merhaba arkadaşlar;
bende bundan yaklaşık 3 yıl önce Meryem Gülümser diye bir doktora uygun bir fiyata ameliyat oldum. doğal olsun dedim doğalda yaptı ama sanırım fazla doğal oldu :) çünkü kadın sadece üstünü törpüleyip aşağıyı olduğu gibi bıraktı. şişlik inincede burnum hala aşağıya bakıyor. işin kötüsü nefes almak gibi problemim yoktu, burnumu yapamadığı halde artık eskisi gibi nesefte alamıyorum. bu olaydan aldığım ders; 1. bayana ameliyat olunmaz. 2.ucuz diye hiç ameliyat olunmaz
geçenlerde Hasan fındık ile görüştüm ama anladımki kendisi daha çok zayıflama, meme alanında daha yoğun çalışmakta! bende sitedeki sizlerin yorumu ile Emre ilhanı tanıdım ve görüşme için temmuza randevu aldım. hemde beni cezbeden sağlık kısmını çözebileceğine inanmam oldu. benim ameliyat olduğum kişiyi bilmiyorum pek tanımazsınız ama sakın uzak durun kızlarr! ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler. 2.500 verdim şimdi belkide 5.000tl vereceğim bana bu burun 7.500 gelmiş olacak. 7.500 milyara ben kendimi baştan yaptırırdım :) bakalım kesinleşsin sizlerle resimlerimi ve tecrübelerimi tekrardan paylaşmak isterim.