• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hoşgeldin canım.çok teşekkür ederim .beğenmene sevindim.sizinle tanışmak güzeldi.darısı sizin başınıza diyeyim çarşamba olmanıza sevindim,tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız.Emre bey gerçekten mesleğinin hakkını veriyor.şimdiden geçmiş olsun canım

İnşallah canım bizde güzel olacağına inanıyoruz, Emre beye güveniyoruz :-)

muayene randevusu ile ameliyat randevusu arasındaki fark ne...Emre bey baya yoğun galiba muayene için Ağustos sonu randevu verdi,ameliyat randevusuda ağustos sonu gibiydi ama ben muayene için aldım...Ameliyat için randevu almak daha mı avantajlı ben yazın olmak istiyorum işi durumundan dolayı ,,ameliyat randevusu alıp sonra misal vazgeçsek ne olur bu uygulamayı pek anlamadım...

muayene randevusu ile ameliyat randevusu arasındaki fark ne...Emre bey baya yoğun galiba muayene için Ağustos sonu randevu verdi,ameliyat randevusuda ağustos sonu gibiydi ama ben muayene için aldım...Ameliyat için randevu almak daha mı avantajlı ben yazın olmak istiyorum işi durumundan dolayı ,,ameliyat randevusu alıp sonra misal vazgeçsek ne olur bu uygulamayı pek anlamadım...

Ameliyat olmak istiyorsaniz ameliyat gunu de alin iptal ederseniz sorun olmaz ama bunu 2 3 gun onceden yapmazsaniz tabi:)

slmm kızlarr amelıyatımı cuma günü gerceklestırdık....Sımdılık bı problem yokk agrısız sızmasız gecıryorumm suann..bugun ılk kontrölümü yaptı emre beyy hersey suanlık ıyı gözükıyorr...persembe günü ıns..tamponlarr cıkarr...ve rahatlarım...ılerkı zamandaa bılgılendırmeyı yaparım...gene bana dokdor arama bulma calısmalarımda yardımcı olan arkadaslarada tsk ederım...SONUCUDA ıns..mükkembel olurr..

slmm kızlarr amelıyatımı cuma günü gerceklestırdık....Sımdılık bı problem yokk agrısız sızmasız gecıryorumm suann..bugun ılk kontrölümü yaptı emre beyy hersey suanlık ıyı gözükıyorr...persembe günü ıns..tamponlarr cıkarr...ve rahatlarım...ılerkı zamandaa bılgılendırmeyı yaparım...gene bana dokdor arama bulma calısmalarımda yardımcı olan arkadaslarada tsk ederım...SONUCUDA ıns..mükkembel olurr..

öncelikle çok geçmiş olsun canım.perşembe günü tamponların çıkınca daha da rahatlayacaksın.her geçen gün sonuçtan memnun kalacaksın emin ol.tamponlar çıktıktan sonrada görüşürüz canım :16:

canım bu sene kesin olmayı düşünüyorsan ameliyat randevusu ile birlikte almanı tavsiye ederim. dediğin gibi Emre bey çok yoğun.diğer türlü ameliyat günleri dolu olur ve geç tarihe kalabilirsin .acil bir durum çıkarsa zaten Eme beyle konuşur ona göre tarih belirlersiniz.:16:

Back
X