• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben Doktor beyle yazismistim. Geldiginiz gün tüm tahliller, tasarim ve muayene yapilcak ayni gün hastaneye yatirilcakmisim. Ertesi sabah ameliyat olcakmis. Ameliyattan sonra 9-10 gün kalmam yeterliymis dedi emre bey. Bende ucak biletimi alirken 12-14 günlük alirim herhalde

Aa süpermis yaaa... Sekreter neden bana en az 15 gün kalacaksin dediki?? Emre beymi bakti aradiginda telefona? Ben facebook sayfasindan mesaj yazdim ne Zaman rezervasyon yapmam gerekiyor mayis ayina diye. Bakalim ne Zaman cevap gelecek. Yoksa haftaya telefon acarim. Cok sabirsizim yaa bu konuda kendime sasiriyorum :) Keske Ayni zamanlarda gitseydik destek olurduk birbirimize. Yalnizmi gideceksin yoksa yaninda birinide götürüyormusun? Sen ameliyat oldugunda mutlaka yazisalim. Soracak sorularim olabilir pratik bilgiler vs. otel fln :))

merhaba arkadaşlar;

öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum olacaklara da şimdiden acil şifalar diliyorum.
konuyu bir süredir takip ediyorum, ben de ameliyat olmak durumndayım, hem konkalarımda daralma var (hem içeri hem dışarı doğru bir büyüme söz konusu), hem etlerde büyüme var(allerji sebebiyle)-bir ihtimal geniz eti de alınabilir. bir süredir ilaç tedavisi görsem de sonuç alamadık,neticede ameliyat düşünüyorum, olmuşken estetik açıdan da güzel bir burun yaptırmak niyetindeyim. sağlık sorunları da olunca Emre bey daha çook dikkatimi çekti kkb ci olduğu için. yaptığı burunların da genel olarak ilerde sorun çıkarmadığını görmek de beni dr beye yöneltti.

Fakat ben de İstanbul dışından geleceğim ameliyat durumunda, ama izmir de ankara da istanbul da olsa benim için şehir dışı olacak zaten, o yüzden en azından içime sinen olsun diyorum.

daha önce istanbul dışından Emre beye ameliyat olmuş olan arkadaşlar varsa konaklama sorununu nasıl çözdüklerini ve kaç gün nerede kaldıklarını öğrenebilir miyim?

Sen hangi tarihte gitmeyi düsünüyorsun? Ben Bagdat caddesine yakin olan yerleri arastiracagim. Gidip gelmek kolay olsun diye. Ama pek bisey bulamadim. Otel parasida cok fazla olsun istemiyorum. Ama saniyorum Emre beyin tavsiye edecegi bir otel vardir diye düsünüyorum. Sonucta yurt disindan olsun veya baska sehirlerden olsun gelen hastalari var. Onlari yardimci olmuslardir diye düsünüyorum. Ben ilk olarak onlardan bir otel önerisi sorarim. Sonra bakinirim. Dün bir bakindim nette, ve günlük kiralik dairelere rastladim. Güvenlik acisindan falan nasil olur bilmiyorum ama cogu otelden Daha hesapli olanlari gördüm :) Bana Daha cok var ama mayis ayina yaklasinca düsünürüm bende bunlari :))

Ya kızlar birşey sorucam gelen giden kiminle görüştüysem burnumdan sonra dudakların çok güzel olmuş diyorlar:) Dudaklar ön plana mı çıkıyor yoksa dudak burundan dolayı biraz kalkıyor mu? Şuan dudaklarım baya güzel duruyor gerçekten:)

