• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar merhaba yılladır arada bir buraya girip bakarım ve sonunda dayanamadım bende üye oldum ve anlıyorum ki artık kararımı verdim hala daha korkuyorum tek korkum ya daha kötü olursa. Ailem hiç istemiyor. ve ben saçını boyatırken bile ya kötü olursa die cesaret edemeyenlerdenim ama öle çok sıkıldım ki ve artık biliyorum ki sizler beni en iyi anlayanlarsnız çünkü aynı aşamalardan geçtik çok soru biriktirim cevaplar mısınız?

Merhaba hos geldin aramıza :) elimden geldiğince sorularını cevaplayabilirim

Şebnemcim korkulacak bir şey yok karazeytin inde dediği gibi tek sorun sabretmek onun dışında herşey çok rahat ağrı yok sızı yok. Burnun her gün değişiyor benim sargılarım ilk açıldığında çok şişti ve burun sırtı dümdüzdü o şiş nasıl inip kıvrım aldı ben bile hayret ediyorum :1: çok bişey kalmadı on ay daha sabretsek tamamdır tam şeklini alçak... zaman çabuk geçiyo merak etme canım daha dün gibi ameliyat için hayal kurduğum günleri hatırlıyorum :1: bak oldu bitti bile burnumun oturmasını daha da güzelleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraf makinalarıyla barışmam gerek artık :21:

İlgin için teşekkür ederim bende olmadım olucam yorumlar bazen korkutuyor sonra içinizden biriniz geliyo yazıyonuz içimi rahatlatıyosunuz sonra yine olmak için heyecan basıyo :D:D:D

İlgin için teşekkür ederim bende olmadım olucam yorumlar bazen korkutuyor sonra içinizden biriniz geliyo yazıyonuz içimi rahatlatıyosunuz sonra yine olmak için heyecan basıyo :D:D:D

Rica ederim canım benim :) Zaten takip ediyosan görmüşsündür burda şikayet edilen tek şey sabır yani burnun tam şeklini almasını beklemek zaten burun ameliyatının hasta için tek zorluğu da bu. Burda yorum yapan bi çok insan var çoğu ameliyat olmuş üstünden yıllar geçmiş taş gibi burunları var maşallah :) (burda taş güzel anlamda yanlış anlaşılmasın ) Kimi yeni ameliyat olmuş bikaç ay olmuş benim gibi mesela sabırsız :) kimi ameliyat olmaya karar verip doktor araştırıyor kimide ameliyat olup olmamak konusunda karar vermeye çalışıyor hepimizin ortak noktası güzel yüzümüze yakışan hoş bir buruna sahip olmak . Sana tavsiyem ameliyat olan arkadaşların profillerinden ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını incelemen ve mümkünse ameliyat olalı bır kac yıl olmuş arkadaşlara bak sonuçta her yıl burun yaptırmıcaz :) İncelemelerinden sonra doğru adreste olduğunu göreceksin zaten
Seni birazda korkutayım hatta ozaman daha iyi araştırma yaparsın incelersin doğru adreste karar kılarsın :) Ameliyat öncesi ben başka bir doktoru daha araştırdım güzel burunlar yapıyodu hatta ünlü sayılır kk dan o doktorla ilgili yapılan hasta yorumlarına bi baktım ıyıkıde bakmışım yaptığı burunlar bır sure sonra düşüyormuş demek istedim uzun vadeli hastaları incelemen tatlım :)
ama sen sanslı olanlardansın tatlım bizim gibi doğru adrestesin

ahaha ben bekliyemem şiş haliyle bile foto çekilirim forumdakileri bıktırırım kendimden :D:D
Biz alışığız canım benim.seve seve yardımcı oluruz.sonunun güzel olacağından her anı paylaş tabiyki de:16:
Kızlar merhaba yılladır arada bir buraya girip bakarım ve sonunda dayanamadım bende üye oldum ve anlıyorum ki artık kararımı verdim hala daha korkuyorum tek korkum ya daha kötü olursa. Ailem hiç istemiyor. ve ben saçını boyatırken bile ya kötü olursa die cesaret edemeyenlerdenim ama öle çok sıkıldım ki ve artık biliyorum ki sizler beni en iyi anlayanlarsnız çünkü aynı aşamalardan geçtik çok soru biriktirim cevaplar mısınız?

