Erkek İnfertilitesi Emre Bakıcoğlu mu? Kaan Aydos mu?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm DNA Hasarı: 26.62

FSH: 0.83

Total Testesteron: 27.11

PSA: 0.485

AFP: 2.16

E2: 32

LH: 4.39

GGT: 15

Sperm Sayısı: 98 mlyn

Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn

Motolite: 78

Hızlı: 30

Yavaş: 36

Yerinde hareketli: 12

Morfoloji: 8

Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.

kızlar sayımız 400000den 1400000ne cıktı dna hasar testımız cıkmamıstı sayımız azolduqu ıcın mınumum sperm sayısı kac olunca dna hasar testının sonucu cıkıyor?

kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????

kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım

Arkadaşlar merhaba
Azosperm hastaları için bir seminer düzenlenecek aşağıdaki hocalara davet gidecek hocalar konuşma yapacaklar tedaviler hakkında bilgi verecek ,sorularımızı iletmemiz mümkün olacak,kök hücre çalışmasını yapan hoca da orada olacak .sunumlara yer verilecek 19 martta istanbulda yer henüz belli değil
Bilgilerinize
1. Prof Dr. Seda Vatansever
2. Prof Dr. Volkan Baltacı
3. Prof Dr. Kaan Aydos
4. Prof Dr. Ümit Özekici
5. Jinekolog Dr Sare Davutoğlu
6. Embriyolog Ferhat Cengiz
7: Embriyolog Tolga Yıldız
8: Celalettin Peru

Merhaba son durumunuz nedir acaba, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…