- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.701
sağlık olsun inşallah tekrar karşılaşırız canım. benim tamponlarım alındığı andan itibaren hiç nefes problemim olmadı. o günden beri tadını çıkarıyorum oksijen çekebilmemin :) ama herkeste aynı olmuyor, eğer tamponların çıktığında nefes problemin devam ederse bile sakın panik olma. bazı hastaların biraz daha uzun sürebiliyor, ama o da geçecek elbet.
ben seni daha fazla morarısın zannediyordum ama bence harika görünüyorsun. benim ilk 5 gün şişliklerim tavan yapmıştı ama sonra çok hızlı bir şekilde inişe geçiyor. tamponların alındığında kendini çok iyi hissedeceksin, çünkü o zamana şişliklerin de azalmış olacak. hatta çok az morluğun kalmış onlar da geçecek bence.
benim halimi hatırlıyorsun değil mi :) bak şükret ucuz atlattın
benim iki ay oldu daha morluklarım tam geçmedi. ama dün onlar için de emre bey kesin geçecek dedi.
bu arada ben masajımı hiç iyi yapamamışım
halbuki kendi kendime övünüyordum iyi yapıyorum diye ama, bir ayım boşa gitti. hatta muayenehaneden çıkarken de moralim bozulmuştu.
bir ay sonra tekrar gideceğim belki o zaman karşılaşırız.
tekrardan çok çok geçmiş olsun canım. burnun da fıstık gibi olmuş bilesin :)
pembecim. bu forumda yazışmaya başladığımızdan beri bana sürekli pozitif enerji veriyorsun. allah senden razı olsun canımm. ben ameliyat gecesi hakkaten çok kötü geçirdim. bunalıma girmiştim sanki. birde evimden uzakta akrabalarımda kalıyrum dr beni pazar gününe kadar göndermiyor.tamponlar çıktıktan sonra kendini iyi heissedeceksin ama her ihtimale karşı kanama riskin var dedi. bir de gözümdeki kaşıntı ve akıntı deli etti. bugün 4. günüm kendimi harika hissediyorum. allaha bin şükür.desteğin için binlerce kez teşekkür ederim. burnumun şekli konusundada hayalkırıklığına uğrmak istemiyorum beklentilerimi düşük tutuyorum. çünkü benim hayalimde şöye şekil böyle şekil gibi bir burun yoktu emre beyede bunu söyledim. bana uygun olanı yapın dedim...kemeri rahatsız ediyordu beni. onun takdiri bakalım ne çıkacak. allah utandırmasın. inşallah güzel olur canım benim...senin de burnuna bayıldım baktım kaldım pembecimmm zaten çok güzelsin güzelliğine güzellik katmış eski halinde çok güzelmiş dedim ya hakkaten çok güzelmişsin zatan. şimdi barbie olmuşsun maşallah nazar değmesin....