- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.141
Canimmmm cok sagolllbu msji hastahane odamda yaziyorum oncelikle Harikayim enbastan ozet gecim benim gibi korkak arkadaslara yardimim dokunsun
saat 9 da giris yaptim anestezi uzmani ile gorustum beni cok rahatlatti
saat 12 de sakinlestrici igne yaptilar tek canimin yandigi an o an oldu zatenn
sonra ameliyt odasina aldilar kendimdeydim ama korkmuyordum konusurken son soledigim sey doktorum gelince selamimi ve FINDIK DEDIGIMI soyleyin o anlar dedim vee sonra cigdem hanim uyanabilirsiniz diye dunyanin en guzel gelen sesi ile uyandim 4 bucuk saat surmus cok ugrasmis doktorum septomum mu ne cok ymukmus
ben biseyhissetmedim anlicaginiz uydum uykumuda aldim haftalar sonra ama annem ve erkek arkadasimla kuzenim perisan olmuslar okadar uzayacagini dusunmemisler sadece 15 dakka vucuduma hakim olamadim cok titredim usumedim ama titredim bide ensem yarim saat agridi onun disinda ne agri ne bulanti en ufak sorun yasamadim cokkk iyii hissediyorum yarin 4 de cikisim olucak
kizlar doktorum findik burnundan daha guzelini yaptim diyorr hee bu arada burnum hic tikanmadi nefes alisim harika ama gozler mosmor olsun okadar
geçmiş olsunnnnnnnnnn canım bak oldu da bitti cok sevindim bu kadar rahat atlatmana fındık burnuna kavustun sonnda =)