Empati yapmanızı istesem! !

Duygu_kaan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
486
1.007
18
41
Merhabalar ben bi ara konu açmıştım erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacam ne götürmeliyim diye, neyse Geçen hafta bu tanışma gerçekleşti ve ben ailesiyle yaşadığı eve gittim .. Güzel geçti herşey iyiydi yakın davrandılar beklediğimden daha sıcak ve samimi ortam vardi .. Neyse erkek arkadaşım ev almak istiyor ve bunun konuşmalari geçiyor aramizda ve bir hafta sonu erkek arkadaşımla ablamlara gittigimizde kendisi şöyle birşey söyledi "Benim bizimkilerle bu ev mevzusunu konuşmam için duygunun önce gelip bizimkilerle tanışması ve duyguyu görmeleri lazım" neyse ben gittim tanıştım falan ve eve döndüğümde sordum neler konuşuldu benden sonra diye ve bunları demişler "sen iyi dusunduysen 34 yasinda adamsin dogru kararini vermissindir begendik iyi bir kiza benziyor samimi bir kiz tabii fazla yorum yapmamiz veya fikir sahibi olmamizi zaman gosterecek" dünde kuzenlerine gitmişlerdi ordada demiş duygu geldi tanıştık diye ve erkek arkadaşımın kuzeni sormuş ee ne dusunuyorsun nasil gecti yenge demiş ? " Cok olgun ve cok sempatik bir kizcagiz ciddi baktigi belli oluyor duruma demis Ama calışmadığı icin geçim sıkıntısı çekerlermi acaba diye korkuyorum demis bende kuzenim dededim ki çalısmayi zaten dusunuyor olmasada ALLAH buyuk yardim eder dedim ki annemede soylemistim calismak istedigini demek ki unutmus" dedi erkek arkadaşım. . Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra ve hani demisti ya ev konusunu konusmam icin once senin gelip tanisman ve tanimalari gerek seni diye iste tanidilar ve bu ev konusunu acmalı erkek arkadasim? Yani siz olsanız ne yapardiniz ??

Herkes evladını düşünür elbette fakat bence karısına bakamayacak bir erkek hiç evlenmeye kalkmasin!

İlk kez sizi görünce ev alınacak değil
Evi evlendikten sonra da alırsınız Yada sevgiliniz 34 yaşındaymış birikimi vardır alınır
Bence ev meselesi açılmadan siz açmayın

Kadın sizin hakkınızda olumlu düşünmüş ne güzel,elbette bir anne olarak nasıl geçinecekler vs diye düşünebilir,sizin zaten çalışmayı düşünüyorum lafını unutmuş olabilir,unutkanlığı olabilir sonıçta 60 küsür yaşlarında biz bile unutuyoruz, ev meselesine gelince siz açmayın derim hatta bence evlendikten sonra alın derim daha iyi olur.

Tüm bunları siz biye biliyorsunuz?
Velev ki beğenmediler, uygun görmediler vs. Bu kadar detayı bilmeye gerek var mı?
Ayrıca evle sizin tanışmanız arasınxaki ilişkiyi çözemedim. Ayrıca bu kişi sizin nişanlınız ya da eşiniz değil. Bence bu konuya hiç dahil olmayın.

Bence çok saçma bu ev konusunu bukadar takıntı yapmanız bence siz ev değilde kayımvalideyle yaşamaktan korkuyorsunuz evi alsında garanti olsun düşüncesini desin z.. Hani beni seviyormu ailesi beni beğendim sizce evlenir iyi sorsanız anlardım sizi ama bunu anlayamadım valla

Ev yada paraci degilim dedigim gibi sadece benden sonraki konusmalari anlatti bana bende ne guzel olumlu dusunmusler sagolsunlar onlarda sicakkanlilar dedim.. Ev konusuna gelince evi erkek arkadasim kendisi diyordu ev bakalim gidelim gormeye falan die bende dedimki henuz erken ortada bisi yok biz gidip ev bakicaz suan icin erken diyordum erkek arkadasimda benim bazi seyleri ailemle konusmam icin seni gelip tanimalari gormeleri lazim artik dedigi icin bende gittim tanismaya. .. ev ev ev diye soylenmiyorum yani ☺

Erkek arkadaşınız olanı biteni en ince ayrıntısına kadar anlatmakla hata yapmış , ileride de sizin aranızda olanı biteni ailesine anlatır mı acaba?
Ev konusunu siz açmayın alacak olan sevgiliniz sık boğaz yapmaya gerek yok.

e tamam tanışmışsın top erkek arkadaşında artık.
senin bir şey söylemen uygun olmaz.
34 yaşındaki adamın analarına konu açıp ev almak için izin istemesinin abes olduğu gibi.

