- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
- Konu Sahibi denizyagmur4
-
Tesede Emre bakırcıoğlu bence canım bide one görünün belki farklı bi öneride bulunur sizin azo sebebi neydi kiArkadaşlar o kadar kararsızım ki. Bizim ilk tesemiz olacak bu yüzden çok titiz davranmaya çalışıyorum. Yeni Kaan hocaya muayene olduk. Tedavi önermedi tese olup dokuyu gormem lazım ona göre tedavi verebilirim yada gerek gormeyiz dedi. Bizde normal yolla çıkış olmazmış. Ultrason sonucumuz kötü çıktı kanlanma problemi varmış. Şu an tese olmak için özellikle tese olmuş tecrübeli arkadaşlardan yorum yapmalarıni rica ediyorum, tese olmak için Emre hoca mi? Kaan hoca mi?
Çok kararsızımAllah'im doğru yolu göster ne olur....
canım sen en iyisi elindeki sonuçları özellikle dobler sonucunu emre beye mail at maillere mutlaka dönüyo en azından onun görüşünüde al Allah hepimizin yardımcısı olsunHer dr başka başka neden söyledi canım valla bende şaştım kaldım. Net bişey demiyorlar yanifsh 12,5 du en son testeron 7. Gen normal çıktı. Dopplerde sorun çıktı kanlanma sorunu varmış. Sperm ya üretilmiyor yada hemen ölüyor demiş çeken dr
Arkadaşlar o kadar kararsızım ki. Bizim ilk tesemiz olacak bu yüzden çok titiz davranmaya çalışıyorum. Yeni Kaan hocaya muayene olduk. Tedavi önermedi tese olup dokuyu gormem lazım ona göre tedavi verebilirim yada gerek gormeyiz dedi. Bizde normal yolla çıkış olmazmış. Ultrason sonucumuz kötü çıktı kanlanma problemi varmış. Şu an tese olmak için özellikle tese olmuş tecrübeli arkadaşlardan yorum yapmalarıni rica ediyorum, tese olmak için Emre hoca mi? Kaan hoca mi?
Çok kararsızımAllah'im doğru yolu göster ne olur....
ben opuya alındığım zaman eşimde teseye alındı tam olarak bilmiyorum fakat 20' falandır çok zor bi işlem değil 2 saat dinlendikten sonra klinikten çıkabildik tabiki sancısı oldu mikrop kapmaması adına bakımını hergün yaptı. süreç kısa da olsa zor tabikiTese kaç saat sürdü eşinizin sorunu ne kaç sperm bulundu? Biraz bunlardan bahsedermisin canım
400 tl canım. ocaktan sonra 450 olacakmış galiba bi an önce randevu al. probleminiz neSelam arkadaşlar ankarada yaşıyorum burdaki tavsiyeler üzerine kaan aydostan randevu almak istiyorum eşim için özel muayene ücreti hakkında bilgisi olan varmı?
Daha ne problemimiz olduğunu bilmiyoruz önce test yaptırmamız istendi bakalım eşim ikna olacak mı..mart ayına kadarda randevuları doluymuş.400 tl canım. ocaktan sonra 450 olacakmış galiba bi an önce randevu al. probleminiz ne
evet canım kaan hoca yoğun baya. gitmeden testleri yaptırabilirsiniz daha iyi olurDaha ne problemimiz olduğunu bilmiyoruz önce test yaptırmamız istendi bakalım eşim ikna olacak mı..mart ayına kadarda randevuları doluymuş.
adını duydum memnun alanda var kalmayanda her drda olduğu gibi. eşi azosperm olanlar topigine yazarsan giden birileri cevaplayabilir canımmerhababa arkadaşlar
benim eşimde azosperm, o sperm
biz bundan 3 yıl önce Kaan Bey' e gittik eşime belli bir önem hormon iğneleri verdi, sonrasında fis boyama testi yapıldı sonu sıfır.micro tese olması gerekiyordu ama ben kaan beyi düşünmedim.telefonla konuşamıyoruz.inetrenet sitesinden yazışaniliyorduk, sistemi kapattığında da soruda soramıyorduk.bu hiç etik deildi.sonuçta sonuçta sürekli ankaraya gitme şansımız olmayabilir ki yoktu da.inanmadığım bir doktora operasyonda yaptırmak istemedim.şimdi önümüzdeki hafta memorialden prof.mehmet murad başara a gideceğiz.kendisi androlog.aranızdatanıyanınız var mıdrı bilmiyorum ama kaan aydos ve emre bakırcıoğlu nun abartıldığını düşünüyorum, gereksiz reklam yapılıyor.aranızda mehmed murad başar ı tanıyan var mıdır acaba, yardımcı olabilirmi bize?
dna hasar testini duydum ama biz yaptiramadik çünkü azosperm eşim. tunnel testini hiç duymadım ne testi acaba
450 CNMSelam arkadaşlar ankarada yaşıyorum burdaki tavsiyeler üzerine kaan aydostan randevu almak istiyorum eşim için özel muayene ücreti hakkında bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?