• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bırsey daha sorucamm ben yatarken hep sag tarafma donup yatıyrm ve 16.gunum bu sorun olur mu? bırde elim hep burnumda sureklı ayna karsındaymm :)alısmaya calısyrmm...
bı de burnumda cok sıyah nokta olustu:(

Son düzenleme:
dogru soluyorsn daha cok erken sen 1. ayda yasamıssın bu skntıyıı pekıı benn cok guluyorumm bu cok skntı olur mu canım ya? evett yaa daha az once kuzenım cok sası bakıysn dedı:)

Valla Emre Bey cok gülme burun ucun düşer dedi bana :D Aslında mantıklı dusundugun zaman dogru gulerken kasıyorsun geriyorsun burnun zorlanıyor bu sefer de. Mesela cok fazla gerildigim zaman ve konustugum zaman burnumda agrı bile oluyor. Anlıyorum ordan çok yormamam gerektigini zaten.. O yüzden kahkaha atarak gülmüyorum bir süre en azından normal gülene kadar böyle :)

kızlar bırsey daha sorucamm ben yatarken hep sag tarafma donup yatıyrm ve 16.gunum bu sorun olur mu? bırde elim hep burnumda sureklı ayna karsındaymm :)alısmaya calısyrmm...
bı de burnumda cok sıyah nokta olustu:(

merhaba öncelikle geçmiş olsun benim bugün 21. günüm ve dediklerini birbir bende yaşadım.. ben 2 yastıkta yatıyorum hala alıştım çünkü :) ama sağ sol hertürlü yatıyorum benimde burnumda siyah noktalar oluştu o yüzden cilt tipine uygun tonik kullanmanı öneriyorum burnunu yavaşça silebilirsin ben öyle yapıyorum :) bol bol su iç... inan ben 16. günümdeyken daha az gülüyodum 5 günde fark etti şimdi biraz daha iyiyim ama 2 ayda eski mimiklerin geleceğini söylediler bana tabi bu yapıylada alakalı hepsi geçicek inşallah yardımcı olmak istedim umarım faydalı olmuşumdur

kızlar bugun 19.gunum artık kırpıklerım dökülmesi durdu. burun bantlarım çıktı ama hala şişliklerim var, cevremdekiler tabı susmadıkları için biraz moral bozukluguda var işte gözlerin cok ortaya cıkmıs, gözlerin cok yaklasmıs, eskıden burnun kemıklı gelırdı gozlerın bu kadar yakın durmazdı önden baskasına bakıyrz sankı gıbı bu da benım moralımı bozmuyor desem yalan olur ama yavas yavas ınıcek burnum oturucak ıns...tek sıkntım eskıden gulerken dişlerim görünürdü ust dıslerım sımdı guldugm zaman dıslerım görünmüyor o da daha şişlikten sanırım 16. gunde dudak kısımları hala sıs kalıo mu onu merak edıyrm onun dısında cevremdekilere karsı sabretmeyı ogrenmem lazım:)

Canım bunlar çok normal.hepimizin çevremizden duyduğumuz ilk tepkiler.bana da ne gerek vardı.sana yakışıyordu kemikli burun dediler durdular.zamanla burun otururnca aynı kişler bu sefer iyiki de yaptırmışsın doktorun işin ehliymiş demeye başladılar:)) 14.günü fotomu görseniz şaşarsınız şimdiki haliyle alakası yok.en az 6 aya kadar kulak tıkayın :36: gerçi ikinci ayda bile çok değişiyor sma oturması için bir o kdr beklemek lazım.üst dişlerimi ben 1 ay sonra görmeye başlamıştım.herkesin şişleri inmesi farklılık gösterir ama kalın derililer belki biraz daha beklemeliler üst dişleri görmek için .şişlerin indikçe her geçen gün göreceksin merak etme canım.

