Empati yeteneği olan kk hatunları fikirlerinize ihtiyacım var

Bence eşinizin dönüşünü beklemek daha doğru hamile kalmak için. Ayrıca eşiniz bencillik etmiş, ben iki çocuk annesiyim, hamilelik öyle hoop oldu bitti diye kolayca geçiveren bir süreç değil, bunun bulantıları var uyku hali var uykusuzluğu var aşermesi var kramp girmesi var yalancı sancıları var... varoğlu var!

Erkekler hamile eşlerinin yanında süreci geçirirken bile empati özürlü gb davranırken uzakta nasıl davranırlar tahmin bile edemiyorum! O kadar sıkıntılı süreçleri tek başına geçirmenizi beklemek çok büyük bencillik ve haksızlık.

Ayrıca düşünün şu içinde bulunduğunuz durumda bile "küstüm oynamıyorum" der gb gidip gece gelmeyen adam koşulsuz şartsız baba olmak istiyor, ne büyük çelişki.

Ben olsaydım ne olursa olsun o geri dönmeden gebe kalmazdım.
Normalde böyle değildir
6 yıldır tek bir küstüğümüz kavga yoktur
Bunuda hep o sağlamıştır
Sinirlenince beş dk uzak kalır oturur konuşuruz herkez kendi isteklerini rahatsızlıklarını dile getirir orta noktada buluşuruz
Çocuk sahibi olmayı çok istiyor
İki yıl bıyunca hiç lafını etmedi bana her anlamdada desteğimdi hep
Aslında ilk kez o benden birşey istedi
İş mevzusu çıkmasa onun isteği bile değildi diyebilirim
İki yıl bekle diyen bendim şimdi konuyu açıp hazırım dıyende
İyi bir baba olacağına eminim
Ha arabada yatma konusunda oldukça kızgınım
Ama düşündüğümden daha fazla üzüldü sanırım

Mantıklı akşamı bekleyeceğim yüzyüze konuşmak daha iyi olacak
Mesaj atayım dedim yaz sil yaz sil vazgeçtim
Kızgınımda arabada yatmak nedir ya :63:
tıbbi bir şeyler sokuştur kafası karışır ve hak verir gibi geliyor.
ayrıca iyi sabırlıymışsın ben kalkar, aşağı iner, saçından tutar (saçı uzun da benimkinin :D ) o arabadan sürüyerek çıkartırdım ya :D

Cocuk yapmayacaksiniz diye mi arabada yatti ? Oncelikle kismet isi kimisk hic sorun olmuyot yillarca bekliyor nasip olacagi gunu. Kac yasindasiniz esiniz ve siz ? Bebek icin arabada yatmasi cok ilginc geldi bana.

tıbbi bir şeyler sokuştur kafası karışır ve hak verir gibi geliyor.
ayrıca iyi sabırlıymışsın ben kalkar, aşağı iner, saçından tutar (saçı uzun da benimkinin :KK70: ) o arabadan sürüyerek çıkartırdım ya :KK70:
İlk kez olduğundan napacağımı bilemedim arabada yatacagınıda bilmiyordum çıktı gitti öyle
Araba bende duruyor normalde binince arabanın içinden anladım orada yattığını
Biraz oluruna bırakıcam sanırım hamilelik işini
Sövdüm bayada arkasından oldu tabi :KK53:

Cocuk yapmayacaksiniz diye mi arabada yatti ? Oncelikle kismet isi kimisk hic sorun olmuyot yillarca bekliyor nasip olacagi gunu. Kac yasindasiniz esiniz ve siz ? Bebek icin arabada yatmasi cok ilginc geldi bana.
Sorun benim iki sene dur deyip o elinden gelen herşeyi yaptıktan sonra tam ben hazırım dedikten sonra ertesi gün vazgeçmem
Arabada yatmasına kızgınım tabi o ayrı
Ben 28 eşim 32 yaşında

Gitme imkanım varsa eşimle giderdim. Yoksa da beklerdim büyük ihtimalle. Hamileligimi belki dogumumu yalnız geçirmek istemezdim çünkü. Nasip tabi, hakkinizda hayirlisi olsun.

İlk kez olduğundan napacağımı bilemedim arabada yatacagınıda bilmiyordum çıktı gitti öyle
Araba bende duruyor normalde binince arabanın içinden anladım orada yattığını
Biraz oluruna bırakıcam sanırım hamilelik işini
Sövdüm bayada arkasından oldu tabi :KK53:
üzme kendini bu akşam çözeceksiniz bence :KK54:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ber-bekleyelimmi.930600/page-73#post-47971487

Bak canım konuma belki yardimci olur sana,esimle 5 yildir beraberiz bizde,n zamn hazir olduk ozamn evlendim ( bebek icin )

Ne zor geciyor hamileligim birgun bile yanimdan gitse ne yapardim ,1 haftadir rahatsizim (lokum konusunu biliyosun )
Gecede 40 kere saga sola donmek istiyorum,

Hamis olarak ,seninkide boyle gecer demiyorum ama,o gelsin oyle dene yada 1 ayligina gelicekya,muhtemelen yarilamis olucak zamani ,ozaman denesen

Senin icin daha saglikli canım,bana gore

Back
X