- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.661
Arkadaslar merhaba.. epeydir sessizce foruma girip soyle bi bakinip cikiyorum:)) simdi de bir soru sormak istiyorum..bana yardimci olursaniz cok sevinirim.. hani bu burnumuz yaglaniyo ve sivilceleniyo ya bazi arkadaslar dr a gittik bi karisim verdi eczaneden aldik gecti diye yaziyolar.. simdi 1 sacma sorum var.. bu karisimi Emre bey vermiyo dimi cilt doktoruna gidiyosunuz?.. 2 ben yurt disindayim burda bi cildiyeciye gittim bana bi islak mendil gibi birsey verdi, onu aldim ama hic bir ise yaramadi.. hala burnum cok yagli ve sivilceler gecmiyoben sey soracaktim bu hazirlattiginiz ilacin adini verebilirmisiniz bana bi sakincasi yoksa.ve tabii nasil kullanildiginizi da yazarsaniz cok sevinirim.. Herkes ayni ilacimi hazirlatiyo bilmiyorum ama yakinda istanbuldan kardesim gelecek, ordan bana getirebilir diye dusunuyorum ne dersiniz??? Illa dr un gormesi gerekiyomu o ilaci kullanmam icin.. Sanirim en son pudraseker kullandi o karisimi yanlis hatirlamiyorsam. PUDRASEKER please help:)) Simdiden herkese cok tesekkurler..
Öncelikle geçmiş olsun. Ne zaman önce oldunuz ameliyat? Bu sorun herkez de var mı acaba ben de merak ettim.ben ameliyat olalı 18 gün oldu.şuan burnjmda bir sivilcelenme göremedim. İnşallah da olmaz:)) Daha sonra mı çıkacak .....
Sivilcelerde önemli olan cildi temiz tutmak gerekir.ben temizleme sütü ile baskı uygulamadan silmeye çalışıyorum. Üzerine de tonik uyguluyorum.bir de yediklerimizd etkili oluyor tabi. Kuruyemişler cips yağlı yiyecekler ben de hemen sivilce yapar mesela.
Yoğun bir sivilcelenme mi oldu acaba sizde ?
Bir de dışarı çıkarken mutlaka koruyucu kullanmak gerekiyormuş şuan orası çok hassas