bir arkadasik.var yeni yeni tanisiyoruz cok.kafadengiyiz baya sevdik.birbirmizi 2.kez oturmaya gittim.daha once 1 kere o geldi..hani birbirimizi komsuluk.arkadaslik evresinde tanima.surecindeyiz:) bugun cok guzel vakit gecirdik tam kalkmama yakin facede bana benim istegimle eski nisanlisini aratip gosterdi merak.etmistim neyse baktik sonra bana espriyle dedi ki hani senin faceyi ac da kimleri aratmisin bakalim.dedi gulerek bende aman bak kimi aratcsm.dedim arama butonunu tikladim 2.sirada kocasi..şok.oldum.nerden geldi anlamadim...kizin sanki bi yuzu dustu yada bana oyle geldi bilmiyorum...biraz sustuk ben yanlis anlasildim.diye berbat bi ruh haline girdim ve aciklama yapmak istedim canim.benim. suan cok canim.slkkln sakin beni yanlis anlama ben senin kocanin facesine acip acip.bakiyorum gibi duruma dustum.sanki dedim...kocasiyla ikisi ortak.kullaniyor saniyordum bendeki arkadasimin hesabini..ve arkadasimin esinin adina ait bir hesapla karsilasinca bunlarin faceleri ayni degilmiydi yaa deyip.girip baktim incelemeden ciktim aylar once yani..tabikide aklimda asla.kotu bir.niyet yoktu.ne isim.olur ya..ama.bugun arananlarda birden ilk siralarda cikmasina da cok sasirdim...moralim.sifirin altinda...kiz hakkimda kotu dusunurse kendi bilir beni kaybeder ama aklinda.kotu bi izlenim.birakmak.istemem...ben aciklama.yapinca o da sen demesen aklima gelmezdi dedi..ortak arkadas oldugu icin.cikmistir ilk sirada falan dedi ama bilmiyorum yuz ifadesi beni dusunduruyor...bu sey olmadan bir saat oncede en kisa zamanda bize yemege gelin dedim.tamam dedi ..bu olaydan sonrada durup.dururken biz gelemeyiz dedi...acaba aklina kotu seyler geldi beni yanlis anladi da mi oyle dedi...off cok uzgunum.siz olsaniz ne dusunurdunuz..esime bile.anlattim.bise yok onda abartma dedi..ama arkadas ne dusunur ki ya ...sevdigim.bir arkadasti surekli.dertlesirdik.msjlasirdik...bakalim bundan sonra hal ve hareketleri nasil olucak..cok uzgunum.cok...