş tuzluk takımlarım Uploaded with ImageShack.us hayalet tuzluklarımm Uploaded with ImageShack.us fillerim :) Uploaded with ImageShack.us dondurma kaselerim Uploaded with ImageShack.us patates tabağım Uploaded with ImageShack.us paşabahçe bardaklarım Uploaded with ImageShack.us paşabahçe sürahilerim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pasta standım ve tabaklarım Uploaded with ImageShack.us /COLOR] Son düzenleme: 22 Mart 2011
düzenledim kızlar.. hisar misafir için yemek takımım Uploaded with ImageShack.us hisar tencere takımım Uploaded with ImageShack.us hisar misafir çatal bıçak takımım Uploaded with ImageShack.us günlük yemek takımım Uploaded with ImageShack.us özkent günlük çatal bıçak seti Uploaded with ImageShack.us korkmaz tencere setimmm ve çay setim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us korkmaz 3'lü setim Uploaded with ImageShack.us schafer kahvaltı takımım Uploaded with ImageShack.us korkmaz mini tencerelerim Uploaded with ImageShack.us taç teflon tencere setimm Uploaded with ImageShack.us daysın clours nevresim takımım(taç'dan annem 8 tane nevresim almış napıcaksam onları ekleyemedim netten bulup ekliycem) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us fakir 2400w süpürgem Uploaded with ImageShack.us[ fincan takımlarım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ekmekliğim veya salata kasem Uploaded with ImageShack.us kırmızı siyah fincanlarım Uploaded with ImageShack.us sarı kupalarım Uploaded with ImageShack.us kahvaltılığıma uygun çatal bıçaklarım Uploaded with ImageShack.us paşabahçe çay takımı Uploaded with ImageShack.us hasır kahvaltılığım Uploaded with ImageShack.us bakır tepsim (abimin hediyesi) Uploaded with ImageShack.us ahpaş tuzluk takımlarım Uploaded with ImageShack.us hayalet tuzluklarımm Uploaded with ImageShack.us fillerim :) Uploaded with ImageShack.us dondurma kaselerim Uploaded with ImageShack.us patates tabağım Uploaded with ImageShack.us paşabahçe bardaklarım Uploaded with ImageShack.us paşabahçe sürahilerim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pasta standım ve tabaklarım Uploaded with ImageShack.us /COLOR]
MATMAZEL87 Kün fe yeküni Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2009 Mesajlar 2.892 Emoji Skoru 101 Puanlar 363 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #2 iii günlerde kullanman dilegiyleeee
bikucukeylulmeselesi anaç sütlaç hanım Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2009 Mesajlar 1.308 Emoji Skoru 28 Puanlar 163 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #3 Güle güle kullan herşey çok güzel.
P poldi Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Mayıs 2010 Mesajlar 1.170 Emoji Skoru 778 Puanlar 158 Yaş 49 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #4 Hayırlı olsun canım, diğer topiğin niye banlanmışki:26:
emossssss Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 94 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #5 teşekkür ederim kızlar,, resimler küçük çıktılar üstlerine tıklayınca büyülüyorlar.öyle daha güzel gösteriyor..
teşekkür ederim kızlar,, resimler küçük çıktılar üstlerine tıklayınca büyülüyorlar.öyle daha güzel gösteriyor..