Hoşgeldin canım.korkmana grek yok ben bu korkuyla 8 yıl boşuna zaman harcamışım.bizde geçtik bu yollardan.burda hepimiz yardımcı oluruz tabi.öncelikle 25 mesajını doldurup fotoğraflarımıza bakarak araştırmana başlayabilirsin:16:

Rica ederim canım benim :) Zaten takip ediyosan görmüşsündür burda şikayet edilen tek şey sabır yani burnun tam şeklini almasını beklemek zaten burun ameliyatının hasta için tek zorluğu da bu. Burda yorum yapan bi çok insan var çoğu ameliyat olmuş üstünden yıllar geçmiş taş gibi burunları var maşallah :) (burda taş güzel anlamda yanlış anlaşılmasın ) Kimi yeni ameliyat olmuş bikaç ay olmuş benim gibi mesela sabırsız :) kimi ameliyat olmaya karar verip doktor araştırıyor kimide ameliyat olup olmamak konusunda karar vermeye çalışıyor hepimizin ortak noktası güzel yüzümüze yakışan hoş bir buruna sahip olmak . Sana tavsiyem ameliyat olan arkadaşların profillerinden ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını incelemen ve mümkünse ameliyat olalı bır kac yıl olmuş arkadaşlara bak sonuçta her yıl burun yaptırmıcaz :) İncelemelerinden sonra doğru adreste olduğunu göreceksin zaten
Seni birazda korkutayım hatta ozaman daha iyi araştırma yaparsın incelersin doğru adreste karar kılarsın :) Ameliyat öncesi ben başka bir doktoru daha araştırdım güzel burunlar yapıyodu hatta ünlü sayılır kk dan o doktorla ilgili yapılan hasta yorumlarına bi baktım ıyıkıde bakmışım yaptığı burunlar bır sure sonra düşüyormuş demek istedim uzun vadeli hastaları incelemen tatlım :)
ama sen sanslı olanlardansın tatlım bizim gibi doğru adrestesin

Ben aslında nasıl desem bu yıl içinde ne olduysa oldu yani ameliyat kararı doktor araştırması aklımdan burnu düşünmek falan, çünkü hani şekli ile pek bi sorunum yok ama arkadaşlarımdan biri sürekli derdi işte kalın burunlu artık o ne demekse :19: sonra bende aslında daha şirin bişi olsa kaldırılsa güzel olur hem nefes alma problemlerimde giderilir diye araştırma yaptım. Bu forumu buldum ilk başta Barış beyi düşünüyodum sonra Emre beyin samimiliği ilgililiğini duyup ondan randevu aldım haziranda gidicem herşey belli olucak inş :1: Daha önce hiç aklımda olmıyan bişey için burda gördüğüm çok güzel burunlarla hepten tribe girdim bir an önce olsun istiyorum hatta maddi olarak elime imkan geçse falan korkuyorum böyle şeyler bağımlılık yapıcak diye :1:

Biz alışığız canım benim.seve seve yardımcı oluruz.sonunun güzel olacağından her anı paylaş tabiyki de:16:

Hoşgeldin canım.korkmana grek yok ben bu korkuyla 8 yıl boşuna zaman harcamışım.bizde geçtik bu yollardan.burda hepimiz yardımcı oluruz tabi.öncelikle 25 mesajını doldurup fotoğraflarımıza bakarak araştırmana başlayabilirsin:16:

:1::1::1::1::1:

Tabiki de sorabilirsin canım?