Canım bunlar çok normal.hepimizin çevremizden duyduğumuz ilk tepkiler.bana da ne gerek vardı.sana yakışıyordu kemikli burun dediler durdular.zamanla burun otururnca aynı kişler bu sefer iyiki de yaptırmışsın doktorun işin ehliymiş demeye başladılar:)) 14.günü fotomu görseniz şaşarsınız şimdiki haliyle alakası yok.en az 6 aya kadar kulak tıkayın :36: gerçi ikinci ayda bile çok değişiyor sma oturması için bir o kdr beklemek lazım.üst dişlerimi ben 1 ay sonra görmeye başlamıştım.herkesin şişleri inmesi farklılık gösterir ama kalın derililer belki biraz daha beklemeliler üst dişleri görmek için .şişlerin indikçe her geçen gün göreceksin merak etme canım.

cok tesekkur ederım canım cok rahatladım o zmn sabırla beklemek kalıo :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun benim bugün 21. günüm ve dediklerini birbir bende yaşadım.. ben 2 yastıkta yatıyorum hala alıştım çünkü :) ama sağ sol hertürlü yatıyorum benimde burnumda siyah noktalar oluştu o yüzden cilt tipine uygun tonik kullanmanı öneriyorum burnunu yavaşça silebilirsin ben öyle yapıyorum :) bol bol su iç... inan ben 16. günümdeyken daha az gülüyodum 5 günde fark etti şimdi biraz daha iyiyim ama 2 ayda eski mimiklerin geleceğini söylediler bana tabi bu yapıylada alakalı hepsi geçicek inşallah yardımcı olmak istedim umarım faydalı olmuşumdur

cok tesekkr ederım gecıcek ıns. sanada gecmıs olsun:)
o zmnn rahat rahat yatıyrm bende 3 yastıkla uyumaya alıstım zaten
ben cok su içmiyodum bunu solemen cok ıı olduu verdıgın cevaplar ıcın cok tesekkr ederım:)

Valla Emre Bey cok gülme burun ucun düşer dedi bana :D Aslında mantıklı dusundugun zaman dogru gulerken kasıyorsun geriyorsun burnun zorlanıyor bu sefer de. Mesela cok fazla gerildigim zaman ve konustugum zaman burnumda agrı bile oluyor. Anlıyorum ordan çok yormamam gerektigini zaten.. O yüzden kahkaha atarak gülmüyorum bir süre en azından normal gülene kadar böyle :)

ben cok guluyodumm bunu solemen cok ıı oldu ya bundn sonra dıkkat edeyımm bende de sızlama oluyor cunku canım bıse daha sorucm emre bey burun uclarına surmek ıcın bı krem vermıstı adını unuttum suan onu surmeyı ne zmn bıraktın?

cok tesekkr ederım gecıcek ıns. sanada gecmıs olsun:)
o zmnn rahat rahat yatıyrm bende 3 yastıkla uyumaya alıstım zaten
ben cok su içmiyodum bunu solemen cok ıı olduu verdıgın cevaplar ıcın cok tesekkr ederım:)

cnm üstüne basa basa su içmeni tavsiye ediyorum ben önceden çok az içerdim ameliyattan beri 2-3 litre içiyorum ve şişliklerim azalmak üzere... inşallah hayalindeki burna kavuşursun

ben cok guluyodumm bunu solemen cok ıı oldu ya bundn sonra dıkkat edeyımm bende de sızlama oluyor cunku canım bıse daha sorucm emre bey burun uclarına surmek ıcın bı krem vermıstı adını unuttum suan onu surmeyı ne zmn bıraktın?

Tobrex pomad dikişlere sürülüyordu o dikişlerim alındıktan sonra bi kac defa daha sürdüm burnumun icine dogru hafifce sonra bıraktım. Şuan sadece burun spreyini sıkıyorum burnum kurumasın diye.

Ben ameliyat olali 15 gün oldu, daha cok yeni. Ben doktor araştırırken ozellikle revizyon hastalarina bakmistim ve emre bey kadar iyi burun yapan gormemistim. Oyuzden tercihimi emre beyden yana yaptım. Ozel albumumde bir iki resim var. Bakabilirsin istersen.

benim burnumu tamamen törpülemiş doktor oraya kaburgadan kemik alınıp eklemnemsi lazım sanırım sende neler yapıldı merak ettim yeni üyeyim pek anlamıyorum burdan ama senin adına çok sevindim ama fiyatları çok yüksek emre beyinde ben üni. öğrencisiyim nasıl olcak bilmiorum intihar edicem sinirimlerim bozulduu resmen :(

Canım öncelikle bilemiyorum karsilar mi onu Emre Bey ile bir görüş bunu ztn konuşursunuz.. Ameliyata kesinlikle yalniz gitme bi arkadasin yaninda kalsin 1 gece ztn 2. gün cıkıyorsun. Narkozdan başın dönebilir sonuçta sana yardimci olabilecek birini götür. Benim bugün 28. günüm ama ilk günler sana yardim edebilecek birilerine ihtiyaç duyuyosun acikcasi..