Ya kızlar birşey sorucam gelen giden kiminle görüştüysem burnumdan sonra dudakların çok güzel olmuş diyorlar:) Dudaklar ön plana mı çıkıyor yoksa dudak burundan dolayı biraz kalkıyor mu? Şuan dudaklarım baya güzel duruyor gerçekten:)
bence kesinlikle kalkıyor özellikle bazı burun şekillerinde bariz fark oluyo

ya ben kombine ameliyat olmak istiodum burun +göğüs bütün hayallerim yıkıldı :(( emre bey kbbciymiş
burun ameliyatını Emre bey yapar göğüs ameliyatını da başka bi doktor bi kerede olur biter. Emre beyin öyle çok hastası var tanıdığı göğüs ameliyatlarında başarılı olan bi arkadaşı var sana tavsiye edebilir

Bence de ya ben kalkmış gibi hissetmiyorum gerçi ama görünüşü çok güzel:)

Emre bey olmaz demişti ama çevremdeki herkes dudağın kalınlaştı dedi bilmiyorum ameliyat sırasında dudağın kalkmaması için bi kası kesiyolarmış ama yinede kalkıyo bence hatta sırf kalktığını göstermek için karşılaştırmalı bi fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum:)) tabi bu çok güzel bi şey yanlış anlaşılmasın

ya ben kombine ameliyat olmak istiodum burun +göğüs bütün hayallerim yıkıldı :(( emre bey kbbciymiş

Bence hiç hayallerini yıkma ve burnunu kesinlikle Emre Bey'e yaptır. Mutlaka ikinci bi doktor girer zaten konustugunuzda sorarsın göğüsünü yaptırmak istiyorsan eger. Aynı anda yaptırmak nasıl bir cesaret ayrıyetten kutluyorum seni:)

Emre bey olmaz demişti ama çevremdeki herkes dudağın kalınlaştı dedi bilmiyorum ameliyat sırasında dudağın kalkmaması için bi kası kesiyolarmış ama yinede kalkıyo bence hatta sırf kalktığını göstermek için karşılaştırmalı bi fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum:)) tabi bu çok güzel bi şey yanlış anlaşılmasın

canikom dudağın kalkmaması için değil burun ucunu aşağı çeken kas üst çeneye / damağa bağlıymış burun ucu düşmesin diye kesildiği için ameliyat sonrası ağzın üst kısmında uyuşukluk oluyor diye biliyorum
bende ne uyuşukluk ne birşey hiiiiç birşey yoktu
herşey aynı maşaallah :(

Son düzenleme:
Bence hiç hayallerini yıkma ve burnunu kesinlikle Emre Bey'e yaptır. Mutlaka ikinci bi doktor girer zaten konustugunuzda sorarsın göğüsünü yaptırmak istiyorsan eger. Aynı anda yaptırmak nasıl bir cesaret ayrıyetten kutluyorum seni:)

beni de kutla. ben beraber oldum hem de 2. kez.
2.kez ameliyatlar daha zor daha acılı daha riskli daha geç iyileşiyor vs vs

canikom dudağın kalkmaması için değil burun ucunu aşağı kesen kas üst çeneye / damağa bağlıymış burun ucu düşmesin diye kesildiği için ameliyat sonrası ağzın üst kısmında uyuşukluk oluyor diye biliyorum
canım sanırım o kası kesmek aynı zamanda dudağında kalkmamasını sağlıyo yanlış hatırlamıyosam Emre bey'in bi videosunda duymuştum bunu...

canikom dudağın kalkmaması için değil burun ucunu aşağı kesen kas üst çeneye / damağa bağlıymış burun ucu düşmesin diye kesildiği için ameliyat sonrası ağzın üst kısmında uyuşukluk oluyor diye biliyorum

Aslında uyuşukluktan kasıt 25. günüm bugün ve gülerken zorlanıyorum üst dudagım kalkmıyor yani dişlerim yarım gözüküyor. O da herkes de oluyor zaten olmaması anormal degil mi burun zaten uyuşuk oldugu için geriliyor. Ama bence özellikle burun ucu düşük ise ameliyattan sonra dudaklar daha ön plana çıkıyor diye düşünüyorum.

Back
X