• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

baktım canım fotolarına çok güzel maşallah.:nazar: şekil olarak da çok güzel olmuş canım.tabi şişlerin var hala. 20 günlük olmasına rağmen gayet hoş görünüyor. şişlerin inince çok daha güzelleşecek.:21:yüzüne de çok yakışmış. emre beyin ellerine sağlık:nazar:

çok teşekkür ederim evet evet kesinlikle güzel ellerine sağlık :)

arkadaşlar ocaktan beri üyeyim fakat yorumları okumama rağmen ne resim görebiliyorum ne de siteden faydalanabiliyorum çok bunaldım

fotoğrafları görebilmeniz için öncelikle mesaj sayınızın 25 i tamamlamanız gerekiyor. özel albümleri görebilmeniz için de bizleri arkadaş olarak eklemeniz yeterli olacaktır.:21: herkese açık olan albümler var onları albümler bölümünden de görebilirsiniz. bu sayfada fotoğraf paylaşımı yapılmıyor. herkesin profilinden görebilirsiniz. tabi öncelikle mesaj sayısına ulaşmanız gerekir.:50:

valla buraya da nefes almaya geliyorum.:21: yazıları çift görmeye başladım:27: senin dolma burnunla aran nasıl bakim:26:

Offf bilirim nasıl bişey olduğunu :ssz:

Bazen iyiyiz bazen kötü :27:

Baktikça dolmalaşıyo sanki buluyorum :30: o yüzden bakmıyorum artık :27: düşük mü kalkık mı kaba mı bilmem ne mi :51:

Bişey sorcam burun delikleri küçülüyo şişler indikçe yoksa daha da belirgin mi oluyo

Offf bilirim nasıl bişey olduğunu :ssz:

Bazen iyiyiz bazen kötü :27:

Baktikça dolmalaşıyo sanki buluyorum :30: o yüzden bakmıyorum artık :27: düşük mü kalkık mı kaba mı bilmem ne mi :51:

Bişey sorcam burun delikleri küçülüyo şişler indikçe yoksa daha da belirgin mi oluyo

Cadımm benim Bak bak da görmeyi bil:) gayet hoş burnun.eskisini düşün mutlu ol hahahaaa
Merak etme canım burun deliklerin küçülecek işler indikçe.daha bir şekilli olacak.karşıdan bakıldığında belli de olmaz.gayet doğal bir burna sahipsin canım.şişlerin bir inse var ya en çok ben sevînecem.kendime dert ettim :)) mînikleştiği vskit parti yapacam senin için.birlikte kutlarız artık:))

hoş buldum ama geçmiyor yaklaştıkça daha da heyacanlanıyorum :) cuma aksamı istanbula yola çıkıyorum kısmetse

Merhabalar arkadaşlar Emre beye yalnızca deviasyon ameliyatı olan var mı aramızda?
Sorum şu ki; deviasyon ameliyatı sonrası ağrı sızı normal yaşantıya dönme süreci geç oluyor mu,
iki bebeğim var ve ameliyat sonrası onlara bakabilir miyim normal yaşantıma kaç günde dönerim siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinmek isterim şimdiden teşekkür ediyorum :3: ameliyatını bekleyen arkadaşlara da gönüllerince bir burna sahip olmalarını diliyorum :54:

Merhabalar arkadaşlar Emre beye yalnızca deviasyon ameliyatı olan var mı aramızda?
Sorum şu ki; deviasyon ameliyatı sonrası ağrı sızı normal yaşantıya dönme süreci geç oluyor mu,
iki bebeğim var ve ameliyat sonrası onlara bakabilir miyim normal yaşantıma kaç günde dönerim siz tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinmek isterim şimdiden teşekkür ediyorum :3: ameliyatını bekleyen arkadaşlara da gönüllerince bir burna sahip olmalarını diliyorum :54:

emre bey su sekilde acıklamış:)
Deviasyon Ameliyatından Sonra Hasta Neler Yaşar? | Burun Estetiği – Op. Dr. A. Emre İLHAN

canım oncelıkle gecmıs olsun...ben devıasyonla bırlıkde estetık burun amelıyatı oldum emre beye...suan hıc bır sıkıntım yok cok sukur...burnunu herhalgı darbelere karsı koruman gerekıyor..oylekı ona bebek gıbı bakıcaksın..her amelıyat sonrası agrı sızı olur..kii hıc agrı sızı olmuyor dmeek yanlıs olur...amelıyattdan sonra saten emre bey ılac verıyor onları kullanıyorsun ve bakımını yapıyorsun..ılaclaırnı aldıgın takdırde bır agrın olmuyor...sımdıden herkese hayırlı olsun...

Back
X