SiyahDeniz davetsofram.blogspot Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2010 Mesajlar 1.044 Emoji Skoru 3 Puanlar 358 Yaş 41 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #6 hepsi çok güzel. Mutlulukla kullan inşallahhh. Bende arada çamaşır gecelik falan alıyorum çeyizime, onlarda aradan çıksın
hepsi çok güzel. Mutlulukla kullan inşallahhh. Bende arada çamaşır gecelik falan alıyorum çeyizime, onlarda aradan çıksın
emossssss Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 94 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #7 Ayferhan .!.: hepsi çok güzel. Mutlulukla kullan inşallahhh. Bende arada çamaşır gecelik falan alıyorum çeyizime, onlarda aradan çıksın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım benim.evet bende iç çamaşır ve gecelik çok sevdiğim için alıyorum.aslında birazdaha vardıda hepsini bualamadım netten.evde çekincede düzgün çıkmıyorlar
Ayferhan .!.: hepsi çok güzel. Mutlulukla kullan inşallahhh. Bende arada çamaşır gecelik falan alıyorum çeyizime, onlarda aradan çıksın Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım benim.evet bende iç çamaşır ve gecelik çok sevdiğim için alıyorum.aslında birazdaha vardıda hepsini bualamadım netten.evde çekincede düzgün çıkmıyorlar
bon_cuk y@sEmin Kayıtlı Üye Katılım 10 Eylül 2009 Mesajlar 653 Emoji Skoru 41 Puanlar 318 Yaş 39 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #8 hepsını ıyı gunlerde kullanman dileğıyle cnm
sempatikcadi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Ekim 2009 Mesajlar 218 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 39 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #9 Hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan canım..
kitie Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2010 Mesajlar 1.652 Emoji Skoru 2 Puanlar 66 Yer Kocaeli 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #10 her şey çok güzel canım.. güle güle kullan. bir de patates tabağını nereden aldın? çok hoşuma gitti.
eylemonur Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2009 Mesajlar 1.320 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #11 çok güzel şeyler almışsın canım...şık ve kaliteliler...güle güle kullan
enyrose ♥˙·٠•●♥ &# Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2010 Mesajlar 2.026 Emoji Skoru 4 Puanlar 116 Yer Muğla 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #12 hepsi çok güzeller cnm. iyi günlerde kullan inş.
L lalibela Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2010 Mesajlar 227 Emoji Skoru 0 Puanlar 296 Yer Samsun 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #13 kaliteli ve sık ürünler almısın canım herseyin cok guzel rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
emossssss Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 94 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #14 teşekkür ederim kızlar.evet sade düzgün güzel ürünleri tercih ettim bakalım kullanması nezamana kısmet olucak ve kimle önemli olan bu bi arkadaş sormuş patates tabağını çeyiz eşyası satan biyerden aldım.herangi ev eşyası satan yerlerde eminim vardır.
teşekkür ederim kızlar.evet sade düzgün güzel ürünleri tercih ettim bakalım kullanması nezamana kısmet olucak ve kimle önemli olan bu bi arkadaş sormuş patates tabağını çeyiz eşyası satan biyerden aldım.herangi ev eşyası satan yerlerde eminim vardır.
ilknur17 Evli,çok mutlu-17.09.11 Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2009 Mesajlar 865 Emoji Skoru 19 Puanlar 318 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #15 güle güle kullan canım çok güzeller
missberry forever, ever... Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2007 Mesajlar 583 Emoji Skoru 16 Puanlar 643 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #16 İyi günlerde kullan canımm herşeyinii... Ağız tadıyla kullanırsın inş..
gnnrkcy Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2011 Mesajlar 2.687 Emoji Skoru 4 Puanlar 66 Yer İstanbul 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #17 Güzel günlerde kullanman dileğiyle :)
Sinoplu57 varsa SEN yoksa SEN... Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2009 Mesajlar 2.798 Emoji Skoru 28 Puanlar 358 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #18 Güle güle kullan canım ceyizlerini.. hepside cok güzel maşallah
tifosi 25.08.2012 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2007 Mesajlar 686 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Aydın 1 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #19 ne de güzel şeyler almışsın güle güle kullan tatlım
pin81 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2010 Mesajlar 191 Emoji Skoru 1 Puanlar 66 Yer İstanbul 2 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi emossssss #20 çok güsel aldıkların huzurla mutlulukla kullan herşeyini.kahvaltılığın ve tuzlukların benimkilerle aynı:)
çok güsel aldıkların huzurla mutlulukla kullan herşeyini.kahvaltılığın ve tuzlukların benimkilerle aynı:)