Sen açmıyorsan sıkıntı yok ben senin de istediğini düşünmüştüm o yüzden dedim, erkek anneleri bugün iyi dediğine yarın kulp bulabiliyor oğlu üzülünce :) aslında bu tarz şeyler isteme sırasında daha rahat konuşabiliyor gençler nerede oturacak diye bir soru geldi mi, ya da siz de bakın bir kaç beğendiğiniz evi atın link olarak o da beğenirse evde muhabbetini açar diye düşünüyorum

Evlenecegi insandan ev isteyen bayanlari hic anlamiyorum.esimin ailesi size ev verecegiz dese ustune bir ev de ben size alayim ama yeterki vermeyin derim(ki dedimde zamaninda)ama soyle boyle bilmemne dediler verdiler bize bir ev.neyse evlendik yerlestik eve.sonra bir ara esimle aramiz bozuldu bosanma laflari gecti aramizda ailelerin haberi oldu.kaynanam anneme telefon acip ne dese begenirsiniz?izmirim 1 hafta icinde evimi terketsin(allah razi olsun 1 hafta sure verdi gene!)benim tepem atti ne 1 haftasi 1 gun icinde ev buldum esyalarimi tasidim bosanma davadini actim.sok oldular.sonra kaynim bir yandan esim bir yandan kaynanam bir yandan yapma kizim etme yenge vs...neyse baristik ama tek sartla bir daha o evde oturmam dedim.kiraya tasindik.oh kadam rahat.ev BENIM evim.2 eltim var 2sininde kirasini kaynanamlar veriyor bizimkini de vereceklerdi.aslaaaa dedim.demem o ki ev size ait olmayinda en ufacik bir problemde basiniza kakilir.birazcik para harcasaniz bizim vetdigimiz bedava evde oturuyorsun harcarsin tabi olur,esinle allah korusun aran bozulsa kovamazsin edemezsin bir ayrilik durumunda evden sen gitmek zorunda kalirsin.olur da olur yani.bosver arkadasim yaz kis sokaklarda parklarda yatin ama ne esinizin sizden once aldigi evde oturun ne de ailesinin size verdigi evde oturun.valla bak.

Evlenecegi insandan ev isteyen bayanlari hic anlamiyorum.esimin ailesi size ev verecegiz dese ustune bir ev de ben size alayim ama yeterki vermeyin derim(ki dedimde zamaninda)ama soyle boyle bilmemne dediler verdiler bize bir ev.neyse evlendik yerlestik eve.sonra bir ara esimle aramiz bozuldu bosanma laflari gecti aramizda ailelerin haberi oldu.kaynanam anneme telefon acip ne dese begenirsiniz?izmirim 1 hafta icinde evimi terketsin(allah razi olsun 1 hafta sure verdi gene!)benim tepem atti ne 1 haftasi 1 gun icinde ev buldum esyalarimi tasidim bosanma davasini actim.sok oldular.sonra kaynim bir yandan esim bir yandan kaynanam bir yandan yapma kizim etme yenge vs...neyse baristik ama tek sartla bir daha o evde oturmam dedim.kiraya tasindik.oh kafam rahat.ev BENIM evim.2 eltim var 2sininde kirasini kaynanamlar veriyor bizimkini de vereceklerdi.aslaaaa dedim.demem o ki ev size ait olmayinda en ufacik bir problemde basiniza kakilir.birazcik para harcasaniz bizim verdigimiz bedava evde oturuyorsun harcarsin tabi olur,esinle allah korusun aran bozulsa kovamazsin edemezsin bir ayrilik durumunda evden sen gitmek zorunda kalirsin.olur da olur yani.bosver arkadasim yaz kis sokaklarda parklarda yatin ama ne esinizin sizden once aldigi evde oturun ne de ailesinin size verdigi evde oturun.valla bak.

Cok guzel anlatmissiniz , biz zaten ev buldukça birbirimize link atiyoruz bak diye ve o gidip evleri gormek istiyor ama henuz erken diyorum bir ailenlede konusup istişare et diyorum. . Zaten ev alinirsa şöyle dusunyoruz o biraz peşinat vericek sonrasi kredi cekicegimiz icin kredilerine odicez bende calismaya baslicam ikimiz odicez ve dugunde takilan takilarida evin kalan kredi borcu icin vermeye teklif ettim simdiden hic degilse kendi evimiz olucak cik derdi olmicak yarin obur gun ..

Su anda ozel olarak bir sey yapmaniza gerek yok, size soylenen kotu bir sey yok ki neden hemen nasil gardimi alayim diye dusunuyorsunuz? Erkek arkadasiniz musait olunca evi alir olur biter veya ev alamaz siz evlenince kirada oturursunuz nolacak ki?

Tanışmışsın güzel geçmiş de dur bakalım daha dün bir bugün iki.Hemen ertesi gün ev konusunu mu açacak erkek arkadaşın.Sıkboğaz etme sakın.Hiç karışma hatta.Niye ev işini bu kadar takıyorsun orasını da anlamadım.Şimdi olmasın sonra olsun.Huzurunuz olsun.En önemlisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…