• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kız ne psikolojin gidecekmiş.valla ben bir an önce zamanın gelmesini bekliyordum.güzel burnuma kavuşmanın hayali yetiyordu bana.bence en heycanlı günler.insan bir an önce olmak istiyor.sen de rahat ol canım.istediğin gibi güzel burnun olcak:52:hele tasarımın olsun bak o zaman daha çok sabırsızlancaksın:)

inşallah ya ama benimki aslında aslında heyecan ve korku galiba tam adını adlandıramasam da bende bir an önce kasım gelsin istiyorum :)

Benim 4 aralık çok heyecanli degilim aslinda sadece şuan üst solunum yollarindan hastayim o zmnda hasta olmam insallah sonrasindada tabi. Olsa bitse de kurtusak. Keske buayda olsaydne güzel olurdu.

inşallah ya ama benimki aslında aslında heyecan ve korku galiba tam adını adlandıramasam da bende bir an önce kasım gelsin istiyorum :)

İkiniz de yaza bomba olursunuz.güzel aylar bence .zaman çabucak geçer.
Filizcim işte sakınırsak oluyor tatlım ya çok geçmiş olsun.ben de ameliyat öncesi hasta olmuştum.korudum maalesef olunca oluyo cnm.yine de o dönemler dikkat edelim ....

evet canım benim 18 kasım hayırlısı :34: ile bu ameliyat psikolojisi ne kadar kötü yaa :18:

İkiniz de yaza bomba olursunuz.güzel aylar bence .zaman çabucak geçer.
Filizcim işte sakınırsak oluyor tatlım ya çok geçmiş olsun.ben de ameliyat öncesi hasta olmuştum.korudum maalesef olunca oluyo cnm.yine de o dönemler dikkat edelim ....

Aynen kailiyorum cnm. Burdada slikon yaptirmayi düşünüyorum iki ay arayla narkoz alsam soun olur mu acaba

hiç narkoz almadım canım, ınss güzel geçer bakalımmm, emre bey' e guvenıyorummm beni rahatlatan tek şey o :)))

geçer cnmm ben walla yıllardır tek korkum narkozdu cünkü astımım fln war nedense cok korkuyodum hatta ölücem sanıyodum herkezle wedalaşmıştım =)))) ama dileginde dedigi gibi inan hiç korkulucak birşey yok ki benim ameliyatm 4 saat sürdü 4 saatlik bir narkozdu

Merhaba kizlar
öncelikle burdaki paylastiklariniz icin size cok tesekkür ederim yoksa ben ameliyat olma cesaretini 10 yil icindede bulamazdim hepinizin burunlari cok güzel ve apayri ben bastan beri emre beye ameliyat olmayi düsünüyordum ama arada aksilikler cikti cok düsündüm almanyada mi ameliyat olsam diye ama icimden gelen sesi dinleyip ve sizin yorumlarinizi okuyup emre beyi sectim.:)
Size bi kac sorum olucak ya ben bana nasil bi burun yakisir veya nasil bi burun istedimi hic düsünmedim siz nasil kendinizi izah etiniz emre beye ? ben dogal olsun istiyorum yani en önemlisi yüzüme yakissin illa kücücük yada hoka olmasina gerek yok ama sonuc istedigim gibi olmiycak diyede cok korkuyorum hani anlatamam belki kendimi.. siz ne tavsiye edersiniz begendim burunlarin fotorafini mi götürsem diye düsündügüm oldu veya arkadaslarima danistimda bile bi sonuca varamadik herkezin zevki farkli sonucta bana ne tavsiyelerde bulunursunuz ilk görüsme icin?

bence öncelikle ne istemedigini belirlemelisin ben gittigimde hiçbir fikrim yoktu ama kesinlikle cok kavisli burun deliklerinin görünmesni istemiyordum sadece dogal olmamasından korkuyordumki emre bey sunu söyledi her doktorun bir tarzı wardır emre bey dogalcı bir doktor iddialı ama dogal yapıyor. We orada benim hiç bir fikrim olmadıgını anlayınca ne istemedigimi söyleyince kendisine bırakmamı söyledi ama bir sonraki görüşmemde tesadüfen orda dergi karıştırırken cok begendindigim bir resmi gösterince iyice pekişti we beni anladı bence sende resim götür

http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/644477-denemeeee.html
Canım linki tıkla msj sayını doldur burdan
Revizyonsa cnm fiyat için emre bey seni görmesi gerekir.muayene ettikten sonra fiyat verebiliyor ama 10 binden başlıyor.
Dediğin gibi canım umarım son revizyonun olur.ben de revizyon hastasıuım ne demek olduğunu iyi bilirim.o uüzden çok arsştırdım ve doğru karar verfiğimi daha iyi anlıyorum.burnumdan da çok memnunum .darısı senin başına :16:

ayliinnnnnnnnnn gittin mi emre beye ben giremedim kaç gündür ya arayamadımda haftaya kaldı

arkadaşlar bişey sorucam yine saçma bi soru ama :((( benim hızmam var çıkarayım mı ameliyattan önce.7 yıldı burnumda aynı anda kapanıyor zaten.ameliyata öyle giremeyeceğime göre yavaştan çıkarmam geek dimi??

Back
X