• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayy simdi de persembeye aldim carsamba yokmus emre bey:) ya pazartesi gelicektim de aksam sporda karin dersim var onu kacirmamam lazim :D yoksa gelicektim bende :(

Ne güzel kk bütün kızlar toplandık toplandık dicektik emre beye :) Olsun canım biz herzaman burda görüşüyorz sen sporuna bak sağlıklı yaşam :)

Yaa ben de bu ozel saglik sigorta ile ilgili bir sey sormak istiyordum.
Benim ozel saglik sigortam yok ustelik daha onceki mesajlarimda bahsettigim gibi yurt disinda yasiyorum...
Emre beyin burun estetigi fiyati yinede 7bin TL mi olur benim icin?

Yaa ben de bu ozel saglik sigorta ile ilgili bir sey sormak istiyordum.
Benim ozel saglik sigortam yok ustelik daha onceki mesajlarimda bahsettigim gibi yurt disinda yasiyorum...
Emre beyin burun estetigi fiyati yinede 7bin TL mi olur benim icin?

Evet 7000 zaten sigorta olsada estetigi karsilamiyor diye biliyorum emre bey herkesden ayni ucret aliyor

emre beyle alakalı ameliyat olanlar yardımcı olabilirler mi ? ameliyat olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda cok kararsızım herkes baska birini öneriyor. emre beyı de duydum nasıl güvenilir mi olup memnun olanlar var mı varsa fotoğraf paylasabilir misiniz ? ben cenemde de olacağım aynı zamanda yağ enjekte ameliyatı cok acil bilgiye ihtiyacım var.

Back
X