Tşk cevabın için İlknurcum.
Annemle gideyim bari...
Çocuk falan olunca ayarlamak falan da bir hayli zor oluyor:S

Arkadaşlar merhaba, ben ilk kez forumda yazıyorum. Emre ilhan la bir kez görüştüm 2.randevuya bir türlü gidemedim aslında kafam çok karışti.herkes bi doktor öneriyor haliyle..ben de biraz daha düşünmeye karar verdim...emre bey 2.randevuda ne yapıyor bilen arkadaşlar yazabilir mi,tomografi fln mı çektiriyor yoksa direk şöyle mi yapalım böyle mi yapalım diyor. Benim asıl sorunum nefes alamamak deviasyon var da

Arkadaşlar merhaba, ben ilk kez forumda yazıyorum. Emre ilhan la bir kez görüştüm 2.randevuya bir türlü gidemedim aslında kafam çok karışti.herkes bi doktor öneriyor haliyle..ben de biraz daha düşünmeye karar verdim...emre bey 2.randevuda ne yapıyor bilen arkadaşlar yazabilir mi,tomografi fln mı çektiriyor yoksa direk şöyle mi yapalım böyle mi yapalım diyor. Benim asıl sorunum nefes alamamak deviasyon var da
sana tavsiye fotoğraflara ve canlı örneklere bakıp öyle karar ver... tanınmayan, örnek fotoğrafı pek olmayan doktor çokta başarılı değildir. Emre beyin her yerde bi sürü ameliyat olmuş hasta fotoğrafını görebilirsin bana kimse şuna git falan diye yardım etmedi iyikide etmemiş çok araştırdım 100 lerce örnek burun görüp öyle karar verdim kesinlikle emre ilhan derim albümümde var zaten bakabilirsin canım ayrıca Emre bey sadece şekil olarak değil içteki problemleride düzeltiyo benimde deviasyon vardı ameliyatta etler yakıldı içteki eğrilik düzeltildi şuan çok rahat nefes alıyorum hatta fazla oksijenden ilk zamanlar başım ağrıyodu:)) sen emre bey gibi bi doktorla görüşmüşsün daha ne olsun çok şanslısın daha iyisi var mı ki?

Benim bugün 31. günüm.. Ben Emre Bey'i tanımadan önce birçok ünlü doktorla görüştüm açıkçası. Ve hiçbiri Emre Bey'in verdiği güveni veremedi bana inan.. Sana şu kadarını söyleyebilirim Emre Bey burun üzerine uzman bir cerrah zaten, burnun içi dışı herşeyi ile bir bütün onun için. Sadece estetik cerrah değil aynı zamanda geçmişine de bakarsan çok iyi araştırma hastanelerinden gelme bir KBBci. Benim de burnumda deviasyon, polip, sinüzitim vardı ve hiç nefes alamıyordum artık kronik bronşite çevirmişti o kadar düşün. Ameliyat olmadan 2 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı. Önce beni iyileştirdi sonra ameliyat edip bu dertlerimden kurtardı. Normal bir plastik cerraha gitsen bunların hangisini yapabilir ki zaten burnun dışını ancak güzelleştirebilir. Burun, nefes almak bu kadar önemli iken sana tavsiyem Emre Bey gibi bi doktorla görüşmüşsün 2. randevuya koşarak gitmen:) Şuan 1 aylık burnum henüz daha çok şiş olmasına rağmen bu hali bile çok doğal duruyor. Ödemler inince çok güzel olacağı kesin:) Facebook grubundan takip etmeni öneririm orada zaten yüzlerce hastası var. https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?ref=ts&fref=ts
Burda hergün yorumlar yazıyoruz sonuçta.. İçimden gelerek insanları doğru yönlendirmek adına yapıyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. Çünkü Emre İlhan gibi bir cerrahın artık reklama bile ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Ayrıca şunu da söylim ameliyatının üzerinden uzun seneler geçmiş hastalarıyla da konuşma fırsatım oldu en çok da onları görünce Emre Bey'i tercih ettim zaten. Bu yüzden hiç aklının karışmasına gerek bile yok güven bizlere...:)

Back
X