arkadaşlar, bende ameliyat oldum, ameliyat esnasında yapılan işlemler kişiden kişiye değişiyor. 4.5 saat sürdü benimki, burnumda iki yerde kırık vardı. etlerim balonlaşma yapmıştı sürekli ağzımdan nefes alıyordum. ameliyat sonrası sorunsuz geçtiğini söyledi doktorum. ama kalın deriliyim. şişliklerim çok kolay inmedi. sebebi ise çok fazla işlem yapılması. normal olarak çok fazla doku ile temasta bulunuluyor. normal olarak ta iyileşme gecikiyor. şu an 7. ayımdayım, çok güzel nefes alıyorum en baştanberi, yani ameliyattan sonrada hiç tıkanmadı burnum allaha çok şükür. ama benim bünyem çok hassas ve geç iyileşir yaralarım, burnum tam oturmadı. ben bunu çok takmıyorum kafama, çünkü her kış salya sümük sürekli hasta grip olan ben bu yıl allaha bin şükür daha grip ve nezle olmadım. lütfen maşallah deyin:) nazar değmesin bana ...... bu durum benim için dünyalara değer, varsın burnumun ucu şiş olsu, ben asıl amacıma ulaştım. demek ki ağızdan nefes aldığım için sürekli hasta oluyormuşum. tahminlerim doğru çıktı. beklediğim sonuçta buydu aslında. tabiki bunun yanında kemerli ve ucu düşük bir burnum vardı. şimdi ise o kemer yok, gözümün önünden gitti :) ayrıca daha kısa bir burnum var, vede ucu kalkık. ama şişi. olsun varsın oda gececek biliyorum, sadece geç iyileşeceğim. sabırdan başka yapacak bişey yok