Merhaba tatlim, hosgeldin aramiza. Bende ilk basta korkuyordum ama sonra oyle bi deli cesaret geldiki hic sorma durdurana ask olsun. Benim ameliyatima bir kac ay kaldi. Vakir cabuk geciyor. Emre bey bana guven duygusu verdi hic konusmadigim halde onun isinde nekadar basarili biri oldugunu biliyorum. Asistani Burcu hanimla cogu kez konustum, herdefasinda tatli dilli hic sIkIlmadan benimle konustu rahatlattirdi. Ilk basta annem cok karsi geliyordu, simdi ise beni destekliyor. Gercekten kararli ol etraftakiler senin onune gecemez. Insallah iyi bir secim yaparsin ve gercekten herkese cani gonulden diliyorumki istediginiz gibi olur en guzeli olur!

Eğri burun zor ameliyatlar arasına giriyo benim burnumda sola doğru yamuktu Emre bey yüzde 90 oranında düzelir demişti ama bence yüzde 100 düzeldi o kadar dikkatli bakıyorum bi eğrilik göremiyorum:))şişlikler geçtikçe de eşitlendi seninde düzelir merak etme nede olsa doktorun Emre ilhan ;)
Canım valla moral verdin:) Benim dizayn yapıldı şimdi gün sayıyorum artık. Ama çok zor bir ameliyat olacağı kesin

Emre Bey, şuandan daha iyi olur dedi (ona şüphe yok:) ) ama yine de burun deliklerin arasında fark kalır çünkü sağ ve sol tarafla ayrı oynamam gerekicek dedi.

Aslında şöyle milimetrik farklar olabiliyor burun deliklerinde. Zaten olmadan öncede birbirinin aynısı olmadığı için o dert edilecek bi durum değil. Dünyada ki hiçbir doktor birebir aynısını yapamaz zaten burun deliklerini. Sadece ilk zamanlar 1. senen dolana kadar belli orantısızlıklar olabilir burun deliklerinde buda ödemden kaynaklanır. 1. senesi dolan arkadaşlar zaten bu şikayetlerinden kurtulmuşlar. Ama Emre Bey gerçekten burun deliklerini çok düzgün ve güzel yapar o konuda ayrı başarılıdır:) Ödemler geçip burun oturunca çok fazla bariz bir fark olmaz tabiki de :)

yok canım benim için rahat olsun. bak ilk 3-6 aylık fotolarımıza belli bir orantısızlıklar oluyor. şiş burundan fazla bir şey bekleyemeyiz haliyle.gerçi önceki haliyle kıyasladığımda o şiş, şekilsiz haldeyken bile çok mutluydum ben. bu tarzlı şikayetler iyileşme döneminde olur ve sonradan emin ol herkes güzel burnunun tadını çıkartır. sürekli bir foto çekme arzusu falan.bizler sabırsısız biraz o yüzden canım. sihirli değnek değsin de hemen 1 seneyi tamamlayalım diye bakıyoruz.şişler burnu tamamen terkettiğinde asıl güzellik ortaya çıkıyor canım merak etme:21:

Evet sabretmemiz gerek biraz;) Ne güzel senin oturdu burnun cok güzel oldu karazeytincimmm :))

Bu aradada ben almanyanin yasiyorum ve ne yazikki burdaki Doktorlara fazla güvenmiyorum

mrh aycicek bende daha bir ay olucak emre beye ameliyat olali su an için kendi burnuma yorum yapamiyorum ama güzel olan benim için doktorum emre beye sonsuz güveniyorum.sana diyeceğim emre beyi arastir ondan sonra doğru karari verirsin.bende almanyadayim

mrh aycicek bende daha bir ay olucak emre beye ameliyat olali su an için kendi burnuma yorum yapamiyorum ama güzel olan benim için doktorum emre beye sonsuz güveniyorum.sana diyeceğim emre beyi arastir ondan sonra doğru karari verirsin.bende almanyadayim

Insallah istedigin gibi olmustur:) benim kafamda muhammet dilberde var

Almanyanin neresindensin? Resimlerin varmi? Ne yazikki Daha resimlere bakma Yetkim yok biraz beklemeliyim:( nekadar tuttu toplam? Ve istanbula kac defa uctun?

Back
X